Το chat του δικάναλου

Άσχετα με το τι λέει ο χούλιγκαν ο Α, το ready for love χορεύτηκε κατά κόρον ως slow στην εποχή που ήμασταν έφηβοι ...

Γενικά την προτίμηση των αγοριών συγκέντρωναν πολύ αργά και μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια ... για ευνόητους λόγους :love:

Πχ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν ο Ντύλαν έβλεπε πως κατέληξε το κομμάτι θα έκοβε το άθλιο μουστάκι που είχε αφήσει εκείνη την εποχή ....
Δηλαδή μόνο εμείς χορεύαμε Pogo με τις πανκισες;
Μετά τον μεταφέραμε και στο γήπεδο με το συνθημα Σχιζοφρένεια.

Βρε ναύαρχε, το bad co βγήκε το 74, και ήμουνα δεν ήμουνα 17

εσύ σε ποιά teens το χόρευες?
Μητσάρα μου, να επισημάνω ότι δεν ήταν απαγορευμένο να ακούς ένα δίσκο και τις επόμενες χρονιές από την κυκλοφορία του. Εγώ 15άρης 16άρης τα χόρευα αυτά κάπου το 1978-79.

Δηλαδή μόνο εμείς χορεύαμε Pogo με τις πανκισες;
Μετά τον μεταφέραμε και στο γήπεδο με το συνθημα Σχιζοφρένεια.
Είναι ειλικρινά μαγική η πορεία σου, και δεν κάνω πλάκα, από Pogo μέχρι την μετάληψη αναξίως ή όχι.

Άσχετα με το τι λέει ο χούλιγκαν ο Α, το ready for love χορεύτηκε κατά κόρον ως slow στην εποχή που ήμασταν έφηβοι ...

Γενικά την προτίμηση των αγοριών συγκέντρωναν πολύ αργά και μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια ... για ευνόητους λόγους :love:

Πχ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν ο Ντύλαν έβλεπε πως κατέληξε το κομμάτι θα έκοβε το άθλιο μουστάκι που είχε αφήσει εκείνη την εποχή ....
Χαχ. Κοίτα σύμπτωση. Αυτό το άκουγα στο αυτοκίνητο πριν κάνα μήνα που πήγα τη γυναίκα στο νοσοκομείο για τσίμπημα σφήκας.
Η γυναίκα περίμενε στα επείγοντα που δεν ήταν και τόσο επείγοντα λόγω της πολυκοσμίας και εγώ χάζευα τα δέντρα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Πολύ ρομαντική στιγμή. 😍

• Love
Reactions: Δημοκηδής
Το cd ειναι το βινυλιο του μελλοντος.
Αρχιστε να συλλεγετε.
Το διαβάζω τελευταία παντού. Έχω κάποιες χιλιάδες που έλεγα να σουτάρω για ένα κομμάτι ψωμί, όπως κάποτε τα βινύλια μου. Τώρα πρέπει να βρω κάπου να τα αποθηκεύσω μέχρι να δοθούν αξιοπρεπώς.

Πήρα από Αλί δύο τηλεκοντρόλ.
Ένα spare για το Chromecast και ένα για το wiim.
Φυσικά την πάτησα όπως συνηθίζω και μου βγήκε 1 ευρώ ακριβότερα από ότι θα έπαιρνα το original από εδώ....με φάγαν οι δασμοί και τα μεταφορικά που ουδόλως είδα στην τελική τιμή.
Το του Chromecast ήξερα ότι δεν είναι ορίτζιναλ,αν και δύσκολα το ξεχωρίζεις από το αυθεντικό.
Του wiim με στεναχώρησε λίγο,γιατί πλήρωσα παραπάνω για την αντιγραφή.
Χθές μου ήρθε να βγάλω ένα αυτοκόλλητο που είχα ξεχάσει να βγάλω όταν το άνοιξα και με έκπληξη είδα ότι είχε κανονικά το λογότυπο του wiim.
Να υποθέσω ότι είναι το ορίτζιναλ ή έχουν φτάσει σε νέα επίπεδα αντιγραφής??

Πήρα από Αλί δύο τηλεκοντρόλ.
Ένα spare για το Chromecast και ένα για το wiim.
Φυσικά την πάτησα όπως συνηθίζω και μου βγήκε 1 ευρώ ακριβότερα από ότι θα έπαιρνα το original από εδώ....με φάγαν οι δασμοί και τα μεταφορικά που ουδόλως είδα στην τελική τιμή.
Το του Chromecast ήξερα ότι δεν είναι ορίτζιναλ,αν και δύσκολα το ξεχωρίζεις από το αυθεντικό.
Του wiim με στεναχώρησε λίγο,γιατί πλήρωσα παραπάνω για την αντιγραφή.
Χθές μου ήρθε να βγάλω ένα αυτοκόλλητο που είχα ξεχάσει να βγάλω όταν το άνοιξα και με έκπληξη είδα ότι είχε κανονικά το λογότυπο του wiim.
Να υποθέσω ότι είναι το ορίτζιναλ ή έχουν φτάσει σε νέα επίπεδα αντιγραφής??

Αξίζει να κάνουν πιστή αντιγραφή σε r/c wiim ;;;

Άρα δεν πρέπει να είναι αντιγραφή , αλλά το r/c που δίνει ο ΟΕΜ κατασκευαστής και στην wiim.. σωστά ;;;
ετσι θα έλεγα. Από την μπροστινή πόρτα δίνουν στην wiim και ό,τι περισσέψει απ την πίσω αλλού

• Like
Reactions: vlad66
Κρατάω αυτό που με βολεύει....είναι γνήσιο 😁
Βέβαια τζάμπα το 30αρι πλην,γιατί η χρηστικότητα του είναι, σχεδόν, μηδενική.
Το volume έχει μια σχετική χρησιμότητα,αλλά το κάνεις και από το κινητό.
Νόμιζα ότι με το onoff που έχει το κλείνει τελείως, αλλά απλά το βάζει σε αναμονή,κάτι που κάνει και μόνο του μετά από λίγα λεπτά
Άλλη ένας θρίαμβος στην προσωπική μου καριέρα 😀

• Like
Reactions: vlad66
Κρατάω αυτό που με βολεύει....είναι γνήσιο 😁
Βέβαια τζάμπα το 30αρι πλην,γιατί η χρηστικότητα του είναι, σχεδόν, μηδενική.
Το volume έχει μια σχετική χρησιμότητα,αλλά το κάνεις και από το κινητό.
Νόμιζα ότι με το onoff που έχει το κλείνει τελείως, αλλά απλά το βάζει σε αναμονή,κάτι που κάνει και μόνο του μετά από λίγα λεπτά
Άλλη ένας θρίαμβος στην προσωπική μου καριέρα 😀
πολύ δύσκολο να το κλείνει εντελώς ένα κοντρολάκι