Καλημερα Αρη! ´Η δεν εχεις αλλο χωρο στο σπιτι ή κατι ετοιμαζεις! :idea:
Πολυ ησυχια βλεπω στο τοπικ!
Γεια σου ρε Κώστα!
Εσύ παίζεις καθόλου? Εγώ σχεδόν καθόλου (GT5). Ετοιμάζομαι όμως για το AssettoCorsa! Όπου να ναι βγαίνει και το TechPreview, για να δούμε...
Παιζω , αλλα οχι τοσο συχνα πλεον! Σε πετυχα μια φορα online,σου εστειλα και μηνυμα μεσω psn , αλλα δεν απαντησες και βγηκα,Αν θελεις το Σαββατοκυριακο να κανονισουμε να κανουμε κανενα γυρο παρεα ή με οποιον αλλο φιλο απο εδω θελει!
Αν δεις στην υπογραφη μου, επενδυσα αλλου! Περιμενω και <<ευχαριστα>> το καλοκαιρι, οποτε πρεπει να μαζευω χρηματα ! Μακαρι να ειχα χωροκαι χρημα να επαιρνα εγω ενα , αλλα οπως καταλαβαινεις και το ενα δωματιο που υπηρχε ελευθερο, απο το καλοκαιρι και μετα θα εχει νεο κατοικο!
Ένα πολύ ενδιαφέρον κόκπιτ που μετατρέπεται σε κουνιστή πολυθρόνα!
Έλα Κώστα! Συνεχίζουμε εδώ την κουβέντα από το mail σου.
Πρώτα απ' όλα να σε συγχαρώ για την νέα τιμονιέρα σου και να σου ευχηθώ αμέτρητα - απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
"Πως να στηρίξεις τον επιλογέα ταχυτήτων στο cockpit σου?"
Η πρότασή μου είναι η εξής (και επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις - εγώ σου παραθέτω περίπου 8.000 λέξεις):
1)Θυμασαι απο που ειχες παρει τα ξυλα , μπας και βρω ιδιο χρωμα;
2)Στο pvc με τι μεγεθος τρυπανακι να κανω τις τρυπες; Δεν εχω αλλα θα βρω ενα.Ας ελπισουμε να μην κανω καμια #$@$#@$% και το καταστρεψω!
Thanks Αρη!!!
Ετσι οπως τα υπολογισα, χρειαζομαι ενα ξυλο 15Χ25 που θα βιδωθει επανω στο cockpit και ενα ακομη 15Χ45 cm για το shifter. Λογικα πρεπει να τα ενωσω ετσι ωστε να μεγιστοποιησω την επιφανεια επαφης τους και να μην ξεφυγει το υψος του (47cm απο το εδαφος)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.