Το DVD και τα Μυστικά του

Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Μία ειναι η λύση για καλο ratio στην Ελλάδα με τις συνδεσεις που έχουμε (υψηλο download / χαμηλο upload....)

DONATION!

Έτσι, και το site υποστηριζεις, και καλό ratio εχεις, και κατεβαζεις ο,τι θες εσύ (παλιό-καινουργιο) και ειναι και σχετικα φθηνό (αν αγορασεις πακετο με πολλα GB σου πεφτει καλη τιμη)...

Αυτα...-bye-

"Βολια" πρασινο ειναι...

Κοκκινο ειναι

Μία ειναι η λύση για καλο ratio στην Ελλάδα με τις συνδεσεις που έχουμε (υψηλο download / χαμηλο upload....)

DONATION!

Έτσι, και το site υποστηριζεις, και καλό ratio εχεις, και κατεβαζεις ο,τι θες εσύ (παλιό-καινουργιο) και ειναι και σχετικα φθηνό (αν αγορασεις πακετο με πολλα GB σου πεφτει καλη τιμη)...

Αυτα...-bye-

Δωσαμε, δωσαμε

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

παιδιά, θα ήθελα και εγώ ένα invite για το hdbits.org

όποιος μπορεί να κάνει το καλό θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων:a0210:

[email protected]

Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

DONATION!

Αυτα...-bye-

Σιγα να μη πληρωσουμε και για κοπιες...:rifle:

Η πειρατια πρεπει να παραμεινει ΔΩΡΕΑΝ

ΤΕΛΟΣ

Donation ούτε για αστείο...
Πάντως, τί τρέχει με το hdbits.org ρε παιδιά? Για να seedάρεις φτύνεις αίμα στην κυριολεξία.. Η δε ταχύτητα του downloading είναι ιλιγγιώδης πραγματικά. Στο uploading όμως πολύ χαμηλή, ακόμα και με αρκετούς leechers.
Στο Ρουμάνικο ποτέ δεν έχω πρόβλημα στο upload (ενώ εκεί το κατέβασμα δεν είναι και πολύ γκαζάτο).

Απάντηση: Re: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

ratio το λενε,ειναι πιο επιστημονικος ορος:flipout:

Πάντως, τί τρέχει με το hdbits.org ρε παιδιά? Για να seedάρεις φτύνεις αίμα στην κυριολεξία.. Η δε ταχύτητα του downloading είναι ιλιγγιώδης πραγματικά. Στο uploading όμως πολύ χαμηλή, ακόμα και με αρκετούς leechers.
Στο Ρουμάνικο ποτέ δεν έχω πρόβλημα στο upload (ενώ εκεί το κατέβασμα δεν είναι και πολύ γκαζάτο).

ετσι ακριβως

Η πειρατια πρεπει να παραμεινει ΔΩΡΕΑΝ

ΤΕΛΟΣ

Αναλόγως τι ψάχνει ο καθένας φίλε μου. Για ματρόσκες το παλεύεις και χωρίς donation, για τα άλλα όμως δεν παλεύεται. Και προσωπικά μόνο τα άλλα με ενδιαφέρουν.

Το προβλημα δεν υπηρχε οταν οι ταχυτητες ηταν 256/128 γιατι η διαφορα μεταξυ upload - download ειναι μικρη. Τωρα ομως με download 20mbits και upload 1mbit κατεβαζεις την ταινια σε 2-3 ωρες και για να την ανεβασεις θες 2-3 βδομαδες.

Το προβλημα δεν υπηρχε οταν οι ταχυτητες ηταν 256/128 γιατι η διαφορα μεταξυ upload - download ειναι μικρη. Τωρα ομως με download 20mbits και upload 1mbit κατεβαζεις την ταινια σε 2-3 ωρες και για να την ανεβασεις θες 2-3 βδομαδες.

Σωστος

Το θέμα είναι το εξής: Βλέπεις τώρα περισσότερο "υλικό" από όσο έβλεπες πριν λίγα χρόνια; Γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι μάλλον λιγότερο βλέπουμε.

Μπορεί να κατεβάζουμε περισσότερα GBs (για ένα αρχείο) αλλά έχει ανέβει και το upload. 1Mbit ήταν άπιαστο όνειρο πριν 1 χρόνο..

Επίσης στο "καλό πράμα" μετριέται μόνο το μισό download, οπότε τα πράγματα δεν είναι τραγικά..

Απάντηση: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Kαι μενα με ενδιαφερουν κυριως τα ''αλλα'' αλλα donation δεν κανω...

Aσε που την εχουν δει ''Θεοι'' εκει μεσα ολα τα Staff και ριχνουν warning με το παραμικρο....:rifle:

Last edited:

Το θέμα είναι το εξής: Βλέπεις τώρα περισσότερο "υλικό" από όσο έβλεπες πριν λίγα χρόνια; Γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι μάλλον λιγότερο βλέπουμε.

Μπορεί να κατεβάζουμε περισσότερα GBs (για ένα αρχείο) αλλά έχει ανέβει και το upload. 1Mbit ήταν άπιαστο όνειρο πριν 1 χρόνο..

Επίσης στο "καλό πράμα" μετριέται μόνο το μισό download, οπότε τα πράγματα δεν είναι τραγικά..

...και επιπλέον το να κατεβάζει κάποιος 20 ταινίες όταν προλαβαίνει να
δει 2-3 την εβδομάδα δεν έχει κανένα νόημα.
20 ταινίες μαζεμένες κατεβάζουμε μόνο όταν είναι freeleech.

Με μέτρο και όλα είναι μέλι γάλα ...

Re: Απάντηση: "Tips and tricks" για ανέβασμα του ratio σε trackers...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Kαι μενα με ενδιαφερουν κυριως τα ''αλλα'' αλλα donation δεν κανω...

Aσε που την εχουν δει ''Θεοι'' εκει μεσα ολα τα Staff και ριχνουν warning με το παραμικρο....:rifle:

Δυστυχως ή ευτυχως, αυτοί ειναι οι οροι του site, και όποιος ΔΕΝ μπορει να ανταπεξελθει ας μην το χρησιμοποιεί ....-bye-

Παντως, ΔΕΝ θεωρώ ότι "πληρωνεις" αυτά που κατεβαζεις, κανοντας καπου-καπου και καποιο donation προκειμενου να βελτιωσεις το ratio σου και να ΜΗΝ σε μπαναρουν.... Ειδικά ΑΝ παρεις ενα πακετο απο τα πιο μεγαλα, κατσε και υπολογισε να δεις ποσο περιπου σου πεφτει το καθε GB και θα δεις ότι συμφερει παρα πολύ....:grandpa:

Διαφορετικά, υπαρχει και η λυση του original με τα 3πλασια και βαλε χρηματα που εινα και το πιο σωστό ηθικά....

Φιλικά παντα... :a0210:

Υ.Γ. Στην ουσια αυτό που "πληρώνουμε" είναι η γρήγορη ταχύτητα κατεβασματος και η ευκολια να βρουμε αμεσως αυτο που ψαχνουμε.... Διαφορετικά, μπορεις να βρεις τα ιδια αρχεια ή άλλα παρομοια και απο trackers που ειναι free, ή από P2P προγράμματα....:grandpa:

Last edited:

γεια χαρα σημερα μπηκα και δν μπορω να κατεβασω τιποτα και ειδα ενα μυνημα. You have been auto-demoted from User to Peasant. Your account will be automatically deleted in 12 days.Εκανα κατι λαθος?