Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Βασικά καλό θα ήταν οι υπερασπιστές toy HDDVD να μας πούνε και ποιόν player έχουν για να συζητάμε επί πραγματικών δυνατοτήτων και όχι μόνο θεωρητικά.. :drummer:

Βασικά καλό θα ήταν οι υπερασπιστές toy HDDVD να μας πούνε και ποιόν player έχουν για να συζητάμε επί πραγματικών δυνατοτήτων και όχι μόνο θεωρητικά.. :drummer:

Οι περισσότεροι εδω μέσα παίζουν και τα δύο φορματς με πισι-pdvd. Εσύ έχεις πλέιερ ή με την παιχνιδομηχανή που παίζει (καλά) και δισκάκια είσαι μόνο ......

Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Υπερασπιστές του HDDVD - όπως το εννοείς - δεν υπαρχουν ( τουλαχιστον σε αυτό το νήμα).
Υπαρχουν οπαδοι της υψηλής ανάλυσης και από την άλλη ενας κολλημένος Blurayάκιας που υποστηρίζει πως το HDDVD δεν παίζει καλα και πως είναι κατώτερο , ενώ το BD κανει παπάδες.
Οσοι γράφουμε αντιδρώντας σε αυτην την άποψη δεν γράφουμε για να πουμε το ιδιο αλλα αντίθετα ( δηλαδή πως το HDDVD είναι καλύτερο και το BD είναι κακό και δεν βλέπετε).
Γράφουμε υποστηρίζοντας πως διαφορές εκ του αποτελέσματος (που είναι η εικονα) δεν υπάρχουν , και στην ουσία αυτό είναι που θα πρέπει να απασχολεί τον καταναλωτή.

Απάντηση: Re: SONY: Αδιέξοδος ο πόλεμος των HD format

E όχι και κάτω απ' τον σκύλο... :BDBDG54: :flipout:
Το TL51 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ασύμβατο με τα τωρινά players και θα χρησιμοποιηθεί για data -bye-

The good news is that the 51GB discs should play in all HD DVD players currently on the market. We discussed this with James Armour from Toshiba's optical storage division at CeBIT this year, and were told that although the third layer would be harder to read, and generate more data errors, the player's error correction should be able to fix these problems without picture and sound problems.

http://www.highdefforum.com/showthread.php?t=50839

Οι περισσότεροι εδω μέσα παίζουν και τα δύο φορματς με πισι-pdvd. Εσύ έχεις πλέιερ ή με την παιχνιδομηχανή που παίζει (καλά) και δισκάκια είσαι μόνο ......

Όσο είναι παιχνιδομηχανή το PS3 είναι και το πισάκι σου...αν θες να έχεις τέτοιο ύφος. Βέβαια μπορεί να σου αρέσει να μπουτάρεις windows ή linux για να δεις μια ταινία.. και να ακούς και τα ανεμιστηράκια background!
:flipout: :flipout:

Re: SONY: Αδιέξοδος ο πόλεμος των HD format

The good news is that the 51GB discs should play in all HD DVD players currently on the market. We discussed this with James Armour from Toshiba's optical storage division at CeBIT this year, and were told that although the third layer would be harder to read, and generate more data errors, the player's error correction should be able to fix these problems without picture and sound problems.

χμμμμ....ποιό είναι το unfinished format είπαμε?

Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Ε εντάξει τωρα.
Ένα pc εχει δεκάδες εφαρμογές .
Από την άλλη αν νιώθεις πιο ευχάριστα αποκαλώντας ένα pc απλως παιχνιδομηχανη… ( συγκρίνοντας το μαλιστα με το ps3)
Τι να πω;;;

Δηλαδή αν βάλω στο PC μου BDrive και το ανεβάσω στο σαλόνι (έχει και HDMI) τι ακριβώς κερδίζω σε σχέση με το PS3? :FSGSFGS4:

Δηλαδή αν βάλω στο PC μου BDrive και το ανεβάσω στο σαλόνι (έχει και HDMI) τι ακριβώς κερδίζω σε σχέση με το PS3? :FSGSFGS4:

1) Οτι μπορεις να παιξεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ format υπαρχει στον πλανητη και οχι μονο Bluray
2) Οτι δεν εχεις να ανησυχεις για region coding, HDCP, προστασιες και τα συναφη
3) Οτι μπορεις να ακουσεις ολα τα νεα format ηχου DTS HD, Dolby TrudHD κλπ
4) Οτι μπορεις να κανεις ευκολα και γρηγορα αντιγραφα ασφαλειας των δισκων BR/HD-DVD σου ..

Θες να συνεχισω;

1) Δεν μου αρέσει ένα ΠΣι στο σαλόνι να πω την αλήθεια..αλλά αυτό είναι υποκειμενικό
2) το HDMI δεν έχει HDCP πάντα? Sorry αν κάνω λάθος σε αυτό. Το region coding είναι όντως ένα καλο επιχειρημα, αλλά σε λίγες περιπτώσεις εφαρμόζεται προς το παρόν (κυκλοφορία νέων ταινιών κυρίως)
3) Ακούω όλα τα φορμά πλην DTSHDMA αυτή τη στιγμή, κάτι που μάλλον θα αλλάξει σύντομα.
4) Αν ήθελα αντίγραφα ασφαλείας και είχα τον χρόνο να διαθέσω για να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο θα το έκανα και εκεί που είναι τώρα το ΠΣι...
5) Κάνω streaming τα mp3 μου και έχω νετ με wifi και τώρα.

Το μόνο που συμφωνώ είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των φορμα, αλλά προς το παρόν οι HD exclusive ταινίες που θα με ενδιέφεραν είναι λιγοστές, μπορώ να περιμένω να βγουν σε μπλου :) ( Αλλά αν μπορείς να μου γράψεις την Casablanca σε BD... :worshippy: )
Εκτιμώ την επιχειρηματολογία σου πάντως και το ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσωπικες μου αναγκες και προτιμησεις δεν σημαινει ότι ισχύει το ίδιο και για όλους τους άλλους... :2thumb22sup:

1) Δεν μου αρέσει ένα ΠΣι στο σαλόνι να πω την αλήθεια..αλλά αυτό είναι υποκειμενικό
2) το HDMI δεν έχει HDCP πάντα? Sorry αν κάνω λάθος σε αυτό. Το region coding είναι όντως ένα καλο επιχειρημα, αλλά σε λίγες περιπτώσεις εφαρμόζεται προς το παρόν (κυκλοφορία νέων ταινιών κυρίως)
3) Ακούω όλα τα φορμά πλην DTSHDMA αυτή τη στιγμή, κάτι που μάλλον θα αλλάξει σύντομα.
4) Αν ήθελα αντίγραφα ασφαλείας και είχα τον χρόνο να διαθέσω για να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο θα το έκανα και εκεί που είναι τώρα το ΠΣι...
5) Κάνω streaming τα mp3 μου και έχω νετ με wifi και τώρα.

Το μόνο που συμφωνώ είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των φορμα, αλλά προς το παρόν οι HD exclusive ταινίες που θα με ενδιέφεραν είναι λιγοστές, μπορώ να περιμένω να βγουν σε μπλου :) ( Αλλά αν μπορείς να μου γράψεις την Casablanca σε BD... :worshippy: )
Εκτιμώ την επιχειρηματολογία σου πάντως και το ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσωπικες μου αναγκες και προτιμησεις δεν σημαινει ότι ισχύει το ίδιο και για όλους τους άλλους... :2thumb22sup:

1) Στο HTPC το HDCP παρακαμπτεται μεσω του προγραμματος AnyDVD HD.Αποτελεσμα: Δυνατοτητα αναπαραγωγης HD-DVD/BR ακομα και σε non-HDCP displays
2)Πως ακους τα νεα φορμα; Εχεις ενισχυτη που να τα υποστηριζει; Αφου το PS3 δεν εχει αναλογικες εξοδους!
3) συ ειπας
4) καλως

"Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να τα εξισωνουμε ολα (πχ PS3=HTPC) ή ακομα χειροτερα να τα ισοπεδωνουμε ολα ("Το Bluray συνθλιβει τον ανταγωνισμο")...

1) Eυχαριστώ για την διευκρίνιση :)
2) LPCM through HDMI
3) Μα δεν νομίζω να ισοπέδωσα τίποτα. Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αλλά αν δεν πουμε και απόψεις και δεν διαφωνήσουμε, τι σόι φορουμ θα έιναι αυτο?
blufuture.jpg

Last edited:

1) Eυχαριστώ για την διευκρίνιση :)
2) LPCM through HDMI
3) Μα δεν νομίζω να ισοπέδωσα τίποτα. Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αλλά αν δεν πουμε και απόψεις και δεν διαφωνήσουμε, τι σόι φορουμ θα έιναι αυτο?

Προς Θεου δεν εννοουσα εσενα! Να εισαι σιγουρος πως αν ο Blizzard εγραφε οπως εσυ, το θεμα αυτο θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον...

Τελικα ρε παιδια, καλα ολα αυτα, αλλα τωρα που ερχονται γιορτες, εμεις οι αμοιροι που δεν εχουμε ακομα HD πηγη και θελουμε να αποκτησουμε μια, τι να παρουμε??????? :popcorn:

Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Τελικα ρε παιδια, καλα ολα αυτα, αλλα τωρα που ερχονται γιορτες, εμεις οι αμοιροι που δεν εχουμε ακομα HD πηγη και θελουμε να αποκτησουμε μια, τι να παρουμε??????? :popcorn:

το μονο featureproof που λεει και μια ψυχη ειναι το πισι.....

ολα τα αλλα ειναι επισφαλη.

ΔΗλαδη για μηχανημα deck ή ακομα και μια παιχνιδομηχανη (π.χ. PS3) το ξεχναμε? :huh2:

ΔΗλαδη για μηχανημα deck ή ακομα και μια παιχνιδομηχανη (π.χ. PS3) το ξεχναμε? :huh2:

Οχι ρε συ.

απλα μετα το πετας....η το πουλας....εξαρταται ποσο γρηγορα θα κινηθεις.

Χμμμμ...δεν ειναι κακη ιδεα ενα PS3 δωρο τα Χριστουγεννα!!!!
Το κακο ειναι οτι δεν εχω χρονο για παιχνιδια, αλλα τουλαχιστον να βλεπουμε καμια ταινια σε υψηλη αναλυση...

Πάρε PC..
Αν θέλεις PS3 σου πουλάω εγώ το δικό μου με 350 Ευρώ :flipout: