Τις τελευταίες ημερες το αναλογικο κομμάτι του συστηματος μου είχε τη τιμητική του (και δικαίως).
Ωστόσο οι θεοί του hi-fi (και η ζωή ενίοτε) παίζουν περίεργα παιχνίδια. Εκεί που ακούω τα αγαπημένα μου βινύλια, διαβάζω στις αγγελίες για πώληση ενός ifi i power x και μάλιστα στα volt που απαιτεί το fosi μου.
Ε, (καθότι ειμαι και ανθρωπος της υπομονής), το ifi απο χθες το βράδυ ειναι στα χερια μου και σήμερα το πρωί συνδέθηκε. Εδω αξίζουν συγχαρητήρια στην ifi καθως μέσα στη συσκευασία δίνουν και πολλούς έξτρα προσαρμογείς που κουμπώνουν στο υπάρχον "τσουτσουνι" για να ταιριάξει σε οποια συσκευη απαιτείται χωρις κοψε ράψε.
Και εαν δεχτούμε συτο που λεει ο σοφός λαός οτι "άμα καθίσεις με στραβό το πρωί αλληθωριζεις" (sorry
@vlad66 ), ετσι για να μην εχω ξεκάθαρη αποψη τι ακουστική βελτίωση έφερε το τροφοδοτικό, πηρα και μια "πανακριβη" βαση για να τοποθετήσω πάνω το fosi, οποτε να μην ξερω τι και πως έπαιξε ρόλο στο ακουστικό αποτέλεσμα (spoiler alert δεν εχω βγάλει συμπέρασμα ακόμη εαν ακουω κάποια αξιοσημειωτη διαφορά χαχα)
Εδώ θα απογοητεύσω το φίλτατο
@Θρησκος αλλα η αυστηρώς κινεζικη καταγωγή του streamer - dac απαγόρευσε ρητά οποιαδήποτε αλλη βαση απο εξωτικο υλικα εκτος απο αυτή...
View attachment 275942
Αγορασμένη απο τα jumbo, προέλευσης μην ρωτάτε απο που...το ίδιο και τα ποδια απο το εξωτικό Ali και το ιδιο και το clamp άνωθεν για να πάρει λιγο απο τον αναλογικο ήχο του πικαπ

.
Υ.γ. ευχαριστώ το Νίκο
@steadyshot για την άψογη συναλλαγή και την κουβεντούλα αν και στο πόδι.
Υ.γ. 2 επειδή εγώ να βγάλω συμπέρασμα στο συστημα μου αποκλείεται θα αυτοπροσκαλεστω στον hifi αδελφό πλέον Βλαδίμηρο για νέο κύκλο ακροάσεων fosi vs eversolo και επειδή ξέρω οτι ειναι χωρίς τελικό ισως επιστρατευσω πάλι τα fosi v3 χαχα.