Το chat του δικάναλου

Τελικά ΔΕΝ κλείνει από πουθενά
Το φωτάκι που έχει είναι έντονα πράσινο όταν δουλεύει και αχνό όταν είναι standby.

Μα ακόμα και να έχει διακόπτη (kill switch) ένα μηχάνημα, δεν θα ενεργοποιούταν από το RC.

To RC έχει επάνω του πλήκτρο standby/on? Αν ναι, όταν το πατάς περνάει αμέσως σε standby ή περιμένεις κι εκεί να περάσει μόνο του σε standby το μηχάνημα μετά από λίγο;

Αυτή λες ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι δυστυχώς στην Ελλάδα ειναι πολυ υψηλές οι τιμές.

Εγω προσφατα πηρα μια βελονα 1022 που χρειαζόμουν για μια γεννήτρια goldring που είχα και πραγματικα ειναι πολυ πολυ καλή.

Από εδώ μπορείς να τη βρεις στο όριο του ποσού που έθεσες της 1022 που ειναι λιγο καλύτερη απο τη 1012.

Αμα διαπιστωνετε σοβαρες διαφορες τιμων σε καποια προϊοντα μπορειτε να παραγγελνετε επισης σε μαγαζια του εξωτερικου εντος ΕΕ.
Η διαδικασια ειναι η ιδια για τις αγορες κυριως οσον αφορα προϊοντα που δεν ειναι πολυ ογκωδη με μεταφορικο ρισκο.

Και η Γερμανια εχει καλες τιμες.

Εδω ειμαστε... Πολυ ενδιαφερον. Ειναι ο τυπος που παρακολουθω σε παρουσιασεις μηχανηματων η εταιριων οπως ειπα σε αλλο νημα.

Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον σαν οδηγος ακροασης κομματιων για τεστ ηχου.

Οπως λεει στην αρχη ο πρωτος παραγοντας της επιλογης δεν ειναι η καλλιτεχνικη αξια που οπως θα δειτε ειναι επισης σημαντικη αλλα ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Ο κυριος παραγοντας ειναι τα στοιχεια που οδηγουν σε αυτην την επιλογη και την γνωση αυτων. Ηχοληψια, Μαστερινγκ, χαρακτηριστιθκα στα διαφορα φασματα, μηχανικοι και μεθοδοι που χρησιμοποιησαν.

Το βιντεο ειναι ευκολο, και γρηγορο. Δεν εχει μουσικη μονο αναφορα και επεξηγηση της επιλογης.
Και φυσικα υπαρχουν διαθεσιμοι υποτιτλοι σε οποια γλωσσα θελετε Ελληνικα η Αγγλικα

Ειναι ωραιος ο Πεπε. Και μεθοδολογικος χωρις να ειναι βαρυγδουπς και βαρετος.

Δεκαπεντε κομματια δοκιμων ηχητικων συστηματων.
Οσοι εχετε συνδρομες στα αϋλα κυριως... τρεξτε. Θα τα βρειτε αμεσα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μα ακόμα και να έχει διακόπτη (kill switch) ένα μηχάνημα, δεν θα ενεργοποιούταν από το RC.

To RC έχει επάνω του πλήκτρο standby/on? Αν ναι, όταν το πατάς περνάει αμέσως σε standby ή περιμένεις κι εκεί να περάσει μόνο του σε standby το μηχάνημα μετά από λίγο;
Η τηλεόραση κλείνει τελείως με το τηλεκοντρόλ.
Μέχρι και ρελες ακούγεται.
Σε αυτό απλά standby.
Τζάμπα τα 28 ευρώ φίλε Λεωνίδα 😀
Τουλάχιστον να το έπαιρνα από εδώ , αλλά η τιμή που είδε το άπειρο σε αγορές από Ali μάτι μου,έπεσε στην αρχική που είχε 16 ευρώ και είπα να το πάρω.

Αν δουλεύει το τηλεκοντρόλ σημαίνει κατευθείαν ότι η συσκευή δεν έχει κλείσει τελείως.

Για να κλείσει τελείως πρέπει να υπάρχει πάνω της φυσικός διακόπτης που την απενεργοποιεί.

Ή να την βγάλεις από την πρίζα (προφανώς).

Η τηλεόραση κλείνει τελείως με το τηλεκοντρόλ.
Μέχρι και ρελες ακούγεται.
Σε αυτό απλά standby.
Τζάμπα τα 28 ευρώ φίλε Λεωνίδα 😀
Τουλάχιστον να το έπαιρνα από εδώ , αλλά η τιμή που είδε το άπειρο σε αγορές από Ali μάτι μου,έπεσε στην αρχική που είχε 16 ευρώ και είπα να το πάρω.
Αποκλειεται να κλεινει η τι βι τελειως, σε σταντμπάι μπαινει.

Άσχετα με το τι λέει ο χούλιγκαν ο Α, το ready for love χορεύτηκε κατά κόρον ως slow στην εποχή που ήμασταν έφηβοι ...

Γενικά την προτίμηση των αγοριών συγκέντρωναν πολύ αργά και μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια ... για ευνόητους λόγους :love:

Πχ.

Αν ο Ντύλαν έβλεπε πως κατέληξε το κομμάτι θα έκοβε το άθλιο μουστάκι που είχε αφήσει εκείνη την εποχή ....
Όλα αυτά ήταν μπλουζ. Αυτό, το total eclipse of the heart, το monaco 28 degrés à l'ombre, το i guess that's why they call it the blues, μόνο o B.B. King δεν ήταν μπλουζ (στα 80's αυτά, είμαι πιτσιρικάς :p )

• Haha
Reactions: mdvq
Εμείς (γεννημένος το σωτήριο έτος 1980 χαχα) στα τοτε πάρτι ως μπλουζ κομμάτια είχαμε

Johnny B απο Hooters
November rain απο guns and roses
Still got the blues απο Gary Moore κλπ

Και ενα inside story λίγο πικάντικο 🤭 για να έρθουμε στους bad co

Το ready for love το άκουσα πρώτη φορά σε μια σύντομη σχεση (απο τις λίγες που είχα ως φοιτητής στην Πάτρα) την ώρα των γκουχ γκουχ προκαταρτικων.

Μετά απο την "ιεροτελεστία" λεω στην κοπέλα ωραία κασέτα και επιλογη τραγουδιών και μου απαντάει όλο καμάρι "ναι μου την έγραψε ο πρώην μου"

Ω της λεω τέλεια (ενώ από μέσα μου σκεφτόμουν να το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έκανε για εμενα 🤣 ο πρώην)

Στον δικό μου τον κύκλο πάντως στα μέσα προς τέλη των 90s αν δεν έπεφτε ένα Her Ghost In The Fog δεν σπαρταρούσαν τα εσώψυχα του γκομενικίου.

(Βλαντ για ρώτα τη δικιά σου, έχω δίκιο;))

Last edited:
Αποκλειεται να κλεινει η τι βι τελειως, σε σταντμπάι μπαινει.
Ρε φίλε,έχει φωτάκι που κλείνει τελείως και ακούγεται ρελες και όταν ανοίγει και όταν κλείνει.
Τώρα αν δεν κλείνει ολουθε,τι να σου πω... μπορεί 😸

Στο Βλάντ και στον Άλφα να τα λέτε αυτά,που τον βρίσκουν λέει βαρετό το δίσκο :sleep:
Έχουν όλο το δικαίωμα να λένε ότι δεν τους αρέσει όπως και γω να λέω ότι, αυτά που ακούνε με αυτούς που αντί να τραγουδάνε μουγκρίζουν σαν γελαδες σε τοκετό και εμέσουν κάθε ολίγα λεπτά τα ξυδια που μόλις ήπιαν ,δεν μου αρέσουν εξίσου 😜😀

• Haha
Reactions: vlad66
Ρε φίλε,έχει φωτάκι που κλείνει τελείως και ακούγεται ρελες και όταν ανοίγει και όταν κλείνει.
Τώρα αν δεν κλείνει ολουθε,τι να σου πω... μπορεί 😸

Κάτσε βρε. Κατ' αρχάς κι εμένα ο ενισχυτής μου έχει ρελέ που ακούγεται όταν πατάς την απενεργοποίηση αλλά μπαίνει σε standby. Για να σβήσει τελείως πρέπει μετά να πατήσεις τον διακόπτη επάνω στον ενισχυτή (δηλαδή να βγει από standby σε off).
Έχει δε και economy standby όπου εκεί σβήνει και το led του. Αλλά είναι standby όμως κι αυτό, δηλαδή περνάει ρεύμα.

Στις δύο τηλεοράσεις η μία έχει διακόπτη kill switch, η άλλη όχι. Το led σε εκείνη που δεν έχει διακόπτη off το έχω φτιάξει μέσα από το service menu να σβήνει τελείως όταν μπαίνει σε standby.

Καλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,αν κλείνει ή όχι.
Ότι θέλει ας κάνει... δημοκρατία έχομεν 😄

Μου αρέσει που θυμάστε τα κομμάτια που ακούγατε με τα πιπίνια πριν κάτι αιώνες..

Εγω τα ακουω παντα.... ( με τα πιπινια )
Και μου λενε "μα τι ακοουτε ; " Στον πληθυντικο παρακαλω...
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: vlad66
Eμενα μονο ο προενισχυτης μπαινει σε σταντμπαϋ. Οχι ο Τελικος.
Ειναι νορμαλ ????
η πρεπει να βγαwω απο την πριζα τον Προ ; Αλλα θα ειναι αγγαρια. Μονο ενα απο τα δυο στοιχεια μενει σταντμπαϋ. Περιεργο,

Eμενα μονο ο προενισχυτης μπαινει σε σταντμπαϋ. Οχι ο Τελικος.
Ειναι νορμαλ ????
η πρεπει να βγαwω απο την πριζα τον Προ ; Αλλα θα ειναι αγγαρια. Μονο ενα απο τα δυο στοιχεια μενει σταντμπαϋ. Περιεργο,

Ο κάθε κατασκευαστής έχει την δική του φιλοσοφία.. ο προενισχυτής της Rotel μπαίνει μόνο σε standby, δεν υπάρχει κεντρικός διακόπτης.

Ο αντίστοιχος της audiolab έχει μόνο τον διακόπτη του on-off μπροστά και κόβει τα πάντα.. ο τελικός advance έχει και από τα 2 .. standby για νορμάλ χρήση και κεντρικό διακόπτη πίσω που κόβει τα πάντα.

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger