Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Εισαι Θεος! :worshippy:
Προφανως δε ξερεις τι σου γινεται...!!!
...Ακους εκει το software του PC δε θα προσφερει τα νεα προφιλ...
Αυτό πήγαινε για τα mkv , δες το quote ... και πάρτε ps3 βρε παιδιά, εχει καλύτερα παιχνιδάκια.

Αυτό πήγαινε για τα mkv , δες το quote ... και πάρτε ps3 βρε παιδιά, εχει καλύτερα παιχνιδάκια.

Ασε ... η αγαπημένη σου Sony τον "ήπιε" ...

Σήμερα κυκλοφορεί στην Ευρωπαική αγορά το Panasonic DMP-BD50 με profile 2.0 ....

Και τρέχα εσύ να κάνεις firmware updates στο PS3 (που αμφιβάλλω κιόλας αν έχεις...) για να δώσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ native HD Audio !!!!

Κι απο μένα .... φιλάκια ... μμμμμ (που έλεγε κι η Ελένη η Ράντου...)

Αντε γιατι παρατράβηξε το βιολί με την προπαγάνδα που κάνεις !!!!

αρα αναμενεται κι αλλο firmware update?

ποτε ειπανε τιποτα?

αρα αναμενεται κι αλλο firmware update?

ποτε ειπανε τιποτα?

Αν θέλει η Sony να τραβήξει κι αυτή κουπί και να μην μείνει πίσω με την παιχνιδομηχανή της, θα πρέπει να κάνει αρκετά updates και μάλιστα σύντομα !

1ον θα πρέπει να κανει το PS3 συμβατό με BD Profile 2.0...
2ον θα πρέπει να περάσει 7.1 HD Audio σε native μορφή από το HDMI ενώ τώρα περνάει Core 5.1

Προς το παρόν ΔΕΝ έχει πει το πότε θα τα κάνει όλα αυτά ... Ουτε καν έχει πεί ΑΝ θα τα κάνει !

Xα , χα , διαβαζω τις απαντησεις για καροτα και χιονανθρωπους και εχω πεθανει στα γελια...

Απο την αλλη σκεφτομαι τι εχουμε να τραβηξουμε με το Blu Ray και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα. Με τις μακακιες που εχει κανει η Sony προβλεπω τους πειρατες να κανουν παρτυ στο internet και να πατωνει το format.

για το 2.0 εχει πει θα βγαλει...

ποτε ειναι το θεμα...

Xα , χα , διαβαζω τις απαντησεις για καροτα και χιονανθρωπους και εχω πεθανει στα γελια...

Απο την αλλη σκεφτομαι τι εχουμε να τραβηξουμε με το Blu Ray και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα. Με τις μακακιες που εχει κανει η Sony προβλεπω τους πειρατες να κανουν παρτυ στο internet και να πατωνει το format.

x2:grandpa:

Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Δεν θα έχουν pip , extras ή κάποια άλλη σαχλαμαρούλα που θα προσφέρουν τα profile, οπότε θα έχεις παράπονο .... και αντί να χαλάς τον χρόνο σου για downloading και να τρώς μόνιμα το pc στην μαπα, μπορείς να κάνεις και μια στάση να ενοικιάσεις ταινία BD.
(Είναι άλλο πράγμα ... και εγώ μόλις έβαλα dsl (250 ευρώ το modem!!!) πίστευα ότι μόνο θα κατεβάζω πλεόν, αλλά έκανα λάθος.)

ΥΓ
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, αφού μερικά παιδάκια δεν θέλουν να παίξουν με ps3 και παίζουν στο forum με καροτάκια και ανούσια post, το HD αξίζει ακόμα και σε μικρή TV, αν την έχεις σε σωστή απόσταση βέβαια και όχι στην άκρη του σαλονιού ... δεν είμαι ο μόνος που το εχω δει με τα μάτια μου, αλλά το βλέπω και σε άλλους.
Τα 400 ευρώ του ps3 εχουν τεράστιο value , θα μείνει για πολλά χρόνια , και όσοι έχουν νοοτροπία να μην γουστάρουν τις κονσόλες αν το πιάσουν στα χέρια τους θα αλλάξουν γνώμη... είναι πανέμορφο και θα βρεί θέση ακόμα και στα σαλόνια των πιο elite , hi-end , xaifai videofilon.

Φίλε Blizard για να κατεβάσεις πρέπει να ξέρεις και από που θα κατεβάσεις. Δεν τα έχουν στο google :7SFGSFG:

Και τέλος δεν κάνω κάθε μέρα την προσευχή μου αν η ταινία θα έχει ελληνικούς υπότιτλους. :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Εσύ θες να βοηθήσεις για να φέρουν περισσότερες ταινίες με υπότιτλους στα videoclub και να δώσεις κανά φράγκο εκεί που πρέπει?

Οχι να σας κόψω την χαρά, αλλά προσπαθήστε να βοηθήσετε λίγο το χώρο και να μην είσαστε 100% σε παρασιτική κατάσταση ... αν βέβαια σας βαραίνει τώρα οικονομικά η αγορά ps3 ή θέλετε κάτι άλλο , υπομονή και θα έρθει η ευκαιρία.

Εγώ πλέον χαίρομαι που αγοράζω ή ενοικιάζω καμιά ταινία ... μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω ώστε να έχουμε πιο σύντομα 10-15 Ελληνικές ταινίες το μήνα στα videoclub, και παρότι αργότερα ίσως και εγώ γυρισω στο τζάμπα, τώρα χαίρομαι το HD σε Blu-ray με το ps3 μου, και αξίζει τα λεφτά του από όλες τις απόψεις.

Last edited:

Φίλε Blizard για να κατεβάσεις πρέπει να ξέρεις και από που θα κατεβάσεις. Δεν τα έχουν στο google :7SFGSFG:

Και τέλος δεν κάνω κάθε μέρα την προσευχή μου αν η ταινία θα έχει ελληνικούς υπότιτλους. :worshippy:
Yπάρχουν μέρη που κατεβάζεις άνετα hd ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους κομπλέ. Απλά θέλει λιγο περισσότερο ψάξιμο για να τα βρεις...

Για bonus θα ετοιμάζονται όσες "κλίκες" καταφέρουν πχ να πλασάρουν ψυγεία στην Αλάσκα ή HD-DVD στους Ελληνες ... το ps3 και η sony δεν πληρώνουν τίποτα, είναι αυτονόητες λογικές προτάσεις που συμφέρουν και το λένε αφιλοκερδός όσοι γνωριζουν τα απολύτως βασικά.

Χμ...

"εκεί που πρέπει" = Sony

"το χώρο" = Sony

Χμ.. Βλέπω να παίρνεις καλό bonus φέτος. :smile:
Mήπως θα'πρεπε να μείνεις έξω από αυτή τη διαμάχη επειδή ακριβώς είσαι συντονιστής κατηγορίας; Λέω μήπως...

Mήπως θα'πρεπε να μείνεις έξω από αυτή τη διαμάχη επειδή ακριβώς είσαι συντονιστής κατηγορίας; Λέω μήπως...

Γιατί αυτο?? Ο συντονιστης δεν εχει δικαιωμα να διατυπωσει τη γνωμη του???
Πεστα και εσυ βρε Δημητρη να τα ακουνε καποιοι....:SFGSFGSF:

Originally Posted by Rivers
Με τις μακακιες που εχει κανει η Sony προβλεπω τους πειρατες να κανουν παρτυ στο internet και να πατωνει το format.
Aυτο ειναι μεγαλη αληθεια! :smash:
Έτσι κι αλλιως ολα τα δισκακια που εχουμε στη συλλογη μας, θα βγουν αχρηστα, όπως συμβαινει σιγα-σιγα και με τα dvd, και όπως έγινε και με τις βιντεοκασσέτες VHS....

Στο μελλον με τις γρηγορες ταχυτητες στο Internet, TA ΠΑΝΤΑ θα αποθηκευονται σε dedicated servers, και θα κατεβαζουμε το αρχειο που θελουμε μεσα σε λιγα λεπτά για απευθειας θεαση στο σπίτι μας.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ειτε το θελουμε είτε οχι, αυτο ειναι το μελλον.....:smash:

Γιατί αυτο?? Ο συντονιστης δεν εχει δικαιωμα να διατυπωσει τη γνωμη του???
Φυσικά όχι ρε φίλε... την γνώμη για το που δουλεύει ο κάθε user ,τι bonus παίρνει κλπ θα έπρεπε να την κρατάνε για τον εαυτό τους, τουλάχιστον όταν δεν έχουν κάποιο πραγματικό στοιχείο.

Και γιατί αν αρχίσουμε να λέμε ποιός μπορεί να έχει bonus εδώ, δεν θα αρέσει καθόλου...

Last edited:

Εσύ θες να βοηθήσεις για να φέρουν περισσότερες ταινίες με υπότιτλους στα videoclub και να δώσεις κανά φράγκο εκεί που πρέπει?

Οχι να σας κόψω την χαρά, αλλά προσπαθήστε να βοηθήσετε λίγο το χώρο και να μην είσαστε 100% σε παρασιτική κατάσταση ... αν βέβαια σας βαραίνει τώρα οικονομικά η αγορά ps3 ή θέλετε κάτι άλλο , υπομονή και θα έρθει η ευκαιρία.

Εγώ πλέον χαίρομαι που αγοράζω ή ενοικιάζω καμιά ταινία ... μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω ώστε να έχουμε πιο σύντομα 10-15 Ελληνικές ταινίες το μήνα στα videoclub, και παρότι αργότερα ίσως και εγώ γυρισω στο τζάμπα, τώρα χαίρομαι το HD σε Blu-ray με το ps3 μου, και αξίζει τα λεφτά του από όλες τις απόψεις.

Το πειρατικό του καπταιν-Jimmy (Που μ' αυτό θα φυγετε και σεις!!!),
Το πειρατικό του καπταιν-Jimmy...ειναι φορτωμενο με.....HD!!!!!!!!:ADFADF1:

(και ας ειναι καλά το Gr**ks*bs για τους υπότιτλους.

ΣΙΓΑ ΡΕ μην τυχόν και πληρώσω το κ*λο - format και το κόστος του πολέμου για την Sony, που αξαφνα αποφάσισε να χαρισει PS3 στον...κοσμάκη. Αν δεν την επαιρνε να μην το εκανε. Τωρα να ψάξει να βρεί τα Funds να πληρώσει την επενδυση. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Να μαθει να παιζει ομορφα και σωστά.

να βγάλουν συσκευες της προκοπής σε ανεκτές τιμές και το συζητάμε.....

Οσο για τα προφίλ και την υποστήριξη, κανε μια κωλότουμπα, και profile 14.1 να βγει, ενα download και το superduperWoW Πισι μου το ανοιξε. Εσεις μείνετε με τα κονσερβοκούτια, κύριέ μου.
Και την Ελλειψη υποτίτλων.

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ - οπου "πειρατικό" βλέπε νοικιασμένο DVD με τον τίτλο HD που μόλις κατέβασα, επάνω στην Τηλεόραση - δεν φταινε οι καλλιτέχνες για τις "Μακακιες" Των Studios!!!!!

Last edited:

(Είναι άλλο πράγμα ... και εγώ μόλις έβαλα dsl (250 ευρώ το modem!!!) πίστευα ότι μόνο θα κατεβάζω πλεόν, αλλά έκανα λάθος.)

Πόσοοοοοοοοοοο????????????????????????

Καλά ...... άντε -bye-

Ειλικρινά δεν παλεύεσαι ....

Προς την SONY:

Απολύστε τον και βάλτε άλλον να κάνει την προπαγάνδα ..... αυτός εδώ μόνο ζημιά σας κάνει.:7SFGSFG:

Προς την SONY:

Απολύστε τον και βάλτε άλλον να κάνει την προπαγάνδα ..... αυτός εδώ μόνο ζημιά σας κάνει.:7SFGSFG:

:SFGSFGSF:

Blizzard τo μόντεμ που έβαλες είναι Sony ? (γιατί 250 ευρώ είναι πολλά ρε παιδί μου.. Μήπως εχεις καμμία T1 στο σπίτι σου)

Last edited: