Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Παρακαλώ ο mod να σβήσει όπως είπα το προηγούμενο post (μαζί με το δικό μου), αλλιώς δεν με βλέπω να κρατηθώ για να μην απαντήσω όπως τους αξίζει.

Last edited:
Απάντηση: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Washington, D.C. (September 12, 2007)

Warner Home Video president Ron Sanders says the studio will continue to release films on Blu-ray and HD DVD high-def discs.
At least for now.

That's according to an article by TWICE Magazine.

The Los Angeles Times reported this week that Warner has received a "lucrative" offer from HD DVD supporters to back HD DVD exclusively in the format war. Paramount last month stunned the industry by announcing that it would support HD DVD exclusively. (Four major studios back Blu-ray only.)

But Sanders tells TWICE that Warner will "remain committed to both for the time being."

"We're talking to both sides and it’s crazy right now," he said. "We’ll see how the fourth quarter plays out. The consumer is still kind of divided, and we still believe that we should offer the content in both formats. Now, we will watch the marketplace very closely, and see how it plays out, but for now we are supporting both."

Interestingly, Sanders didn't deny the premise of TWICE's question: "Have you received offers from HD DVD or Blu-ray to be exclusive with either format, as Paramount recently did with HD DVD?"

Instead, he avoided a direct answer by saying "we're talking to both sides" and that Warner will "remain committed to both for the time being."

Άποψη μου, καλα έκαναν.

Re: Απάντηση: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Άποψη μου, καλα έκαναν.
Όντως.
Πολύ διπλωματική απάντηση.
Μάλλον και HD-DVD και Blu-Ray άρχισαν να πληρώνουν.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
lulz

Ενδιαφέρον , γιατί δείχνει ότι έπεσαν τα λεφτά και δεν πήγαν στο HD-DVD … είχα την εντύπωση ότι δεν το είχαν προσπαθήσει σε άλλους εκτός paramount.

Και αν συνεχίσει να μην τους αφήνει η Soνυ να εξαγοράσουν άλλα studio είναι απλά θέμα χρόνου .... το BR είναι καλύτερο τεχνικά, ο κόσμος δείχνει να το προτιμά , και παρότι κέρδισαν αρκετό χρόνο με την paramount η γενική τάση δεν φαίνεται εύκολο να αλλάξει.

Φίλοι μου, η ουσία είναι μία:
Πολλοί απο εμάς, δεν έχουν αγοράσει ακόμη player HD.
Εγώ προσωπικά, το βλέπω για Χριστούγεννα.

Τί θα πάρω; Αυτό που θα έχει εκείνη την στιγμή, τους περισσότερους τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους και θα είναι και οικονομικό (κάτω απο 250 euro ελπίζω).

Ας αρχίσουμε απο κάτι οικονομικό λοιπόν, για να μην κλαίμε αργότερα ότι και να γίνει.

Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό!

Εαν δεν βγούν οι κινέζοι, μην περιμένετε επώνυμο BR player στην τιμή αυτή μέχρι τα Χριστούγεννα.
(Για HD-DVD δεν ξέρω, μάλλον είναι πιθανοτερο..)

μα ειναι δυνατον να χασει η σονυ μαζι με φιλιπς και πανασονικ?

δε νομιζω.

Φίλε μου ουσιαστικά μόνο η Sony θα χάσει σε τέτοια περιπτωση γιατί παίζει πολλά περισσότερα από τις άλλες... Δικό της φορμάτ ειναι και προσπαθεί να χτίσει μια ολόκληρη βιομηχανία επάνω του

Οι άλλοι περιμένουν (εαν δεις 1-2 μηχανήματα έχει βγάλει ο καθένας απλά για να είναι μέσα στα πράγματα ...)

Ειδικά η Philips χ****κε ποιο φορμάτ θα κερδίσει.. Για όσους δεν το ξέρουν η συγκεκριμένη εταιρεία είναι Νο1 παγκοσμίως σε λύσεις φωτισμου και Νο2 σε κατασκευή ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας (εκεί να δείτε περιθώρια κέρδους -bye--bye-)

Δυστυχώς, το "τεχνικά καλύτερο" format, στην προσπάθειά του να πλησιάσει (όχι να φτάσει) τα τεχνικά χαρακτηριστικά του "υποδεέστερου", τα βρίσκει σκούρα. Η Denon, για παράδειγμα, ανησυχεί ότι τα δισκάκια Profile 1.1 δεν θα παίζουν στα Players 1.0! Από συνέντευξη στελέχους της Denon (που παρέθεσα και σε άλλο θέμα):

JT: (...) But there is a possibility — and this is maybe not so public knowledge — that when these discs come out that fit this new profile, they may not work properly with the Profile 1.0 players.

LU: Really?

JT: It’s a possibility, and that’s why we’re working very hard to make sure that our products will be okay with any previous discs and new discs.

Εντωμεταξύ, στο στρατόπεδο του δεύτερου και καταϊδρωμένου HD DVD, σύμφωνα με στέλεχος της Toshiba, τα υπάρχοντα player θα μπορούν να παίξουν τα δισκάκια των 51GB! (link) :firstprize:

Από τη στιγμή που οι ταινίες ΧΧΧ κυκλοφορούν και σε HD DVD, αυτό θα επικρατήσει!

Τέλος!!:p

Από τη στιγμή που οι ταινίες ΧΧΧ κυκλοφορούν και σε HD DVD, αυτό θα επικρατήσει!

Τέλος!!:p

Φίλος του Βογιατζάκη είσαι:antlers:

Re: Απάντηση: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Εντωμεταξύ, στο στρατόπεδο του δεύτερου και καταϊδρωμένου HD DVD, σύμφωνα με στέλεχος της Toshiba, τα υπάρχοντα player θα μπορούν να παίξουν τα δισκάκια των 51GB! (link) :firstprize:
Εδώ μια εξήγηση γιατί δεν έχουν βγάλει δισκάκια πάνω από 30Gb... είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν, και αν κρίνουμε από ότι άτομα που έχουν αναγκαστεί να βράζουν τα combo δισκάκια για να τα κάνουν να δουλέψουν, ένας θεός ξέρει τι προβλήματα θα υπάρχουν με τα 3-layer.
"We discussed this with James Armour from Toshiba's optical storage division at CeBIT this year, and were told that although the third layer would be harder to read, and generate more data errors, the player's error correction should be able to fix these problems without picture and sound problems"

ΥΓ
Τα Κινέζικα player διάβασα ότι θα έχουν μια διαφορά στο μηχανισμό που θα βελτιώνει αυτή τη κατάσταση... το ερώτημα είναι βέβαια τι γίνεται ή θα γίνει με τα παλιά HD-DVD player.

δε νομιζω να εχουν τοσο προβλημα τα δισκακια 1.1

με πλειερ 1.0

οπως ειπωθηκε απλως δε θα εχει Picture in picture. (PiP)

εε και?

το με νοιαζει το PiP?

εγω την ταινια θελω.

Ετσι πίστευα και γω εως ότου ειδα σε HDDVD το 300 και το Bourne Identity.
Άποψη μου είναι πως αυτό το νέο gadgetaki εχει ενδιαφέρον

δε νομιζω να εχουν τοσο προβλημα τα δισκακια 1.1
Αν έχεις ps3 όπως οι περισσότεροι θα είναι αναβαθμιζόμενο... ίσως κάποια stand-alone να έχουν πρόβλημα.

Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Mια που μου ξέφυγε για Σεπτέμβριο , και οι άλλες βγαίνουν Οκτώβριο.

PERFECT STRANGER (Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ) 2007

Dracula - Bram Stoker (ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ) 1992
Αναμένεται: (2/10/2007-USA),(22/10/2007-UK)

SPIDERMAN 1,2,3 - 2002, 2004, 2007
Αναμένεται: (15/10/2007-UK)

Vacancy 2007
Αναμένεται: (15/10/2007-UK)

Hollow Man Director's Cut (ΑΟΡΑΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ) 2000
Αναμένεται: (22/10/2007-UK)

Thirteen Ghosts (13 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ) 2001
Αναμένεται: (22/10/2007-UK)

Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

oλα με ελληνικους υποτιτλους ετσι?

καλα πολυ πορωνομαι!!!!!!!!

μονο και μονο Spiderman 3 se blu ray :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

να ρωτησω κατι αλλο τωρα?

το are we done yet kai to reign over me μπορουμε να τα νοικιασουμε

καπου αλλου εκτος απο το videosun? to videosun καλα ειναι πολυ προχωρημενο

στα μπλου ρει.

το are we done yet kai reign over me μονο εκει τα

εχω βρει.

βρηκα και στα σεβεν βεβαια αρκετα

αλλα τελικα μια ειναι η λυση παιδια: αγορα (οσοι αντεχουν στην τσεπη βεβαια- και η δικη μου δεν ειναι τιποτα να τρεχουν απ' τα μπατζακια φυσιολογικα πραγματα- αλλα αφου μπηκα στο χορο.......... θα χορεψω τι να κανουμε?

τι θα γινει δλδ θα βλεπουμε μονο οσα εχουν ελληνικους υποτιτλους?

αγορα και παλι αγορα.

εννοειται ps3

εχουμε δει ομως καποια ανακοινωση για

firmware update?

καλα δε νομιζω ουτε τα standalone να εχουν προβλημα.
δεν ειναι χαζες οι εταιριες να

αποκλεισουν απο το μπλου ρει οσους τα χουν σκασει κανονικα

για να παρουν ps3 η 1000 και 500 ευρω για ενα standalone?

Απάντηση: Re: Έκτακτη Επικαιρότητα:51gb HD DVD discs approved by DVD Forum

Lepton said:
Εντωμεταξύ, στο στρατόπεδο του δεύτερου και καταϊδρωμένου HD DVD, σύμφωνα με στέλεχος της Toshiba, τα υπάρχοντα player θα μπορούν να παίξουν τα δισκάκια των 51GB!

Update: Επίσημη ανακοίνωση της Toshiba αναφέρει ότι αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα. Πάντως δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυση.

Αν έχεις ps3 όπως οι περισσότεροι θα είναι αναβαθμιζόμενο... ίσως κάποια stand-alone να έχουν πρόβλημα.

Μην ορκίζεσαι. Δεν είναι σίγουρο ότι η επεξεργαστική ισχύς του PS3 θα αρκεί για να υποστηρίξει τα επιπλέον χαρακτηριστικά του 1.1. Τα υπάρχοντα stand-alone είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα.

Μην ορκίζεσαι. Δεν είναι σίγουρο ότι η επεξεργαστική ισχύς του PS3 θα αρκεί για να υποστηρίξει τα επιπλέον χαρακτηριστικά του 1.1. Τα υπάρχοντα stand-alone είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα.
Η επιπλέον ισχύ του ps3 αρκεί και για το profile 101 ... αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ;)

Guide:Convert HD-DVD To Blu-ray

Guide: Convert HD-DVD To Blu-ray (works On PS3), No Loss Of Quality.

To metacafe στο ps3videohelp μας δίνει έναν οδηγό μέσω ενός video,πως θα μετατρέψουμε τις ταινίες HD-DVD σε Blu-Ray ή multiple DVDs, χωρίς να χάσουμε από ποιότητα και να τις αναπαράγουμε στο PS3 μας.

Πηγή.

Last edited: