Το chat του δικάναλου

Λες ε ? Φα;νταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι ακομα ενα νομισμα διπλης οψης...........

Σε μένα το λες; Εγώ δηλώνω υπέρ.
Εισαι υπερ της εννοιας της φρασης που ειπες ή εισαι υπερ του οτι τα hsw κανουν διαφορα ?
Εχει διαφορά το ενα απο το αλλο :p

Παντως οι δυο μας , ο Βλαδιμηρος και εγω , με τις απαντησεις μας και τωρα και απο παλια , δειξαμε οτι καθε αλλο παρα "ενοχες" εχουμε για το τι νομιζουν αλλοι για δικες μας αποψεις . Λεω αποψεις για να μη θιγει κανεις.

• Like
Reactions: vlad66
Εισαι υπερ της εννοιας της φρασης που ειπες ή εισαι υπερ του οτι τα hsw κανουν διαφορα ?
Εχει διαφορά το ενα απο το αλλο :p

Οποιαδήποτε αλλαγή στο ηλεκτρικό και μηχανικό κύκλωμα κάνει διαφορά.

Δηλώνω υπέρ του guilty pleasure, ακόμα κι αν η διαφορά δεν είναι άξια λόγου.

Καλύτερα τώρα;

Ας πουμε ναι, ανκαι εγω με το "guilty" ειναι που διαφωνω :ROFLMAO:

Έχεις ας πούμε ένα πικάπ που κάθεται. Το ακούς. Λες ωραία. Δεν σε τρώει να αλλάξεις τα κλιπσάκια; Σε τρώει. Μόλις τα αλλάξεις δεν αισθάνεσαι καλύτερα;

Έχεις ας πούμε ένα πικάπ που κάθεται. Το ακούς. Λες ωραία. Δεν σε τρώει να αλλάξεις τα κλιπσάκια;
Οχι
Σε τρώει.
Οχι λεμε :LOL:
Μόλις τα αλλάξεις δεν αισθάνεσαι καλύτερα;
Οχι. Ειμαι σιγουρος για την επιλογη που εκανα απο την αρχη, οποτε δεν θα τα αλλαξω.

• Haha
Reactions: vlad66
Υπάρχει πουθενά σχετική συζήτηση για τα headshell wires; Θα ήταν χρήσιμες οι απόψεις όσων έχουν δοκιμάσει διάφορα.
Εγώ πάντως είδα πολύ μεγάλη διαφορά όταν άλλαξα headshell wires.

Guilty pleasure βρε συ. Που είναι το κακό;
ότι αυτό ανήκει στην κατηγορία "ψειρίζω την μαιμού"
ώρες ώρες αισθάνομαι τόσο αδικημένος ή άτυχος που δεν μπορώ και εγώ να αλλάξω τα καλωδιάκια

Εγώ πάντως είδα πολύ μεγάλη διαφορά όταν άλλαξα headshell wires.
Με το πικάπ που έχεις αλλά και με όλο το υπόλοιπο σύστημα, το παράξενο θα ήταν να μην άκουγες καμία διαφορά.

Ναι οκ, χαμηλής ποιότητας πικάπ/συστήματα λογικό είναι να μην ακούνε διαφορές, όχι μόνο σε hs wires αλλά και σε πιο "χοντρά" καλώδια.

Έχουν και τα καλά τους οι μονοκόμματοι βραχίονες..
Δεν υπάρχει ο "πονοκέφαλος" των hsw...

ώρες ώρες αισθάνομαι τόσο αδικημένος ή άτυχος που δεν μπορώ και εγώ να αλλάξω τα καλωδιάκια

Όπου υπάρχει ζήτηση, υπάρχει προσφορά.

Εξαρτάται. Το σήμα της κεφαλής είναι ότι πιο ευαίσθητο, λογικά και η παραμικρή επέμβαση θα το επηρεάζει. Επίσης, αν έχω δώσει 1000 ευρώ για κεφαλή, δεν είναι λογικό να δώσω και 40-50 ευρώ για καλώδιο κεφαλής ώστε να μειώσω τυχόν απώλειες;

Hi-Fi, δίσκοι και ακροάσεις στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής​

Αυτό που παρέθεσες, και είναι σε αντιδιαστολή μ' αυτό που έζησα εγώ στα '60ς/'70ς, καθώς ήμουν γέννημα θρέμμα του κέντρου της Αθήνας, είναι πάρα πολύ 'επιμορφωτικό' αλλά και ωραία περιγραφόμενο, που είναι κρίμα να χαθεί στο τσατ. Οπότε μας δίνεις έναν τίτλο (εάν δε σου αρέσει ο προτεινόμενος) για να ανοίξουμε ένα αυτόνομο νήμα, στον Δικάναλο ή στην Μουσική, ανάλογα τις προθέσεις και 'διαθέσεις' για το περιεχόμενό του.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ: «Εδώ συζητάμε χαλαρά και εκτός θέματος. Αν ξεκινήσει μια σοβαρή/τεχνική συζήτηση, παρακαλούμε ανοίξτε νέο νήμα στην αντίστοιχη κατηγορία»

Το τσατ φόρουμ, με δομικό του συστατικό το 'μήνυμα', σαν τσατ ασύγχρονης επικοινωνίας (όχι σε πραγματικό χρόνο), αφορά ψιλο-κουβεντούλα, συνήθως πιο χαλαρή από άποψη διάθεσης αλλά και θεματολογίας. Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε μπορεί να περιλαμβάνει ετερόκλητα, εκ διαμετρικά αντίθετα αλλά και στα όρια ( ; ) του 'εκτός θέματος' μηνύματα, λειτουργώντας σαν χωνευτήρι για κάτι πιο δομημένο, πληροφοριακό και συγκροτημένο.

Εάν λοιπόν αρχίζει να διαμορφώνεται κάτι θεματικά υποσχόμενο αλλά και ενδιαφέρον, σχετιζόμενο με την θεματολογία του φόρουμ μας, πρέπει οι καταχωρήσεις να εντάσσονται σε αυτοτελή νήματα.

Συνεπώς συμπερασματικά, στο τσατ, η πληροφορία "θάβεται" γρήγορα λόγω της συνεχούς ροής, ενώ στο αυτόνομο νήμα, γίνεται προσβάσιμη, αναζητήσιμη στο Google και αποκτά μόνιμη αξία.
Ότι θέλετε και πιστεύετε ότι θα είναι χρήσιμο στους νέους.

Εξαρτάται. Το σήμα της κεφαλής είναι ότι πιο ευαίσθητο, λογικά και η παραμικρή επέμβαση θα το επηρεάζει. Επίσης, αν έχω δώσει 1000 ευρώ για κεφαλή, δεν είναι λογικό να δώσω και 40-50 ευρώ για καλώδιο κεφαλής ώστε να μειώσω τυχόν απώλειες;
Διαφωνώ.

Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι η κεφαλή μου είχε ανάγκη του έξτρα δώρου ή να μπω σε διαδικασία να δοκιμάζω δώρα την ώρα που πιθανότατα στο σύστημα απο την πίσω πόρτα μπορεί να περνάνε τραίνα.
Εξ άλλου όπως είπα φρόντισε η sme και μου στέρησε αυτή τη δυνατότητα