Είμαι σίγουρος ότι πολλά από όσα θα ρωτήσω έχουν απαντηθεί σε σημεία του φόρουμ. Ωστόσο αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές συνοπτικές απαντήσεις θα του ήμουν υπόχρεος.
Μέχρι τώρα αγόραζα dvd από το play.com ή έβρισκα κάποιες σε εφημερίδες και περιοδικά.
Εξαντλήθηκαν όσες είχαν ελλην. υπότιτλους.:speechless-smiley-0
Tι λες βρε θηρίο;
Έτσι άρχισα να αντιγράφω από το video club, χρησιμοποιώντας το dvddecrypter.
Ερωτήσεις :
1. Για να μη χάσω σε ποιότητα να αντιγράψω το αρχείο (7-8gb) σε double layer dvd?
θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω και δε νομίζω να δεις μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε single layer και double layer.Βέβαια αν θες ακριβές αντίγραφο του dvd το double layer είναι η μόνη λύση.
2. Τι διαφορά έχουν τα dvd-r και τα dvd+r?
Καμία ουσιαστική.
3. Υπάρχει καλύτερη μέθοδος/τρόπος για να φτιάξω μία ταινιοθήκη με πολύ καλή ποιότητα εικόνας?
Το ριπάρισμα σε σκληρό δίσκο, αλλά...
4. Ως old fashion σινεφίλ, μου αρέσει να έχω θήκες, εξώφυλλα και γι'αυτό δεν προτιμώ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Είμαι σίγουρος ότι πολλά από όσα θα ρωτήσω έχουν απαντηθεί σε σημεία του φόρουμ. Ωστόσο αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές συνοπτικές απαντήσεις θα του ήμουν υπόχρεος.
Μέχρι τώρα αγόραζα dvd από το play.com ή έβρισκα κάποιες σε εφημερίδες και περιοδικά.
Εξαντλήθηκαν όσες είχαν ελλην. υπότιτλους. Έτσι άρχισα να αντιγράφω από το video club, χρησιμοποιώντας το dvddecrypter.
Ερωτήσεις :
1. Για να μη χάσω σε ποιότητα να αντιγράψω το αρχείο (7-8gb) σε double layer dvd?
2. Τι διαφορά έχουν τα dvd-r και τα dvd+r?
3. Υπάρχει καλύτερη μέθοδος/τρόπος για να φτιάξω μία ταινιοθήκη με πολύ καλή ποιότητα εικόνας?
4. Ως old fashion σινεφίλ, μου αρέσει να έχω θήκες, εξώφυλλα και γι'αυτό δεν προτιμώ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.