Το DVD και τα Μυστικά του

Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Το τελευταίο και χειρότερο λάθος είναι στο Terminator 3, όπου χωρίς το ΙΜΕ on η ταινία παίζει 1080i.

Σχετικά με τη μεταφορά του Δράκουλα, διάβασα πως ο σκηνοθέτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και πως το μπλου ήταν πιο κοντά στην αρχική κόπια από τα DVD. Αν θέλετε και λινκ, το ψάχνω...
Α, και το Pirates είναι όντως υπερπαραγωγή! :grinning-smiley-043

Αν έχει "καεί" ο σκηνοθέτης τόσο πολύ δεν μας νοιάζει, μας αφορά όμως σαν καταναλωτές που αγοράσαμε αυτό το έκτρωμα !
(Η Superbit έκδοση που έχω παίζει σκάλες ανώτερα..:damnyou:)

Σχετικά με τη μεταφορά του Δράκουλα, διάβασα πως ο σκηνοθέτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και πως το μπλου ήταν πιο κοντά στην αρχική κόπια από τα DVD.
Αυτό και αν δεν είναι ενδιαφέρον.
Ο Coppola δηλωνει ευτυχής για το BD του Dracula ενώ ο Bay δυστυχής για το HDDVD του Transformers.
Ε ρε δούλεμα που πέφτει…

Αυτό και αν δεν είναι ενδιαφέρον.
Ο Coppola δηλωνει ευτυχής για το BD του Dracula ενώ ο Bay δυστυχής για το HDDVD του Transformers.
Ε ρε δούλεμα που πέφτει…

:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Αχ, δεν αντέχω πια ο δόλιος !
Εχω και εγώ τα όριά μου..:bigcry:

ta fota sas

Paidia kalispera.kales giortes kai xronia polla.Tha ithela na mou peite an uparxei kapoio programma pou na paizei arxeia mkv.(tainies).euxaristo-bye-:grinning-smiley-043:grandpa:

Re: ta fota sas

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να εγκαταστήσεις τον Codec (Haali Media Splitter). Αν δε βάλεις αυτό, δε θα παίξει .mkv κανένας player.

Ρίξε μια ματιά στην υποκατηγορία "HTPC Guides". Ο Στράτος και ο Κυριάκος έχουν γράψει κάποιους πολύ καλούς οδηγούς για την αναπαραγωγή HD.

Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Σκουραίνουν τα πράγματα για το HD DVD:
Άλλο ένα μεγάλο studio, η digital playground γίνεται format neutral! H υπερπαραγωγή Pirates βγαίνει σε Blu-ray τον Ιανουάριο.

Αν βγουν και αλλοι τετοιοι κορυφαιοι τιτλοι σε BR τοτε σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αμεση αγορα PS3.:Banane0:

Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Εμένα πάντως μου έφυγε ένας σημαντικός πειρασμός: Μου έκαναν δώρο τα Pixar Shorts σε απλό DVD.

Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Από το shop21 το παράγγειλα.
Μόλις έρθει θα πω την αποψή μου σίγουρα, μια δοκιμούλα με φωτογραφίες κτλ.
Το πήρα κ για το πολύ καλό upscaling που κάνει στα dvd !
Να το χαίρεσαι φίλε, να δεις πολλές ταινίες σε αυτό....

Εδώ και κάτι που σου έφτιαξα.
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=b465e76f6beb4bc2d450ef11688cb0fb
(κάνουμε και καμιά πλακίτσα... καλή χρονιά σε όλους)

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

http://www.grapheine.com/bombaytv/in...50ef11688cb0fb

:slapface:

μπουχαχαχα....καλό.

Εχει πολύ πλάκα.

Κρίμα που εισαι ΤΟΣΟ κολλημένος με το φορματ της παιχνιδομηχανής...

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Videotape_format_war
http://en.wikipedia.org/wiki/Betamax

Sony introduced the Betamax home video system in 1975 with the LV-1901 Trinitron/Betamax console. It was the most popular video format in 1983, gaining almost a third of the UK video recorder market, while Sanyo's VTC5000 was the top selling UK video recorder. By 1985, however, the market had turned sharply towards VHS.

Αυτό που συνέβη στην Sony τότε θα συμβεί και τώρα, δυστυχώς.

>Οι βαριές κρυπτοποιήσεις, που απογοητευουν τους χρήστες στην προσπάθεια τους να χρησιμοποιουν αντίγραφα ασφαλείας,

>Τα πνευματικά δικαιώματα που πρέπει να πληρώνουν στην Sony οι τεχνικοί των άλλων εταιρειών, ακόμα και όταν πάνε για κατουρημα,

>Το ιντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων (ήδη κατέβασα την πρώτη vc1 μου για το HTPC μου, για τεστ,

Το κόστος των άγραφων απο τα revenues Που ζητά η Sony

σχεδόν εγγυάται την καταστροφή του φορματ.

Πάλι ειναι ανώτερο τεχνικά, οπως και το παλαι ποτε Betamax

Πάλι εχει των ελεγχο των μισών Studios, οπως και τότε,

Πάλι δεν δινει δικαιώματα

και ακόμα ειναι η Σονυ.

Πάει κι αυτό το παιχνίδι.....

Last edited:

Πάλι εχει των ελεγχο των μισών Studios, οπως και τότε,
...

Τοτε δεν ειχε κανενα ελεγχο κανενός studio και αυτος ηταν ενας απο σημαντικότερους λογους που την πάτησε τοσο ευκολα.
Στην παρούσα φαση και μαθαίνοντας απο τα λαθη του παρελθόντος φρόντισε αυτή την φορα να παρει με το μερος της αρκετα κινηματογραφικά Studios.
Βοηθησε βεβαια καi το γεγονος πως πλεον βρίσκεται μεσα στα Studios καθώς εξαγόρασε Columpia Tristar και τελευταίως MGM

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Να το χαίρεσαι φίλε, να δεις πολλές ταινίες σε αυτό....

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=b465e76f6beb4bc2d450ef11688cb0fb

Φίλε blizard επειδή θέλω να δω με τα ματάκια μου τι εστί και hd-dvd κ να μπορώ να τεκμηριώνω τις απόψεις μου, αγόρασα το μηχάνημα αυτό, το οποίο μάλιστα κάνει από τα καλύτερα upscaling σε sd dvd δισκάκια !

Οι απόψεις μου εδώ :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17362&page=2

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Τοτε δεν ειχε κανενα ελεγχο κανενός studio και αυτος ηταν ενας απο σημαντικότερους λογους που την πάτησε τοσο ευκολα.
Στην παρούσα φαση και μαθαίνοντας απο τα λαθη του παρελθόντος φρόντισε αυτή την φορα να παρει με το μερος της αρκετα κινηματογραφικά Studios.
Βοηθησε βεβαια καi το γεγονος πως πλεον βρίσκεται μεσα στα Studios καθώς εξαγόρασε Columpia Tristar και τελευταίως MGM
Και το σημαντικότερο , φρόντισε να φτιάξει ένα καλό format που αξίζει να υποστηριχθεί από όλους και να γίνει παγκόσμιο standar , για το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων μας.

Θα μπορούσε να φτιάξει κάτι φτηνό με 25GB max χωρητικότητα πχ , ώστε να έχει το ps3 πολύ φτηνό από την αρχή και να μας το επιβάλει έτσι... αλλά ευτυχώς προτίμησε τον σωστό τρόπο.

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Και το σημαντικότερο , φρόντισε να φτιάξει ένα καλό format που αξίζει να υποστηριχθεί από όλους και να γίνει παγκόσμιο standar , για το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων μας.

Θα μπορούσε να φτιάξει κάτι φτηνό με 25GB max χωρητικότητα πχ , ώστε να έχει το ps3 πολύ φτηνό από την αρχή και να μας το επιβάλει έτσι... αλλά ευτυχώς προτίμησε τον σωστό τρόπο.

Πραγματικά φιλάνθρωπη εταιρεία ρε παιδί μου, ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες :flipout::flipout::flipout: