Το DVD και τα Μυστικά του

Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Από πολύ καλές πηγές έμαθα οτι τον Δεκέμβρη ξεκινάει η αντεπίθεση του HD-DVD με Ελληνικούς υπότιτλους.
Ξέρει κανένας κάτι πιό συγκεκριμένα;

Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Έχεις λάθος εκτίμηση εδώ, γιαυτό και τα συμπεράσματά σου ακολουθούν...

To transformers δεν άγγιξε την τελειότητα ούτε ξεπέρασε άλλους ανώτερους BD τίτλους.
.....

Δεν το εχεις καν δει, ετσι Blizzard? (κατα την προσφιλη τακτικη σου..)
icon6.gif

Θα ηθελα να ξερω πως στο καλο εχεις benchmark ποιοτητας τιτλων Bluray/Hd-dvd! Βασικα πρεπει να λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι (Σημερα καλυτερος τιτλος θα ειναι το Spiderman, αυριο το die hard κλπ)
Get a life...

Βρε παιδιά τέρμα με τους γραφικούς.:smash:

Τι ασχολούμαστε ακόμα ?.Ας τους αφήσουμε να γράφουν και να εκτίθενται μόνοι τους.:ADFAD2:

Οι υπόλοιποι απλά θα γελάνε.:HTEHETH63:.

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

ΥΓ
Και ποτέ να μην λέμε ότι "αυτό φαίνεται αρκετό". Δίνουμε δικαίωμα στις εταιρίες να μας πουλάνε σαβούρα επειδή είναι ΟΚ τώρα και να αγνοούν το μέλλον... εμείς είμαστε που θα το πληρώσουμε.

Εδώ νιώθω την ανάγκη να σου θυμίσω ότι "σαβούρα" είχε αρχίσει πρώτη να μας πουλάει η Sony με τα πρώτα BD με MPEG-2. Χρειάστηκε να τους ντροπιάσει το HD DVD για να αρχίσουν να κυκλοφορούν τίτλους σε AVC.. και να κυκλοφορούν remastered editions..

Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός, ακόμα MPEG-2 θα έβγαζαν. Και θα μας άρεσαν κιόλας, γιατί δεν θα ξέραμε καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Σαβούρα software η sony στην αρχή , σαβούρα hardware οι άλλοι... αν δεν σου αρέσει η σαβούρα λοιπόν, δες τι θα τρώς για 10 χρόνια αν επιβιώσει το Hd-dvd.
(σκέψου ότι και αυτά που σου αρέσουν σήμερα, με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να θεωρείς σαβούρα όταν εκμεταλλευτούν απόλυτα το BD)
icon6.gif

Θα ηθελα να ξερω πως στο καλο εχεις benchmark ποιοτητας τιτλων Bluray/Hd-dvd! Βασικα πρεπει να λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι (Σημερα καλυτερος τιτλος θα ειναι το Spiderman, αυριο το die hard κλπ)
Get a life...

Δεν λέω ότι μου έρθει στο κεφάλι… λέω αυτά που λένε επαγγελματίες reviewer , ο πολύς κόσμος, και τι γίνεται γύρο μας γενικά.

Και αυτό πρέπει να το ανεχτούμε και να μην ταραζόμαστε όταν ακούγεται, εκτός αν νομίζουμε ότι έχουμε τον τέλειο εξοπλισμό, τις τέλειες γνώσεις , το τέλειο μάτι ,την τέλεια αντικειμενικότητα, και είμαστε τόσο φαντασμένοι που νομίζουμε ότι μόνο η δικιά μας γνώμη μετράει και δεν πρέπει να ακούγεται τίποτα άλλο.

ΥΓ
Οπότε, αν θες να μας πεις πχ ότι ο Bill Gates είναι Ο ΘΕΟΣ, να μου φέρεις πολλές αντικειμενικές γνώμες άλλων… αν το είδες με τα μάτια σου έχεις δικαίωμα για προσωπική γνώμη και να την αναφέρεις , αλλά κανένα δικαίωμα να ζητάς τα ρέστα από όσους επιλέγουν να βασιστούν αλλού χωρίς να έχουμε επισκεφτεί τον Κύριο.
Αν κάποιοι λένε ότι η ταινία ξεπέρασε τα πάντα, να μας τους αναφέρεις.

Last edited:

Blizzard δεν θελω να σε ξυπνησω αποτομα, αλλα οι περισσοτεροι "επαγγελματιες" reviewers στους οποιους αναφερεσαι, εχουν εξοπλισμο πολυ χειροτερο απο αυτον που εχουμε πολλοι εδω μεσα..

Πχ o "πολυς" Peter Bracke του High Def Digest βλεπει σε μια τηλεοραση οπισθιας προβολης Sony KDS-R70XBR2 70" η οποια δεν ειναι δα και reference...

Περαν ομως απο το τι λενε οι reviewers ή εμεις, καλο δεν ειναι να αρχισεις και εσυ να βλεπεις καμια ταινιουλα πριν γεμισεις ολα τα σχετικα θεματα του Avclub με ανακριβειες και λανθασμενες μεταφορες κρισεων ;

Blizzard, μου θυμιζεις ολους αυτους τους γραφικους που τσακωνονται για το ποιο μηχανημα ειναι καλυτερο βασει της βαθμολογιας που τους βαζει το Hitech!!(Mα ο sony πηρε 4,73!!! τι λες, ο JvC 4,76!!!)

Blizzard δεν θελω να σε ξυπνησω αποτομα, αλλα οι περισσοτεροι "επαγγελματιες" reviewers στους οποιους αναφερεσαι, εχουν εξοπλισμο πολυ χειροτερο απο αυτον που εχουμε πολλοι εδω μεσα..

Πχ o "πολυς" Peter Bracke του High Def Digest βλεπει σε μια τηλεοραση οπισθιας προβολης Sony KDS-R70XBR2 70" η οποια δεν ειναι δα και reference...
Περαν ομως απο το τι λενε οι reviewers ή εμεις, καλο δεν ειναι να αρχισεις και εσυ να βλεπεις καμια ταινιουλα πριν γεμισεις ολα τα σχετικα θεματα του Avclub με ανακριβειες και λανθασμενες μεταφορες κρισεων ;

Μια ξυνή ύπαρξη που νομίζει πως με τα "reviews" του θα αποκτήσει υπόσταση.Το έχει σε κακό να γράψει κάτι καλό,άνευ θαψίματος για μικροπράγματα.Η Ροζίτα Σώκου του High Definition.!
Μη χ>>σω...:BDBDG54:

Υ.Γ.Εβαλε το απόλυτο πεντάρι στο "Hollow Man" !!!:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Ούτε εγώ θέλω να σε ενοχλήσω, αλλά σκέψου λίγο ότι η συμπάθεια ή και φανατισμός που δείχνετε εδώ μέσα μερικοί προς ένα format, μπορεί να επηρεάζει αρκετά πράγματα.
(δεν υπάρχει λόγος για το συζητήσουμε , αλλά ΠΡΕΠΕΙ να δεχτείτε την αναφορά στις διαφορετικές απόψεις που έχει ο έξω κόσμος, όπως δέχεστε και τις απόψεις που συμφωνούν με την δική σας)

Για την συγκεκριμένη ταινία, μην ξεχνάτε ότι είναι γραμμένη με AVC , από μια εταιρία που μέχρι πριν λίγο δούλευε με mpeg2-VC1 μόνο!!!

Μπορεί να πρόλαβε η MS και να μην είδαμε την έκδοση με αυξημένο όγκο που θα έβγαζαν στο BD, αλλά δεν είναι λογικό να επιμένουμε ότι έχουν φτάσει το τέλειο και ξεπεράσει τους πάντες, αλλά κυρίως ότι δεν θα μπορέσει να υπάρξει επιπλέον σοβαρή ορατή βελτίωση στο μέλλον.
(όσο και να σας άρεσε και όσο τέλεια να την είδατε στα μηχανήματά σας, μερικά πράγματα είναι παράλογα)

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

icon6.gif

Get a life...

Το θεμα δεν είναι πως δεν εχει το Transformers ( επειδή είναι HDDVD αρα τρισκατάρατο 666 ) αλλα πολύ φοβαμαι πως δεν εχει δει ποτε ουτε Bluray.

Ολο και περισσότερο αρχιζω να πιστεύω πως ισχύει κατι τετοιο.

Δεν αφήνετε τις αστειότητες βρε παιδιά ???

Πείτε την γνώμη σας σεμνά για ότι είδατε , διαφωνήστε και με τους πάντες αν είναι , αλλά μην προσπαθείτε να περάσετε αυτά που βλέπετε εσείς σαν να ήσασταν δημοσιογράφοι προπαγανδιστικού εντύπου.
(πάντα να σέβεστε αυτόν που μπορεί να μην σας πιστεύει τυφλά και να βασίζεται περισσότερο στους άλλους ...να τον αφήνετε να μιλήσει ελευθερα και να ακουστεί σωστά στο forum ,δεν είναι προσβολή προς εσάς, και δεν αναφέρω πράγματα που έβγαλα από το μυαλό μου ή είδα μόνο εγώ στην tv μου.)

Last edited:

Έχεις λάθος εκτίμηση εδώ, γιαυτό και τα συμπεράσματά σου ακολουθούν...

To transformers δεν άγγιξε την τελειότητα ούτε ξεπέρασε άλλους ανώτερους BD τίτλους.

Κοίτα... Δεν το έχεις δει το Transformers και επειδή είμαστε παλιοί γνώριμοι, ξέρω ότι δεν έχεις δει ποτέ κανένα hddvd. :BDBDG54:

Όπως σου έχω ξαναπεί λοιπόν, έχω όλο τον απαράιτητο εξοπλισμό για να δω την εικόνα που μπορεί να βγάλει μία ταινία στα 1080p (toshiba hd-xe1, ps3, benq w9000). έχω δει και τα δύο format. υπάρχουν εκπληκτικές ταινίες σε ποιότητα στο blu-ray αλλα λυπάμαι πολύ. στο hddvd έχω δει πολύ καλύτερες. Και μία από αυτές είναι το Transformers που για μένα θα πρέπει να θεωρείτε ως ταινία αναφοράς πλέον.

η ταινία έχει χρώμα, αίσθηση τρισδιάστατου, σκοτεινες σκηνές να κάνουν τον dILA να ευχαριστιέται να προβάλει, γρήγορες σκηνές να χαρείς τα 1080p/24 (υπάρχουν και στο hddvd πλέον, ΑΜΗΝ!).

Η συμβουλή μου προς εσένα, παραμένει η ίδια. Κρίνε με τα μάτια σου και ποτέ να μην πιστεύεις τι γράφουν στο Internet. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Αυτό που θα μας κάνει έξυπνους καταναλωτές είναι να μπορούμε εμείς να κρίνουμε τι δείχνει καλύτερα. Όχι να πιστεύουμε προπαγανδιστικά μηνύματα του καθένα...

Έχεις το δικαίωμα της γνώμης σου, αλλά διαφωνώ όταν απαιτείς να σε πιστέψουμε.

Προσωπικά νομίζω ότι πιο πολλά αρνητικά θα δει ο Καραμανλής στην ΝΔ αν τον ρωτήσουμε παρά εσύ στο HD-DVD... αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κόσμο.
Ούτε αν έχω δει εγώ πολλές Hd-dvd τον νοιάζει, γιατί είναι φανερό ότι δεν σας μιλάω ως guru κριτικός ποιότητας εικόνας ... εντελώς τζάμπα ρίχνεται τα «βέλη» σας προς αυτή τη κατεύθυνση.

Προσπαθήστε με κάθε μέσο να μας πείσετε ότι αυτό που βλέπετε εσείς είναι ακριβές, με σκληρή κριτική για όσους κάνουν διαφορετικά review από τα δικά σας, αλλά όχι να ασχολείστε με εμένα.

Last edited:

Ρε blizard εσύ ασχολείσαι με εμάς ,όταν μας πετάς οτι υποστηρίζουμε ένα συγκεκριμένο φορμά και εθελοτυφλούμε.

Σου ξαναγράφω( γιατί σέβομαι τους ανθρώπους που δεν τα πάιρνουν με τη μία) ότι και τα δύο φορμά διαθέτουμε και τα δύο φορμά υποστηρίζουμε σε όποια καλή κυκλοφορία παράγουν!

Εσύ υπερασπίζεσαι μόνον το BD και μας κατηγορείς και από πάνω.

Ε, λοιπόν ξεκόλλα αλλιώς θα σχολούμαστε μαζί σου συνέχεια !!

Μια σας και μία μου....
Πάντως έχεις δίκιο, πρέπει να σταματήσει αυτό και όποιος το συνεχίζει μάλλον το κάνει γιατί δεν θέλει να ακούγονται αυτά που δεν τον "συμφέρουν".

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα διευκρινίσω ότι το transformers δεν θεωρείτε γενικά το κορυφαίο όλων ,όπως άφησε λανθασμένα να εννοηθεί κάποιος , ας μην υπάρξει πρόβλημα από κανένα μας.
Πείτε τι είδατε εσείς, τα μηχανήματα που έχετε , πόσο λάθος έχουν οι άλλοι... και ότι θέλετε για να εμπιστευτεί ο κόσμος την γνώμη σας, αλλά μην ασχοληθείτε με το τι κάνω και τι έχω δει εγώ.

Last edited:

Μπλα μπλα μπλα μπλα...
Με λενε Blizzard και επειδη δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στην ζωη μου, αποφασισα να τα κανω σε ολους τσουρεκια για την υποτιθεμενη ανωτεροτητα του bluray εναντι του Hd-dvd επειδη το διαβασα στο ιντερνετ....
:bang::bang:

Last edited:

Μα, δεν έχει πει ποτέ ότι έχει δει οτιδήποτε με τα μάτια του!

Specs και λόγια άλλων μας παραθέτει.

Και είμαστε εμείς οι φανατικοί.

:flipout::flipout::flipout:

Κοιτα εχει ματια και διαβαζει ,δεν χρειαζεται να δει κι ολας.........ετσι κανουν πολλοι οταν θελουν να ειναι το επικεντρο κι ας μην ξερουν που παν τα τεσσερα.......