Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DV

Εχω πλέον την εντύπωση πως ακομα και τα link που παραθέτεις ως αδιάψευστα στοιχεια, δεν τα διαβάζεις .
Έκατσες να δεις τους τίτλους έναν ένα να δεις σε τι βγαίνει το καθενα;
Προφανως όχι.
Υιοθετώντας λοιπον την πηγη σου από το blu-ray.com - που σημειωτέον δεν είναι και το πιο ενημερωμένο -, σου παραθέτω αναλυτικά στοιχεία που διαψεύδουν για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς σου.

Κατά αρχην όπως γράφω και παραπανω αναφέρομαι στους τιτλους που εχουν βγει ως τώρα, και όχι σε αυτούς που θα βγουν στον μέλλον.
Ημαρτον ρε παιδιά σαν να είσασταν πολιτικοί σε εκλογές κάνετε !!!

Είδες με τα μάτια σου ότι το 80% των ταινιών που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό και μεχρι 11/09 μήνα είναι 50gb???

Κατάλαβες ότι πλέον είναι φτηνό και το χρησιμοποιούνε όλοι ?
(και ότι το επιχείρημα πως κάνουν οικονομία και το βάζουν μόνο σε top παραγωγές είναι ψευδές)

Και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ακριβό, ή ότι το έχουν ανάγκη?

ΥΓ
Οπότε άσε την ιστορία για το τι έκαναν παλιά και παραδέξου την πραγματικότητα.
Που είναι ότι στην αρχή έβαζαν 25GB σε ποσοστά σχεδόν 100%, αλλά με το καιρό αλλάζουν και τώρα έχουμε μόνο 20% δισκάκια μονής στρώσης.
(την επόμενη φορά θα κάνω το κόπο να στα βάλω ένα-ένα, γιατι λές ότι δεν τα κοίταξα κιόλας...)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs appr

:bang:
Καλα εσυ θα με τρελάνεις.
Μου δειχνεις ένα Link ( το αντικειμενικό και καλα bluray. Com) γραφεις από κατω ότι να ναι ,και μετα εγω ειμαι ο ψευτης και αυτος που δεν παραδέχεται;
Τι λες τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;

Είδες με τα μάτια σου ότι το 80% των ταινιών που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό και μεχρι 11/09 μήνα είναι 50gb???[/B]

Τι να δω με τα ματια μου μωρε ;;;
Το link που παρέθεσες τα γραφει , δεν τα γράφω εγω.
Μηπως θελεις τωρα να διαψεύσεις και τις αδιάψευστες πηγες σου ( μια που ουτε αυτές σου αρεσουν)

Ε αντε καντο .

Μονο αυτό έμεινε…

Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Έλεος βρε παιδιά οι τελευταίες κυκλοφορίες είναι, πατάς και βλέπεις αν είναι σε 50 ή 25 GB δίσκο...

Που δεν είναι αντικειμενικό δηλαδή ??? είπαμε μπορεί να είσαστε fan, αλλά καταντάει κουραστικό όταν κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται.
(για εμένα δηλαδή που πρέπει να παιδεύομαι να σας κάνω copy-paste κάτι τόσο απλό)

Εδώ όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε BR:

The Replacement Killers - 50GB - AVC - Sep 11, 2007
Royal Space Force - 25GB - VC-1
Dave Matthews and Tim Reynolds - 50GB - VC-1 - Sep 04 2007
Delta Farce - 50GB - AVC -
Nip/Tuck - 50GB - VC-1
Remember the Titans - 50GB - AVC
Immortal Beloved - 50GB - MPEG-2 - Aug 21, 2007
The Lives of Others - 50GB - AVC
National Lampoon's Van Wilder - 50GB - AVC
Perfect Stranger - 50GB - AVC
Doctor Strange - 50GB - AVC - Aug 14, 2007
The Lookout - 50GB - AVC
Vacancy - 50GB - AVC
Wild Hogs - 50GB - AVC

http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?show=newreleases

Βαριέμαι να κάνω παραπάνω , πιστεύω είναι αρκετά για πρώτη ιδέα σε κάποιον που θέλει να καταλάβει, όποιος θέλει ας δει τα υπόλοιπα μόνος του ...
Είναι 100% σίγουρο ότι δεν μιλάμε για 20%, και πλέον οι περισσότεροι έχουν πάει στα 50Gb και στο AVC.
(σε 1-2 χρόνια που θα καταφέρουν να βγάλουν φτηνά δισκάκια 51GB και στο HD DVD camp, θα πάνε και αυτοί εκεί.... απλά τώρα που δεν μπορούν, διάλεξαν να μας τα κάνουν κρεμαστάρια )

Last edited:
Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Αχ βρε Βασιλη αχχ…
Παραπάνω παραθετω αριθμούς για καθε στούντιο ξεχωριστα τις κυκλοφορίες ενός έτους.
Fox
Disney
Paramount
Warner
Και εσυ μου παραθέτεις τις κυκλοφορίες ενός μηνος εκ των οποίων οι μισές είναι της Sony;;;;
Μα για την sony το γραφω παραπάνω πως σχεδον όλους τους τίτλους της τους βγάζει σε 50αρι.

Αστο να παει αστο…..

Το πιο αστειο όμως ξερεις ποιο είναι .
Που εχεις το θρασος να αποκαλείς όλους τους αλλους ( εκτος από τον εαυτο σου) φανατικούς.

...αλλά καταντάει κουραστικό όταν κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται.

Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%
Δεν μπορώ άλλο πλεον εχω κλατάρει.
Είναι μάταιο , και για αυτό δηλώνω υποταγή.

Το Bluray είναι το καλύτερο.
Είναι η αρχη του κοσμου.:grandpa:
Το Big Bang
H πηγη της ζωης
Το Fountain
Είναι θεσμος , είναι θρησκεία , είναι η Νεα Δημοκρατία
( ε και αυτή μπλε είναι):fahne90:

Δεν περιγράφω άλλο.:singer:
:tdown:

Η αλήθεια είναι η παρακάτω και όποιος θέλει την πιστεύει, όποιος δεν θέλει ας πιστέψει ότι τον συμφέρει:

Έκανα επιπλέον κόπο τώρα και κοίταξα προσεκτικά όλες τις ταινίες που έχουν βγει από 24 Απριλίου 2007 και μετά (2 πρώτες σελίδες).
Το ποσοστό BD50 σε αυτές είναι 75.7%.

(υπάρχει και ένα μικρό περιθώριο λάθους, αν κάτι μέτρησα στραβά)

Εδώ link για να το επιβεβαιώσετε μόνοι σας.... όσο πιο παλιά πάμε βέβαια, τόσο θα πέφτει το ποσοστό BD-50.
http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?show=newreleases&page=1

ΥΓ
Μου κάνει τρομερή εντύπωση η επιμονή μερικών να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, και δεν δέχονται ακόμα και τόσα απλά και ξεκάθαρα πράγματα...όπως ότι πλέον το 80% των ταινιών βγαίνει σε 50GB και δεν είναι ούτε ακριβό ούτε το αποφεύγουν οι εταιρίες.

Άλλο ο φανατισμός με ένα προϊόν, και άλλο να κλείνουμε τα μάτια και να προσπαθούμε να περάσουμε το δικό μας...

Last edited:
Απάντηση: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Δεν κλείνει κανένας τα μάτια ούτε έχει συμφέροντα από την μία η την άλλη τεχνολογία . Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας διατυπώνουμε τις απόψεις μας πιο κόσμια παρακαλώ.
Μια παρέα είμαστε

Η "άποψή" μου ήταν μια χαρά διατυπωμένη στην αρχή , είχε link και έλεγε ότι το 80% των νέων ταινιών βγαίνουν σε BD-50.

Έχασα και ελεύθερο χρόνο για να το κάνω copy-paste μέχρι ένα σημείο, και εξήγησα πως να κοιτάξει όποιος δεν με πιστεύει ... οπότε δεν δικαιολογείται μετά από αυτά να με βγάζει ψεύτη, φανατικό και να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο κύριος.

ΥΓ
Κοίταξα και από περιέργεια τώρα το ποσοστό BD50 στο ίδιο διάστημα ,αφαιρώντας την Sony, και ήταν 77% ...
Δηλαδή οριακά ή Sony έχει μεγαλύτερο ποσοστό ταινιών 25GB από τους άλλους.
(αν δεν είναι αρκετά όλα αυτά, ας με ενημερώσετε)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Δεν περιγράφω άλλο.:singer:
:tdown:

Mα γιατί? Η ίδια κουβέντα, με τον ίδιο άνθρωπο, στο avsite κράτησε πολλαπλάσιες σελίδες... Εκεί να δεις γλέντια... Είχα απορήσει είναι η αλήθεια πως αργησαν να γραφτούν και εδώ...

:ADFADF1: :ernaehrung004: :damnyou: :violent-smiley-008: :music-smiley-006: :behead: :hanged:

(σόρι για το οτ, δεν κρατήθηκα, αλλά είπαμε... deja vu... )

Όταν ξεκαθαρίσει αυτός ο πίνακας τότε θα υπάρχει νικητής. Προς το παρόν μόνο με παρωπίδες βλέπεις προβάδισμα σε κάποιο από τα δύο.

Attachments

• hdformatwars.jpg
    hdformatwars.jpg
    22.8 KB · Views: 18
Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Mα γιατί? Η ίδια κουβέντα, με τον ίδιο άνθρωπο, στο avsite κράτησε πολλαπλάσιες σελίδες... Εκεί να δεις γλέντια... Είχα απορήσει είναι η αλήθεια πως αργησαν να γραφτούν και εδώ...

:ADFADF1: :ernaehrung004: :damnyou: :violent-smiley-008: :music-smiley-006: :behead: :hanged:

(σόρι για το οτ, δεν κρατήθηκα, αλλά είπαμε... deja vu... )
Eγώ να δεις τι έπαθα όταν είδα τους ίδιους συνήθεις ύποπτους και εδώ να κάνουν τα ίδια πράγματα ....

μα ειναι δυνατον να χασει η σονυ μαζι με φιλιπς και πανασονικ?

δε νομιζω.

Φίλοι μου, η ουσία είναι μία:
Πολλοί απο εμάς, δεν έχουν αγοράσει ακόμη player HD.
Εγώ προσωπικά, το βλέπω για Χριστούγεννα.

Τί θα πάρω; Αυτό που θα έχει εκείνη την στιγμή, τους περισσότερους τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους και θα είναι και οικονομικό (κάτω απο 250 euro ελπίζω).

Ας αρχίσουμε απο κάτι οικονομικό λοιπόν, για να μην κλαίμε αργότερα ότι και να γίνει.

Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Fo

Eγώ να δεις τι έπαθα όταν είδα τους ίδιους συνήθεις ύποπτους και εδώ να κάνουν τα ίδια πράγματα ....

Πρέπει να είναι οργανωμένη συνωμοσία, δεν εξηγείται αλλιώς... (τώρα αν υποκινείται και αυτή από την μικρομαλακή, δεν ξέρω...) -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Fo

Σου επιστρέφω τους γελοίους χαρακτηρισμούς σου

Επιτελούς βαλε φρενο στην αυθάδεια σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DV

Πρέπει να είναι οργανωμένη συνωμοσία, δεν εξηγείται αλλιώς... (τώρα αν υποκινείται και αυτή από την μικρομαλακή, δεν ξέρω...) -bye-
Δεν ξέρω τίποτα για αυτά .... αλλά μιλάμε ότι μερικά από τα επιχειρήματα τους είναι τόσο πασιφανέστατα λάθος που μπορεί να τα ξεφτιλίσει ο οποιοσδήποτε έχει την πιο ελαφρά επαφή με το θέμα.
(φτάνει να έχει προσέξει λίγο σε τι δισκάκια βγαίνουν να νέα BR , και κάνει μπαμ η χοντράδα)

Και αντί να το δούν , σε βάζουν να τους κάνεις copy-paste , κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αμφισβητούνε της πηγές σου , και στην λένε και από πάνω....

ΥΓ
Ρώτα τους πάλι να δεις ότι συνεχίζουν να πιστεύουν πως το 80% των νέων ταινιών βγαίνει σε 25GB και εγώ είμαι αυτός που κάνει λάθος !!!
Και παρατήρησε αν θες ότι θα συνεχίσουν να επαναλάβουν τα ίδια σε άλλο topic ή forum, σαν να μην τρέχει τίποτα...
(με την διαφορά ότι θα εκνευρίζονται ακόμα περισσότερο όταν τους διορθώνεις κάπου)

Να μια ακόμα φορά τα ωραία ...
Και επειδή παραπανω αναφέρθηκα στο κοστος των triple layer κοιταξτε τι οικονομια πεφτει στα dual layer των BluRay.
Με εξαιρεση την Sony ( που ετσι και αλλιως δικο της είναι το format - δεν το αγοραζει) ολες οι άλλες εταιρίες που υποστηρίζουν το BD χρησιμοποιούν κατά 90% δίσκους μονής στρώσεις ( η mpeg2) και μονο όταν προκειτα για καποια εμπορικη επιτυχία ξοδεύονται για dual BD

Last edited:

ΑΠΟΡΏ ΜΕ ΤΟ ΖΌΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΆΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ . Νομίζω πως η κουβέντα έχει εξαντληθεί και ότι είχατε να δώσετε το δώσατε όπως και όλοι εμείς βγάλαμε τα συμπεράσματα μας .
Και να σας πω την αλήθεια καρφί δεν μου καίγεται για το πιο από τα δυο είναι το καλύτερο . Δεν πρόκειται να βάλω λεφτά στην τσέπη μου ούτε από τον έναν ούτε από τον άλλο . Γι αυτό λοιπόν θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε κάπου εδώ την συζήτηση και τις επιθέσεις όλοι σας .

Το επόμενο άσχετο μήνυμα η μη συμβατό με τους κανονισμούς περί μη σεβασμού συνομιλητή μας θα διαγραφεί. . -

Aπο το blu-raystats.com και για όποιον του αρέσουν οι αριθμοι υπαρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό σχετικα με τους τιτλους BD

Buena Vista
20 Dual Layer
19 Single Layer

FOX

2 Dual Layer
24 Single Layer

LIONSGATE
14 Dual Layer
14 Single Layer
MGM
01 Dual Layer
10 Single Layer

PARAMOUNT
13 Dual Layer
16 Single Layer

WARNER
24 Dual Layer
37 Single Layer

SONY
39 Dual Layer
35 Single Layer

Το γενικο συνολο των single layer είναι 181 ενώ των dual layer είναι 119

Από ολους αυτους του τιτλους
151 είναι σε MPEG 2
83 είναι σε AVC
68 είναι σε VC1

Καλά είναι για ενημέρωση, προφανώς όμως επειδή είναι συνολικά δεν λένε τίποτα για το τι συμβαίνει τώρα.

Πέρασε πολύ καιρός στην αρχή που έβγαιναν μόνο δισκάκια 25GB, μετά άρχισαν σιγά -σιγά τα 50GB, και τους τελευταίους 5-6 μήνες η συντριπτική πλειοψηφία είναι BD-50.
Κάτι ανάλογο και με το mpeg2 σε ΑVC ... η πρόοδος είναι συνεχής και αναμένετε να συνεχίσει έτσι.

Re: DVE - High Definition

Καλα το τι αναγνωρισαν ειναι μεγαλη κουβενα. Θεωρω οτι απλως ελαβα μια τυπικη απαντηση χωρις καποιος να κοιταξει κατι. Τεσπα θα δουμε.

Κατοπιν προτροπης του αγρυπνου Κουλη δοκιμασα να απενεργοποιησω το ''Αφαιρεση εισαγωγικου τιτλου'' απο το AnyDVD HD και ως δια μαγειας δουλεψε!

Η πλακα ειναι οτι ειχα δοκιμασει διαφορα με το AnyDVD αλλα προφανως δεν ειχε τυχει αυτο (η το ειχα δοκιμασει με παλιοτερη εκδοση που μπορει να μην επαιζε).

Χωρις καθολου AnyDVD HD δεν παιζει καθολου - πεταει error. Εδω επιφυλασομαι μονο γιατι ειμαι με αναλογικη συνδεση τωρα (βαριεμαι να κατεβαζω πανι). Παντως και ο Κουλης διαβασε οτι θελει το AnyDVD HD για να παιξει (με απενεργοποιημενη φυσικα την παραπανω επιλογη τελικα). Παντως και παλιοτερα θυμαμαι οτι χωρις καθολου το AnyDVD HD παλι δεν επαιζε.

Τα παραπανω δοκιμαστηκαν με εκδοση anydvdhd 6170 και 6174 και pdvd 3104a.1

Last edited:

Καλά είναι για ενημέρωση, προφανώς όμως επειδή είναι συνολικά δεν λένε τίποτα για το τι συμβαίνει τώρα.

Πέρασε πολύ καιρός στην αρχή που έβγαιναν μόνο δισκάκια 25GB, μετά άρχισαν σιγά -σιγά τα 50GB, και τους τελευταίους 5-6 μήνες η συντριπτική πλειοψηφία είναι BD-50.
Κάτι ανάλογο και με το mpeg2 σε ΑVC ... η πρόοδος είναι συνεχής και αναμένετε να συνεχίσει έτσι.
You Are UnΠιστεύαble :worshippy:
lulz