Το chat του δικάναλου

Σου προσφέρω όλα τα ανωτέρω και μαλιστα με λιγα χρήματα.Απλως θα χρειαστεί να κάνεις διακοπές στην Αθήνα.

Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;;

Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω....

Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;;

Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω....
Το επόμενο καμουφλαρισμένο garage punk ασμα θα σου πει πως για να πάρεις τον τελικό ενισχυτή πρέπει να έχεις
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το επόμενο καμουφλαρισμένο garage punk ασμα θα σου πει πως για να πάρεις τον τελικό ενισχυτή πρέπει να έχεις
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πως μπορείς ;;;;;;

• Haha
Reactions: Θρησκος
I didn' t see that coming.... :ROFLMAO:

Λιανά λοιπόν...
Τάξη Α ή ΑΒ με πολλά κιλά , watts και ρεύματα.... :LOL:
Καλα εσύ θες πολλά σκαμπιλια,αλλά έχω βαρύ χέρι και μπορεί να κάνεις βαβα 😝
Δεν καταδεχτηκες καν να ακούσεις το crown.
Θα είχες λύσει δια παντός το θέμα ενίσχυσης.
Φυσικά δεν είσαι ο μόνος.
Αλλά τόσα έπρεπε να δώσω και στον Κούνελο.
Άλλος ακαταδεκτος αυτός 😝.

Όταν γράψει ο Κακαλεας,αυτό που έχει στο μυαλό του και δεν το κάνει,για να μην ανοίξει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, θα αντιληφθείτε και οι δυό σας το κολοσσιαίο λάθος σας 😄😄

Γιώργο τον είχα αυτόν τον τελικό και ήταν "λίγος" για τους ερμηδες που είχα τοτενες.
Μου έκαιγε συνέχεια τα twitter.
Μετά πήρα τον crown k1 και ήταν τόσο δυνατός,που μου έκαιγε και τα υπόλοιπα μεγάφωνα 😄
ρε συ κι εσύ γκ@βλογκαζάκιας καννίβαλος σαν κι εμένα είσαι?
ΑΑΑΑΑΑΑ φιλαράκι εμείς πρέπει να κάνουμε παρέα, να πάμε για μπύρες να ανταλλάξουμε απόψεις!
χαχααχαχαχ

• Like
Reactions: mdvq

Όταν γράψει ο Κακαλεας,αυτό που έχει στο μυαλό του και δεν το κάνει,για να μην ανοίξει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, θα αντιληφθείτε και οι δυό σας το κολοσσιαίο λάθος σας 😄😄
πωπω όλα συνετέλεσαν στο να φτάσει ο Κ1 στο σπίτι μου....
Αυτό κι αν είναι....μοιραίο!
Να είναι καλά και ευλογημένοι όσοι δεν τον ήθελαν στο ρακ τους! (ούτε κι εγώ τον θέλω, κακάσχημος είναι αλλά έχω καλή γυναίκα και με ανέχεται τα τελευταία.....28 χρόνια)
Με nakamichi cdp4-luxman c120-m120 προ τελικό και ηχεία monitor audio 352MD και μετά dahlquist dq30i με γνώρισε!

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Δεν έχεις καταλάβει κάτι..

Εδώ και καιρό ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με τον τελικό μου , για να "κοιτάω" άλλους.

Ότι ΘΑ κάνω σε αυτόν πέρα από όσα ήδη έχω κάνει, θα είναι καθαρά θέμα προσωπικής ικανοποίησης, απληστίας, ή όπως αλλιώς θέλεις πέστο...

Ο Crown σαν επαγγελματικός τελικός με την ισχύ που έχει, αποκλείεται να ήταν/είναι ήσυχος σε κατάσταση ηρεμίας και αυτό θα με ενοχλούσε πολύ.

Πάλι δηλαδή θα "σκάλιζα" για να τον φέρω στα μέτρα και στα γούστα μου..

Εκτός αυτού οι διαστάσεις του μου φάνηκαν πέρα από τις "στάνταρ" των consumers και αυτό θα ήταν άλυτο πρόβλημα.

Αυτό που έγραψα χαριτολογώντας για τους monoblocks, ποτέ δεν θα "εφαρμοστεί" , γιατί ποτέ δεν θα πάω να ζήσω σε τεράστιο σπίτι.

Ακόμα και αν πάω σε απλά μεγαλύτερο, ο τελικός μου όπως και τα ηχεία έχουν το περιθώριο.

Στεργιε
πωπω όλα συνετέλεσαν στο να φτάσει ο Κ1 στο σπίτι μου....
Αυτό κι αν είναι....μοιραίο!
Να είναι καλά και ευλογημένοι όσοι δεν τον ήθελαν στο ρακ τους! (ούτε κι εγώ τον θέλω, κακάσχημος είναι αλλά έχω καλή γυναίκα και με ανέχεται τα τελευταία.....28 χρόνια)
Με nakamichi cdp4-luxman c120-m120 προ τελικό και ηχεία monitor audio 352MD και μετά dahlquist dq30i με γνώρισε!

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Στεργιε,αυτός ο ενισχυτής έχει παίξει ελάχιστα σε ακαπνο σπίτι.
Ίσως τα τελευταία 10 χρόνια να έχει παίξει 2-3 ώρες.
Πράγματι χάρηκα που κατέληξε σε εσένα,γιατί άντε να πεισθεί (και δικαίως) ο άλλος ότι τέτοιου είδους ενισχυτής, έπαιζε σε σπίτι.
Από τότε που η κόρη μου μπήκε πανεπιστήμιο,τελείωσαν και οι μαζώξεις και τα ξεφαντώματα σπίτι (εξού και τα καμένα μεγάφωνα)και αρκούμεθα σε ένα JBL boombox.😀
Είχα βαρεθεί να μου ζαλίζουν τα μεζεα,με το γνωστό τροπάριο """"βάλτο πιο σιγά """".
Boombox και καλά τους είναι 🍻😸

Δεν έχεις καταλάβει κάτι..

Εδώ και καιρό ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με τον τελικό μου , για να "κοιτάω" άλλους.

Ότι ΘΑ κάνω σε αυτόν πέρα από όσα ήδη έχω κάνει, θα είναι καθαρά θέμα προσωπικής ικανοποίησης, απληστίας, ή όπως αλλιώς θέλεις πέστο...

Ο Crown σαν επαγγελματικός τελικός με την ισχύ που έχει, αποκλείεται να ήταν/είναι ήσυχος σε κατάσταση ηρεμίας και αυτό θα με ενοχλούσε πολύ.

Πάλι δηλαδή θα "σκάλιζα" για να τον φέρω στα μέτρα και στα γούστα μου..

Εκτός αυτού οι διαστάσεις του μου φάνηκαν πέρα από τις "στάνταρ" των consumers και αυτό θα ήταν άλυτο πρόβλημα.

Αυτό που έγραψα χαριτολογώντας για τους monoblocks, ποτέ δεν θα "εφαρμοστεί" , γιατί ποτέ δεν θα πάω να ζήσω σε τεράστιο σπίτι.

Ακόμα και αν πάω σε απλά μεγαλύτερο, ο τελικός μου όπως και τα ηχεία έχουν το περιθώριο.
Μάλλον χρειάζεσαι διακοπές,γιατί έχεις χάσει το χιούμορ σου.😄
Σιγά μην μου δώσεις αναφορά, γιατί δεν ήθελες τον crown.
Και επειδή είσαι και μεγάλης ηλικίας άνθρωπος,σου θυμίζω να μου κρατήσεις το καλώδιο 🤪😀

Μάλλον χρειάζεσαι διακοπές,γιατί έχεις χάσει το χιούμορ σου.😄
Χιούμορ και γραπτός λόγος, ποτέ δεν τα πήγαινα καλά..

Σιγά μην μου δώσεις αναφορά, γιατί δεν ήθελες τον crown.
Μα στα είχα πει από κοντά.. μάλλον δεν με άκουγες ή αυτά που εγώ θεωρώ σημαντικά, για σένα δεν είναι.

Και επειδή είσαι και μεγάλης ηλικίας άνθρωπος,σου θυμίζω να μου κρατήσεις το καλώδιο 🤪😀

Ακόμα δεν έχω βγει στην σύνταξη, άρα είμαι πιτσιρίκος... :p

Τι καλώδιο να σου κρατήσω;;;
Θα πρέπει να σου φτιάξω εκ νέου..
(Αν εννοείς το nexans)

Αλλά θα περιμένεις να τελειώσω ότι φτιάχνω αυτό το διάστημα..