Το DVD και τα Μυστικά του

Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Βασικα για να φτιαξεις το ratio σου πρεπει να κατεβαζεις μονο freeleech και να εχεις το pc συνεχως ανοιχτο. Αυτο ειναι το προβλημα με το hdbits.org εμενα παντως με εσωσε παλιοτερα το freeleech week. Επισης νομιζω, χωρις να ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να μειωσεις την ταχυτητα ληψης ετσι ωστε να συμβαδιζει με την ταχυτητα αποστολης.

Απάντηση: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

πάνω-κάτω αυτά κάνω
για να δούμε
ευχαριστώ

Μια αλλη λυση ειναι να γραφτεις στο hd-bits.ro το οποιο δεν εχει την ποικιλια του org αλλα εχει πολλα freelech και μπορεις να φτιαξεις ευκολα καλο ratio.

κανεις ενα donate και ξεμπερδευεις για αρκετο καιρο και ας μην του φαίνεται..

Και εγώ για τον ίδιο λόγο, επειδή ξεκίνησα στραβά, έκανα donate και ησύχασα.

Ειδικά τώρα με τη διαφορά ευρώ/δολαρίου, με 19 ευρώ "αγόρασα" 60 GB.

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Ενα εχω να παρατηρησω παντως.ειναι πολυ δυσκολο να φτασεις τις 'απαιτησεις'
των trackers για να εχεις καποια προνομια.Πολυ δυσκολο

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Το βασικό είναι ότι τη δουλειά σου την κάνεις και χωρίς τα προνόμια. Οπότε τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Δεν χρειάζεται να είσαι 1080p+ για να κατεβάσεις οποιοδήποτε αρχείο στο hdbits.

Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Αλέξης συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή και την συνολικά εξαιρετική δουλειά, νομίζω ότι η τελευταία προσθήκη στη λίστα επιβάλλονταν για να έχουμε μια ιδέα.

Νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα με λιγότερα των 5-10 posts.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Που μπορούμε να δούμε την ¨πορεία¨ των όσων έχουμε κάνει invite και πως μας επηρεάζει θετικά η αρνητικά η ¨συμπεριφορά¨ τους στον tracker.

Μην ακούω υπερβολές σχετικά με τους κανονισμούς των Trackers. Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο respectable όπως το HDBits.org είναι φυσικό να είναι αυστηρά. Ενδεικτικά να πω ότι με εγγραφή στις 5/4/08 μετά από πρόσκληση του lykman έχω ratio 3.2 με 15gb dl και κάβα το bonus που θα χρησιμοποιηθεί στο έπακρο. (κι όλα αυτά με 24/7 κατεβαστήρι που δεν είναι καν dedicated).Δεν είναι τυχαίο όμως ότι οποιοδήποτε σχεδόν torrent τσιμπήσω κατεβαίνει με 1.2ΜΒ/s+. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο και φυσικά για το ότι εκεί βγαίνουν εξαιρετικά release αξίζει να προσέχει κανείς το λογαριασμό του. Οι hit&runners προφανώς δεν έχουν ιδέα της αξιοποίησης σε βάθος χρόνου. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν οι ¨μετέπειτα¨ ζήτουλες λογαριασμών και λυπάμαι αν αυτό θίγει κάποιους αλλά όλοι όσοι ασχολούμαστε, ξέρουμε ότι πολλές φορες έτσι είναι.

Σεβαστείτε την τεράστια ευκαιρία που δίνεται μέσα από αυτό το thread και όσους έχουν προσφέρει σε αυτό με κάθε τρόπο.

Last edited:

μπορει καποιος να μου γιατι καποιος στελνει με 100KB/s π.χ και εγω μονο 2KB/s?

το παραδειγμα ειναι τυχαιο αλλα πως αλλιως θα ανεβασουμε το ratio?
σε καποιους κανουν χαρη η η ιδεα μου ειναι?

και επισης καλο το freeleech αλλα με το ζορι:mad:

υ.γ με 4024/256 γραμμη ποσους μηνες πρεπει να seedαρω!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Αλέξης συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή και την συνολικά εξαιρετική δουλειά, νομίζω ότι η τελευταία προσθήκη στη λίστα επιβάλλονταν για να έχουμε μια ιδέα.

Νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα με λιγότερα των 5-10 posts.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Που μπορούμε να δούμε την ¨πορεία¨ των όσων έχουμε κάνει invite και πως μας επηρεάζει θετικά η αρνητικά η ¨συμπεριφορά¨ τους στον tracker.

Μην ακούω υπερβολές σχετικά με τους κανονισμούς των Trackers. Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο respectable όπως το HDBits.org είναι φυσικό να είναι αυστηρά. Ενδεικτικά να πω ότι με εγγραφή στις 5/4/08 μετά από πρόσκληση του lykman έχω ratio 3.2 με 15gb dl και κάβα το bonus που θα χρησιμοποιηθεί στο έπακρο. (κι όλα αυτά με 24/7 κατεβαστήρι που δεν είναι καν dedicated).Δεν είναι τυχαίο όμως ότι οποιοδήποτε σχεδόν torrent τσιμπήσω κατεβαίνει με 1.2ΜΒ/s+. Γιʼ αυτό και μόνο το λόγο και φυσικά για το ότι εκεί βγαίνουν εξαιρετικά release αξίζει να προσέχει κανείς το λογαριασμό του. Οι hit&runners προφανώς δεν έχουν ιδέα της αξιοποίησης σε βάθος χρόνου. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν οι ¨μετέπειτα¨ ζήτουλες λογαριασμών και λυπάμαι αν αυτό θίγει κάποιους αλλά όλοι όσοι ασχολούμαστε, ξέρουμε ότι πολλές φορες έτσι είναι.

Σεβαστείτε την τεράστια ευκαιρία που δίνεται μέσα από αυτό το thread και όσους έχουν προσφέρει σε αυτό με κάθε τρόπο.

Να 'σαι καλά φίλε ... αν και τα μπράβο τα αξίζουν κυρίως αυτοί που δίνουν
τα invites.

Την πορεία αυτών που έχεις κάνεις Invite μπορείς να την δεις όταν πας
στο profil σου (με ένα απλό κλικ πάνω στο όνομά σου) και στο σημείο που
λέει Invite αν κάνεις κλικ πάνω στο αριθμό των invites που έχεις δώσει
θα σου ανοίξει παράθυρο στο οποίο θα δεις όλα τα στατιστικά τους. Από
εκεί μπορείς να ακυρώσεις και κάποιο invite που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.
Για το πως επηρεάζει θετικά ή αρνητικά η συμπεριφορά τους, δεν υπάρχει
κάποιος ξεκάθαρος τρόπος.

Για τα υπόλοιπα που έγραψες για τους private trackers και ειδικά για το hdbits.org
συμφωνώ μέχρι κεραίας και μπράβο σου για το ratio που έχεις δημιουργήσει.
Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που λένε ότι είναι ακατόρθωτο να φτιάξεις ratio
και να μην μπαναριστείς ...... τι να πούμε δηλαδή όλοι εμείς που είμαστε μέλη
πάνω από ένα χρόνο και τότε οι σημερινές ταχύτητες που παίζουν στην Ελλάδα
ακουγόντουσαν το λιγότερο υπερηχητικές ..... εγώ όταν γράφτηκα είχα
ταχύτητα 256/128 και παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Ούτε ένα warning δεν δέχθηκα....
Download με μέτρο, 24/7 upload, εκμετάλλευση των freeleech κλπ

μπορει καποιος να μου γιατι καποιος στελνει με 100KB/s π.χ και εγω μονο 2KB/s?

το παραδειγμα ειναι τυχαιο αλλα πως αλλιως θα ανεβασουμε το ratio?
σε καποιους κανουν χαρη η η ιδεα μου ειναι?

και επισης καλο το freeleech αλλα με το ζορι:mad:

υ.γ με 4024/256 γραμμη ποσους μηνες πρεπει να seedαρω!!!

Με την γραμμή που έχεις το upload σου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 22-25kb. Δεν είναι δυνατόν με τέτοιο upload να φτιάξεις ratio... Εκτός αν κατεβάζεις αραιά και που... Η καλύτερη λύση είναι donate...

με την ιδια γραμμη (4096?) παντως, εγω κατεβαζω με 250 - 300.

Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

με την ιδια γραμμη (4096?) παντως, εγω κατεβαζω με 250 - 300.

Για upload Μιλάμε Ντίνο. Θα έπρεπε πάντως να κατεβάζεις με πιο πολύ αν έχει πολλούς seeders... -bye- Στον ρούτερ έχεις ανοίξει τις πόρτες του μtorrent?

Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

με την ιδια γραμμη (4096) παντως, εγω κατεβαζω με 250 - 300.

Ντινο,και εγω κατεβαζω average 395kB/s αλλα το ανεβασμα ειναι το προβλημα.

nektar πιανει average πανω απο 25kb/s αλλα τι να το κανεις που ουτε αυτο δεν γινεται.
φυσικα δεν τολμω να κατεβασω αρχεια πανω απο 4gb περιπου.

ευτυχως ξαναγυρισε το demonoid:BDGBGDB55:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Για upload Μιλάμε Ντίνο. Θα έπρεπε πάντως να κατεβάζεις με πιο πολύ αν έχει πολλούς seeders... -bye- Στον ρούτερ έχεις ανοίξει τις πόρτες του μtorrent?

Λαθος μου, μπερδευτηκα ..

Πορτες, ρουτερ... Δεν εχω ιδεα ...
Τι εννοεις ?

Εννοώ ότι πρέπει στον ρούτερ να ανοίξεις την πόρτα που χρησιμοποιεί το μtorrent για να έχεις maximum απόδοση στο download/upload. Αλλιώς δεν θα έχεις. Θα έπρεπε να κατεβάζεις με 400k με την γραμμή που έχεις.

http://portforward.com/routers.htm

επειδη βαριεμαι να διαβασω αυτην την στιγμη, με δυο λογια τι κανει αυτο ?

(κανουμε το ρουτερ να ανεβαζει γρηγοροτερα?)

Εδιτ: ΟΚ, καταλαβα. Θενκς !!

Re: Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Λαθος μου, μπερδευτηκα ..

Πορτες, ρουτερ... Δεν εχω ιδεα ...
Τι εννοεις ?

Το σηματάκι κάτω δεξιά στην μπάρα του utorrent είναι πράσινο ?
Εαν ναι μην ασχολείσαι ..... είσαι μια χαρά.

Εαν είναι κίτρινο ή στην χειρότερη κόκκινο θα πρέπει να κάνεις port forwarding
που δεν είναι κάτι δύσκολο.

Δες και μας λες.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ

Το σηματάκι κάτω δεξιά στην μπάρα του utorrent είναι πράσινο ?
Εαν ναι μην ασχολείσαι ..... είσαι μια χαρά.

Εαν είναι κίτρινο ή στην χειρότερη κόκκινο θα πρέπει να κάνεις port forwarding
που δεν είναι κάτι δύσκολο.

Δες και μας λες.-bye-

Σιγά μην είναι πράσινο :Banane0:

Χωρίς ρύθμιση στον ρούτερ δεν γίνεται να είναι πράσινο