Θρησκος
Supreme Member
Δες ένα rca η μια μπόρνα wbt.Η WBT έχει βύσματα ελάχιστης επαφής, τα προτιμώ σε σχέση με τα "αλλά" της..
Ύστερα δες ένα διχαλο η μία μπανάνα wbt και πες την διαφορά.
Δες ένα rca η μια μπόρνα wbt.Η WBT έχει βύσματα ελάχιστης επαφής, τα προτιμώ σε σχέση με τα "αλλά" της..
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..Δες ένα rca η μια μπόρνα wbt.
Ύστερα δες ένα διχαλο η μία μπανάνα wbt και πες την διαφορά.
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου..Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί η προηγούμενη σειρά της wbt ήταν φθηνότερη από την τρέχουσα με το ελάχιστο μέταλλο;
Η δική μου εξήγηση ονομάζεται διπλό κέρδος.Και από το μέταλλο και από την τιμή.
Ναι, το εχω δοκιμάσει...Λευτερη , ξερεις οτι αυτα γινονται και πιο " low mass " ?
Ενα θερμοσυστελλομενο και δεν εχουν καθολου μεταλλο πλην των επαφων τους.
View attachment 276147
Οι φωτό που ανέβασα είχαν αυτόν τον σκοπό..
Να δειξουμε βύσματα που έχουν πολύ μικρή επαφή με τα καλώδια μας..
Δεν ανέβασα επώνυμα βύσματα όπως KLE, Eichmann, WBT κλπ διότι δεν έχουν όλοι τα χρήματα να αγοράσουν τέτοιου είδους βύσματα..
Ανέβασα Elecaudio και Eizz που έχω πρόχειρα διότι δεν έχω αυτή τη στιγμή καινούργια βύσματα όπως KLE, WBT κλπ γιατί αυτά τα ακριβά βύσματα τα χρησιμοποιώ όλα στα καλώδια των setup μου...
Τα βύσματα που ανέβασα είναι πολύ καλής ποιότητας και προ πάντων πολύ "ώριμα" σε ηχητική απόδοση...
Ειδικα για τον κόσμο που δεν θέλει να δώσει πολύ χρήμα για βύσματα..
Αυτό που περιγράφεις δεν υφίσταται κι αυτό σου το λέει ο πιο θερμός υπέρμαχος των καλωδίων.
Αν το τραγούδι δεν σε ανατριχιαζει ακόμη κι όταν το ακούς απ' το κινητό δεν θα σε ανατριχιασει ακόμη κι αν το καλώδιο θα επιστρατεύσει γερανό για να σηκώσει τις τρίχες σου.
Θα επιμείνω.Πως γίνεται από την μια ν' ανατριχιαζεις κι από την άλλη να χαλαρώνει ο εγκέφαλος;Θα έπρεπε να τσιτωνει,να λειώνει η να εκρήγνυται όπως λέμε ημείς οι Γκαραζοψυχεδέλες.Ξερεις γιατι εγινε; Ναι μου αρεσε πολυ το κομματι αυτο και μου προκαλουσε δεος.
Γιατι το ακουσα πιο δυνατα και ολα ηταν πιο σωστα. Tο ακουσα πιο δυνατα και ξεκουραστα και ολα ηταν πιο σωστα γιατι αυτο το καλωδιο εδεσε το υπολοιπο συστημα και το αποτελεσμα ηταν just right που λεμε... Ο εγκεφαλος μου χαλαρωσε
Ε αμα εχετε καμια συνδρομη οικογενειακη απο τον αλλο μηνα να το δουμε να συνεισφερω και γω.
Εννοώ πως η wbt έχει εφαρμόσει στα μοντέλα της την λογική του ελάχιστου μετάλλου κατά περίπτωση.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..
Ναι, την έσπασα την παρθενια..Είναι οι πρώτες φωτογραφίες που ανεβάζεις στο φόρουμ.. δεν θυμάμαι να το είχες κάνει παλαιότερα...
Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι και να μην είσαι τόσο μυστικοπαθής με το εργαστήρι σου...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.