θωμά καλησπέρα !!!
συγνώμη που δεν είχα συμετοχή στο thread παρόλο που τα είπαμε και απο τελ .. , ανωτέρα βία ..
και εντέλει δεν τα είπαμε και απο κοντά , τα είπες με τον Κώστα(*) που σου έφερε ένα κοματάκι απο v3 , απο τι κατάλαβα και απο τον Κώστα και απο τα λεγόμενα εδω το πρόβλημα είναι αλλού εντέλει ,
πρέπει να αλλάξεις κατέυθυνση στόχευσης , η να μελετήσεις διαφορετικά το θέμα κάνοντας πιο ριζικές αλλαγές και αφήνοντας την πηγή στο τέλος , και καλά έπραξες και δεν προχωράς με την μία σε αγορά του μαγικού ραβδιού οπώς πολύ σωστα έθεσε ό άλλος Κώστας ..
imo που λένα και στα χωριάτικα ,, ψάξου για πάντρεια ηχεία καί αμπλιφαιερρρ ,, τιποτα δεν ειναι θέσφατο σε αυτο το σύμπαν και ας μη γράφουν μπι εντ κάτι είτε είναι υβρύδιο το τελικο η ότι νάναι ,, δεν έχει νά κάνει ..
και ασφαλώς ξέχνα ότι το πριμάρε είναι καλύτερο απο mdac και απο απο το το αστέρι του νότου ,,, είναι σαφώς πιο κάτω ,,, το κύκλωμα χρονισμού τής θεμελιώδης συχνότητας χρονισμού σε συνδιασμό με την τροφοδοσία και το chipset του mdac και του αστεριού , είναι μίλια μπροστά !!
( μην μπούμε σε τεχνικά θέματα δεν έχει κάνενα νόημα ,, κανείς δεν θα κατανοήσει γιατί ένα ρολόι της crystek η της xpreso είναι περιπου το κόστος όλου του σχεδόν εκπαιδευτικού τυπικού επιπέδου αναλογικού σταδιού του πριμαρε ,, παντελώς κονσουμερ .. κατάσταση 1986 .. και καλά κάνει ,, αλλα ψαγμένο δεν είναι ,, και όχι μονο αυτο ,,)
το θέμα είναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακούς τις πηγές , οπως ακούει ο διάολος το λιβάνι!!
οπότε ψάξου πρώτα απόλα στο πάνω στάδιο που πρέπει να είναι ακούραστος εργάτης μουσικός πιστός ,,, που θα ακούει τον μαέστρο ! δλδ την πηγή ! και μετά πάς πιο κάτω ,,
αυτά ,,
kafe mode on
και φυσικά εάν δεν σε λέγαν θωμά που είναι το όνομα του γιού μου και του πατέρα μου κα εάν δεν ειχαμε πει και 2 κουβέντες δεν θα εμπαινα στο κόπο να ποστάρω κάτι εδω μέσα .. γενικά ...
sory που σε κρέμασα κοντά στον μήνα ,, άλλα δεν έχω σχεδόν ποτέ κάτι έτοιμο για να ακούσει κάποιος ,
* Ο Κώστας είναι κορυφαίος τεχνικός με εμπειρία σε audio μηχανές όταν όλοι αγοράζαμε τουλούμπες στην Ομόνοια ,, γιαυτο και πήρα το θάρος να πώ κάτι επι τουτου ,, δλδ ακουσ το πρόβλημα μέσω αντιπροσώπου ,, \\\αυτά !!!
λόγω υποχρέωσης λοιπον το πόστ ,, \\
να είστε όλοι καλά !!!!