Το young θα το ακούσω σιγουρα
(Να πω μια ιδέα μια που έχουμε τα ίδια περίπου ηχεία; Μήπως για το ότι δεν βλέπουμε διαφορές φταίνε τελικά τα 801; Διαβάζω συχνά - εδώ μέσα και άλλου - για “τεράστιες” διαφορές που ακούνε κάποιοι αλλάζοντας - για παράδειγμα - τη σύνδεση από USB σε Firewire (στο MyTek), ενώ εγώ δεν ακούω απολύτως καμία διαφορά! Και επειδή αυτοί που τα γράφουν είναι έμπειροι και σοβαροί, σκέφτομαι μήπως τελικά κάποιος κρίκος της αλυσίδας είναι υπεύθυνος για αυτή την εξομοίωση των πάντων στα συστήματά μας) :chinscratch:
Δεν αξίζει τον κόπο νομίζω με βάση τα όσα έχεις αναφέρει μέχρι τώρα. Ούτε και σε αυτό θα βρεις διαφορές μεγαλύτερες του 10%. Το άκουσα. Ωραία ανάλυση στα ψηλά χωρίς να τσιρίζει, ωραίος διαχωρισμός οργάνων, αλλά ελαφρώς μπερδεμένο στα χαμηλά μεταβατικά και όχι συγκλονιστική εικόνα. Ποιοτικότατο και τίμιο στα χρήματα που ζητάει, θα το αγόραζα ευχαρίστως αν δεν είχα DAC, αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις (ψάχνουμε) για να ανανεωθούμε κάπως.
(Να πω μια ιδέα μια που έχουμε τα ίδια περίπου ηχεία; Μήπως για το ότι δεν βλέπουμε διαφορές φταίνε τελικά τα 801; Διαβάζω συχνά - εδώ μέσα και άλλου - για “τεράστιες” διαφορές που ακούνε κάποιοι αλλάζοντας - για παράδειγμα - τη σύνδεση από USB σε Firewire (στο MyTek), ενώ εγώ δεν ακούω απολύτως καμία διαφορά! Και επειδή αυτοί που τα γράφουν είναι έμπειροι και σοβαροί, σκέφτομαι μήπως τελικά κάποιος κρίκος της αλυσίδας είναι υπεύθυνος για αυτή την εξομοίωση των πάντων στα συστήματά μας) :chinscratch:
Το Primare δεν χρησιμοποιείται ως transport δεδομενου οτι εχει καλυτερο dac του mdac
Νικο, 60% περίπου των ακροάσεων γίνονται με Squeez μέσω spdif. Οι υπόλοιπες γίνονται κυρίως μέσω laptop με jriver και κάποιες φορές με mac και audirvana+. Το Primare δεν χρησιμοποιείται ως transport δεδομενου οτι εχει καλυτερο dac του mdac
δεν εχω κανει καποιες ιδιαιτερες προσαρμογές στα transports δεδομενου οτι δεν μου δινεται και η δυνατοτητα αλλωστε, πχ το Squeez δεν εχει πολλες επιλογες να πειραξεις
τείνω να καταλήξω στην άποψη πως η καμπύλη "απόδοση vs τιμή αγοράς" στα DACs, φτάνει πολύ γρήγορα σε υψηλά ποσοστά ως προς τον ψ άξονα και μετά κάθε αύξηση τιμής απλά συνεισφέρει πολύ λίγο στην όποια βελτίωση..κάτι που πχ δεν ισχυει με τα ηχεια οπου η καμπύλη έχει πολύ πιο γραμμική συμπεριφορά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.