...............
Τα Μαρτιν Λογκαν άλλης φιλοσοφίας και ήχου, τα έστησα στο σαλόνι του εργένικου (πλέον) διαμερίσματος. Πρέπει να ομολογήσω ότι πολλές φορές δίνω σημασία και σε άλλα -πλην ηχητικών - χαρακτηριστικών.
Θελω να επιμεινω λιγο στα Μαρτιν Λογκαν αυτα. Γιατι να το πω καθαρα, ειναι τα μονα ηχεια που μου κανουν κλικ να αγορασω καποτε, αν ποτε αλλαξω ηχεια η κατοικησω σε μεγαλυτερο σπιτι για να εχω τα δυο.
Ειναι το μονο γιατι εκανε πραξη μια ιδεα που ειχα νεος οταν ακουγα τα ηλεκτιρστατικα του νονου μου οταν πηγαινα καμμια φορα α τους επισκεφτω στην Πατρα.
Φοβερη διαφανεια, Παρουσια μεσα στον χωρο ... καταπληκτικα. Αλλα μου ελειπε κατι, η ατακα η συμπαγης των μπασσων. Του ειχα πει Νονε το μασο λιγο πιο μαζικο και δυναμικο, εχεις σκεφτει ποτε να βαλεις σαμπγουφερ.
Τον εβαλα σε μεγαλες σκεψεις, τον ειδα, λεει αρα να γινεται να ρωτησω το ταδε τον δινα... Ειδα ενα ειδος tourment και σημερα εχω ψιλο-τυψεις. Μετα καποιον καιρο αλλαξε και πηρε εκεινα τα τεραστεια B&W, τα κορυφαια τοτε. Τα 802 αν δεν μ'απατα η μνημη μου.
Οταν βλεπω αυτα τα Μαρτιν Λογκαν ειναι σαν να βλεπω εκεινη την ιδεα μου υλοποιημενη.
Εαν κρατησαν αυτην την διαφανη αναλυτικοτητα σαν ηλεκτροστατικα, και το μπασι που κανει ιμπακτ στο σωμα τοτε ειναι μια εμπειρια , η μονη ισως ακουστικα, που θα ηθελα να εχω καποτε.
Για πες μας, ποιες οι εντυπωσεις σου ; Πως τα εζησες και πως τα αποχωρηστηκες ; Ευκολα ;
Και επειδη ξερω και τι μουσικες ακους. Συμφωνικες & Ροκ