Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Θεωρώ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ η εταιρεία που έβγαλε το format στο φώς της μέρας να υστερεί έναντι των υπολοίπων ... Και - κακά τα ψέμματα - ΥΣΤΕΡΕΙ έναντι της Panasonic εδώ και πολύ καιρό, απο την εποχή που βγήκε το DMP-BD10 που υποστήριζε straight out of the box το ηχητικό κομμάτι του format στην ολότητά του ! Απλά, τώρα το χάσμα μεγάλωσε... Η Sony είναι πλέον ένα version πίσω, στο profile που η ίδια προδιέγραψε...
Εγω, απ'την αλλη το βλεπω ενα πανεξυπνο κολπο της Sony...

Αφηνει χωρο στους κατασκευαστες να βγαλουν "καλυτερα" players απο την ιδια για να τους αφησει μερος κερδων αρα και ορεξη να κυνηγησουν το format ωστε να καθiερωθει και απο τους κατασκευαστες...
Προς αυτους η πολιτικη ειναι τελεια... προς εμας... ε, ενα χρονο μετα να βγαλει το τελικο προιον... ειναι κοροιδια...
PC FOR EVER!

Αφηνει χωρο στους κατασκευαστες να βγαλουν "καλυτερα" players απο την ιδια για να τους αφησει μερος κερδων αρα και ορεξη να κυνηγησουν το format ωστε να καθiερωθει και απο τους κατασκευαστες...
Προς αυτους η πολιτικη ειναι τελεια... προς εμας... ε, ενα χρονο μετα να βγαλει το τελικο προιον... ειναι κοροιδια...
PC FOR EVER!

Κόλπο ή όχι, δεν παύει να είναι απαράδεκτο ...
Απλά δείχνει το σε πόση υπόληψη έχει το καταναλωτικό κοινό ...

Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Φίλιππε, δεν διαφωνούμε. Και όσο για το ειδικό βάρος της άποψης του καθενός, αυτό μετριέται και από την τεκμηρίωση της άποψής του, και από την αξιολόγηση παρελθουσών απόψεών του. Είναι δηλαδή κάτι που χτίζεται.

Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Εισαι Θεος! :worshippy:
Προφανως δε ξερεις τι σου γινεται...!!!
...Ακους εκει το software του PC δε θα προσφερει τα νεα προφιλ...
Σε διαβαζω μηνες τωρα και η αγνοια σου στα PC πλεον με κανει και πεθενω στα γελια!!... Ευχαριστω!

Οντως παρε PS3 οχι γιατι ειναι καλυτερο... απλα γιατι μεχρι εκει μπορεις...! :award:

Το να έχεις άγνοια στα PC δεν είναι κακό . Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα και καλά . Στην προκειμένη περίπτωση ο Blizar έχει δίκιο . Το HTPC δυστυχώς η ευτυχώς δεν είναι για όλο τον κόσμο ακόμα και για τον ποιο ψαγμένο . Εγώ αν μπορούσα να πάρω την εικόνα που παίρνω απ το PC από κάποιο επιτραπέζιο Player ειλικρινά δεν θα το ξανά χρησιμοποιούσα . Ξεχνάμε πολύ εύκολα τις ατέλειωτες ώρες που τρώμε κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά . Όχι την μια δεν δουλεύουν σωστά οι drivers της ATI , όχι δεν διάβαζε κάποιο σκληρό κπλ κπλ. Μια ματιά στην κατηγορία των HTPC θα μας θυμίσει όλους πόσο δύσχρηστο είναι ένα HTPC σε σχέση πάντα με ένα επιτραπέζιο player. Εκτός κι αν είμαστε expert στους υπολογιστές η μας αρέσει να σκαλίζουμε όλη την ώρα . Επόμενος δεν μπορούμε να προτείνουμε σε κάποιον που ξεκινάει τώρα να βάλει στο σαλόνι του ένα BR να αγοράσει ένα HTPC . Η καλύτερη επιλογή σήμερα είτε μας αρέσει είτε όχι είναι το PS3 . Ο λόγος είναι απλούστατος γιατί το PS3 είναι η καλύτερη λύση για τους περισσότερους για να μην πω για όλους . Πρώτον είναι οικονομικό , είναι και παιχνιδομηχανή κάτι που θα πιάσει τόπο σε πολλά σπίτια αφού σαν BR player ουσιαστικά είναι σχεδόν άχρηστο μίας κα οι τίτλοι είναι ελάχιστόι . Είναι ευέλικτό κα αναβαθμίζεται κάτι που θα το κάνει να παραμείνει λίγο περισσότερο καιρό στο ράφι μας από μια απλή επιτραπέζια συσκευή , παίζει εξίσου καλά και ακόμα καλύτερα από ακριβότερα επιτραπέζια , αναπαράγει έστω και με περιορισμούς προς το παρόν και διάφορα άλλα αρχεία όπως JPG , MP3 Divix κλπ ακόμα κι απ τον σκληρό του δίσκο , είναι όμορφη σαν συσκευή ( αλλά αυτό είναι σχετικό ) , συνδέεται στο δίκτυο κλπ κλπ . Θα μου πείτε όλα τα παραπάνω τα κάνει κι ένα HTPC και καλύτερα μάλιστα . Ναι το ξέρω κάνει όμως κι ένα σορό άλλα δυσάρεστα πράγματα που το καθιστούν αυτομάτως ακατάλληλο για τον απλό μέσο χρήστη . Οπότε με βάση τα παραπάνω νομίζω πως άδικα βάλαμε το Blizar με την πλάτη στον τοίχο . Ήμουν αυτός που ζήτησε να μπαναριστεί πριν λίγο καιρό αλλά εδώ έχει δίκιο και μάταια βάλλεται προφανώς λόγο ιστορικού και όχι λόγο απόψεων .
Θα παρακαλούσα να μην συνεχίσουμε την συζήτηση σε αυτό τον τόνο. Όποιος έχει αντίθετη άποψη η δεν συμφωνεί με τις απόψεις των άλλων σαφώς κα θα καταθέσει τις δικές του αλλά με κόσμιο τρόπο .
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Συμφωνω με αυτα που λεει ο Κωστας αλλα οχι και ομορφο σαν κατασκευη το PS3!!!

Σε εχα συστημα εικονας-ηχου ειναι σιγουρα το πιο ογκωδες και αντιαισθητικο μηχανημα απο ολα τα αλλα!

Eλπιζω να βγαλει καποια slim εκδοση η Sony στο μελλον.

Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Συμφωνω με αυτα που λεει ο Κωστας αλλα οχι και ομορφο σαν κατασκευη το PS3!!!

Σε εχα συστημα εικονας-ηχου ειναι σιγουρα το πιο ογκωδες και αντιαισθητικο μηχανημα απο ολα τα αλλα!

Eλπιζω να βγαλει καποια slim εκδοση η Sony στο μελλον.

Ας βγάλει πρώτα ενα firmware update να περνάει native 7.1 ήχο απο την HDMI και μετά ας βγάλει και μια slim εκδοχή....

Γιατί σε κανένα σοβαρό HiDef σύστημα εικόνας ΚΑΙ ήχου δε στέκει το core 5.1 του PS3 Γιάννη μου ...

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

PC FOR EVER!

Πολύ σχετικό είναι αυτό. Ένα Panasonic 2.0 δεν αρκεί για να υποσκελίσει τη ζημιά που έχει κάνει το PS3 στους κατασκευαστές. Με τόσα έξοδα σχεδιασμού και τόσο ισχνές πωλήσεις, αμφιβάλλω αν έστω και ένας κατασκευαστής έχει βγάλει κέρδη από το Blu-ray, και αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα κάνουν να φτάσουν στο break-even.

Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Επιτέλους μετά απο περίπου 110 ποστ ξαναγυρίσαμε περίπου On-topic.

Για καθε βέβαια αναφορά στο PS3 θα πω οτι παραμένει off-topic Καθως το θεμα αφορά τα Standalones και την υποστήριξή τους απο τους κατασκευαστες - ρε παιδια το PS3 εχει δική του υποκατηγορία ολόκληρη και κάμποσα στικυ, για κάποιους λόγους κάποιος δεν μπορεί, δεν θελει, το βρισκει ακριβό, το βρισκει ανοητο σαν concept, δεν θέλει να ακουει γι αυτό.

Οταν λοιπόν βλεπετε ενα θεμα σχετικά με υποστήριξη BD+, AACS και profiles, δεν μας νοιαζει το PS3 που βγαζει updates ανα μηνα. Μας νοιαζουν ολα εκείνα τα Sharp και τα panasonic και το ποιός τα εχει, αν υποστηρίζονται, αν βγήκε κάποιο καινουριο.

οσο για αυτήν την αποψη

djx33 said:
Εντωμεταξύ, αφού εσύ λές τέτοια ενθαρρύνεις και τους άλλους να αποθρασυνθούν τελείως... Οι κανονισμοί δεν λένε ότι η επιθετική ειρωνία κλπ. απαγορεύονται; Το βλέπεις να γίνεται αυτό στις 3-4 τελευταίες σελίδες που τις είδες και γέλαγες όπως λες; Εγώ πάντως αν είχα την ιδιότητά σου θα έλεγα σε όλους να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε τη συζήτηση πολιτισμένα κ με επιχειρήματα... Όχι αυτό που είπες. Και ότι έβαλες smilie δεν σημαίνει τίποτα. Ο ένας "ρε μλκ θα τον δείρω" κ "άστο να πεθάνει το μπ***λο", ο άλλος "η Sony σου τον ήπιε", ο παράλλος ο ψαράς "δεν βγάζεις άκρη με δαύτονα", κι όλοι τους έχουν βάλει από 300 smilies! H επιθετική ειρωνία κι ο ελληνικός τσαμπουκάς σ'όλο τους το μεγαλείο...
Ίσως εσύ και οι παραπάνω να νομίζετε ότι μόνο ο bliz είναι ο προβληματικός. Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια! Και χωρίς να έχω ιδέα για το πόλεμο των format μ'έχει κερδίσει απ'τον τρόπο γραφής του, ειδικά όταν βάλλεται από 15 άτομα. Και μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι μόνο αυτός υποστηρίζει το bluray κ το ps3, μην τρελαθούμε. Απλά υπάρχουν και άτομα που δεν κάθονται να μπουν σ'αυτή την αντιπαράθεση...

1) Καθε συντονιστής ειναι και χρήστης. Δεν μπορεί κανεις να απαγορευσει στους συντονιστές να εχουν αποψη- this is Ελλαδα, we have δημοκρατια.
Ουτε το γεγονος οτι ειναι συντονιστες τους υποχρεωνει να παριστανουν τους θεους και να κρινουν δικαια - Συντονιστης σημαινει "Σε θεση να κατευθυνει μια συζήτητση και να επαναφερει τους χρηστες σε αυτήν αν παρεκτραπουν, προς τερψη εκεινων που επιθυμουν να ακολουθησουν τον τιτλο της" και νομιζω οτι ο Δημητρης το εκανε αψογα αυτό, αφου παρατήρησε κάποιον ο οποιος παρεκτράπη.

2) Οσο για τα smilies μου, και τα "και καλά υβριστικά" γραφόμενά μου, ειναι για να δωσω στο εν λόγω ατομο να καταλάβει ποσο εκτός θέματος ειναι, και μετα εκεινος στο καπακι ξαναπετά μια εξυπνάδα, μην παρακολουθωντας τιποτα απο τα προγεγραμμένα, και απευθυνοντας εκείνος αβασιμους χαρακτηρισμους προς συντονιστή για το απο ποιόν τα παιρνει.... ενω ο ιδιος εχει σαφέστατα πολύ πιό πολωμένες αποψεις...

Καθε αναφορά του bliz ειναι off-topic και δεν επιδέχεται δικαιολογιας. Αυτό για οποιον τον υποστήριξε, για οποιον τον ειπε ευγενέστατο κλπ. Σαν να παω εγω στο HiEnd Audio και να γραφω για το ποσο καλά παιζει η philips TV μου. Off-topic.

Last edited:

Καθε αναφορά του bliz ειναι off-topic και δεν επιδέχεται δικαιολογιας. Αυτό για οποιον τον υποστήριξε, για οποιον τον ειπε ευγενέστατο κλπ. .

Ε τώρα τι να σου πω ?

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο σας παρακαλώ .

2) Οσο για τα smilies μου, και τα "και καλά υβριστικά" γραφόμενά μου.....

Post 81 by potis

Ρε μλκ θα τον δειρω.......

Kαλά. Εχεις δίκιο. Μονο downloads from now on.

Αστο να πεθάνει το μπ****λο. Καλά το ειπα εγω οτι με τετοιους υποστηρικτές δεν εχει αυριο......

Για καποιον ο οποιος κατα λεγομενα του παντα εχει λιωσει τα παντελονια του να διαβαζει περιμενω λιγο περισσοτερο τακτ και ευγενεια.
Την στιγμη μαλιστα που μπορει να υποστηριξει τις αποψεις σαφεστατα πιο κοσμια και πιο τεκμηριωμενα.

Συγνωμη για το Off topic αλλα εδω και καμποσες σελιδες το μονο που διαβαζω ειναι επιθεσεις και επρεπε να φτασω στο post του κ.Ποτακιδη 10σελιδες μετα για να βρω μια αποψη τεκμηριωμενη

Ευχαριστω για την κατανοηση

Ρε παιδια τι τρωγεστε ολοι με πηγες Bluray καντε λιγο υπομονη να παρουν τα Format oι κυριαρχες εταιριες π.χ Denon να τα κανουν universal και να χαρουν εικονα τα ματια μας. Εξαλου το bluray θα καταντησει οπως και to dvd τωρα θα το περνουμε απτο club θα το αντιγραφουμε και θα το εχουμε τσαμπε.Ηρεμια:grandpa:

Από το στόμα σου, usherades, και στου CEO της D&M το αυτί!

Ρε παιδια τι τρωγεστε ολοι με πηγες Bluray καντε λιγο υπομονη να παρουν τα Format oι κυριαρχες εταιριες π.χ Denon να τα κανουν universal και να χαρουν εικονα τα ματια μας. Εξαλου το bluray θα καταντησει οπως και to dvd τωρα θα το περνουμε απτο club θα το αντιγραφουμε και θα το εχουμε τσαμπε.Ηρεμια:grandpa:

Φιλε εαν περιμένεις από την Denon na κάνει κυρίαρχο φορμάτ το BR (με μηχανήματα των 1500+ ευρώ) δέσαμε :smash:

Την λύση μπορεί να δώσουν ΜΟΝΟ οι Κινέζοι, και παράλληλα να ελπίζουμε σε αποκρυπτογράφηση του BD+

Με την ελπίδα θα μείνουμε όλοι μου φαίνεται ...

Denon και Μarantz θα κοστίζουν τα μαλλιά της κεφαλής τους και Universal player ΔΕΝ πρόκειται να δεις...
Αλλωστε τι θα παίζει ? HD-DVD ? Αυτό που "πέθανε" ? Η μήπως SACD και DVD-Audio που μαζί έχουν δεν έχουν 2% της παγκόσμιας αγοράς ?

Όσο για τη θέση μου στο εν λόγω θέμα, θα μου επιτρέψεις να έχω, γιατί είναι δικαίωμά μου και εντός των κανόνων του Φόρουμ μας. Αν κανένας από τους Διαχειριστές δεν έπαιρνε θέση για τίποτα γενικότερα, θα ήμασταν ένα πολύ βαρετό φόρουμ. Αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι δεν είναι μόνο η Διαχειριστική Ομάδα αυτή που "σπρώχνει τον κόσμο προς το HD DVD". Και πίστεψέ με, όπως έχω γράψει από την αρχή αυτής της ιστορίας, έχω την εμπειρία και τις γνώσεις για να είμαι πολύ αντικειμενικός, σε αντίθεση με τον φίλο blizard ο οποίος όταν είχε αρχίσει να "τα χώνει" στο HD DVD δεν είχε δει ούτε ένα BluRay (για HD DVD ούτε λόγος..).

Οπότε δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αντικειμενικότητας. Ίσα ίσα.
Προς Θεού δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι οι συντονιστές/διαχειριστές δεν πρέπει να έχουν άποψη, αλλίμονο! Αλλά για πες μου που είναι η άποψη στο ποστ "θα πάρεις καλό μπόνους από τη sony φέτος";; Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι το μέλος αυτό είναι έμμισθος υπάλληλος βαλτός της sony για να "προπαγανδίσει" το br στο φόρουμ; Τέτοια σχόλια δεν έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις... Έτσι τα απλά μέλη που σε διάβασαν θα σκεφτούν: "καλά αφού τον κράζει ακόμα και ο συντονιστής φαντάσου τι τσάτσος της sony είναι! κάτσε να τον κράξω κι εγώ"...

potis21 που ακριβώς είδες την εκτροπή του blizard; Έγραψε κάνα ποστ του στυλ "η sony σας γ***ει όλους"; Αντίθετα εσείς του κάνετε απαξιωτικά κ ειρωνικά σχόλια. Εσύ "για να δωσεις στο εν λόγω ατομο να καταλάβει ποσο εκτός θέματος ειναι" του κάνεις υβριστικά σχόλια;;;;; Και περιμένεις ο άλλος να μην σου απαντήσει; Τα δικά σου σχόλια είναι οκ ενώ του άλλου είναι "εξυπνάδες"; This is δημοκρατία για σένα; Χαρά στην υπομονή του που δεν σου απάντησε στο ίδιο ύφος... Στα λέω αυτά επειδή όπως λες είσαι μορφωμένος άνθρωπος και οικογενειάρχης που δίνει πατρικές συμβουλές...
Και πες ότι "παρεκτράπη" (που δεν το'κανε σε καμία περίπτωση). Έτσι τον επαναφέρει στην τάξη ο συντονιστής; Λέγοντας ότι τα παίρνει απ'τη sony; Και το λέει αυτό όχι ένα οποιοδήποτε μέλος αλλά ο συντονιστής! Είναι διαφορετικό να παρανομεί ένας πολίτης και διαφορετικό να παρανομεί ένας αστυνομικός...

Πρόσεξε κανείς ότι επειδή ακριβώς το άτομο έχει ήδη φάει ένα ban προσπαθεί να γράφει τεκμηριωμένα κ ευγενικά; Το σεβάστηκε κανείς αυτό; Όχι! Πατάτε σε αυτή την αδυναμία του για να τον τσιγκλάτε κ να τον προσβάλλετε περισσότερο! Και αυτό το βλέπει ξεκάθαρα όποιος έχει διαβάσει το thread. Mε το που έγραψε το πρώτο ποστ ο blizard πέσατε να τον φάτε (δεν μιλάω για όλους φυσικά). Δώστε ρε μία δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο!

Λοιπόν εγώ δεν ξαναμιλάω για το θέμα γιατί υπάρχουν και άτομα που έχουν ήδη πει ότι έχω τον blizard για ευεργέτη, ότι είμαι φίλος του, ότι είμαι ο ίδιος χρήστης μ'άλλο όνομα κ διάφορες άλλες τέτοιες βλακείες. Εμένα με πειράζει να βλέπω έναν να λέει ότι "το br είναι καλύτερο απ'το hddvd γιατί χωράει 50gb αντί 25" και τον άλλον να του απαντάει στο στυλ "άσε ρε που ήρθες πάλι να μας κάνεις προπαγάνδα για τον εργοδότη σου τη sony"!

Ίσως εσύ και οι παραπάνω να νομίζετε ότι μόνο ο bliz είναι ο προβληματικός. Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια!

Να με συγχωρείς αλλα δεν φαντάζομαι να θεωρείς της παρακάτω κατηγορίες τεκμηριωμένες;;;
Η καλή προπαγάνδα στα forum γίνεται πάντα από κλίκες που πάνε μπροστά, συν διάφορα nick χρηστών σαν το δικό σου που ακολουθούν ...
Εγώ είμαι απλά ερασιτέχνης παιδιά, το πολύ-πολύ να μεταφέρω μερικά στοιχεία και να πω δυο πράγματα, αλλά για προπαγάνδα κοιτάξτε αυτούς που μπορούν να την κανουν...
Δηλαδή μέσα στο φορουμ γίνεται προπαγάνδα από κλίκες συν οτι υπάρχουν ψεύτικα διπλά nick name με σκοπό επίσης την προπαγάνδα
…. αν αρχίσουμε να λέμε ποιός μπορεί να έχει bonus εδώ, δεν θα αρέσει καθόλου...
Δηλαδή όσοι δεν συμφωνούν με την αγορα του ps3 … τα παίρνουν ( από την Microsoft φαντάζομαι) .

Εχει πάρει παραμάζομα συντονιστές και μελη που τα κατηγορεί τεκμηριωμένα ( όπως λες ) επειδή δεν συμμερίζονται την αποψη του που πολλες φορες είναι και ανακριβης και μονόπλευρη.
Πίστεψε με , πολυ καλα κάνουν οι συντονιστές και τα παίρνουν όλα αυτά στην πλάκα γιατι αν έπρατταν διαφορετικά θα ηταν αναγκαστικά διαφορετική η αντιμετώπιση τους σε τέτοιου είδους κατηγορίες.

Δε μπορεί επειδή κάποιος πωρώνεται με κατι που δεν συμμερίζονται οι υπόλοιποι να τους κατηγορεί αποκαλώντας τους εγκάθετους και ότι τα παίρνουν , και εμεις από πανω να κατηγορουμε τους συντονιστές ότι αντιμετωπίζουν χαλαρα το συγκεκριμένο μέλος .

Προς Θεού δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι οι συντονιστές/διαχειριστές δεν πρέπει να έχουν άποψη, αλλίμονο! Αλλά για πες μου που είναι η άποψη στο ποστ "θα πάρεις καλό μπόνους από τη sony φέτος";; Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι το μέλος αυτό είναι έμμισθος υπάλληλος βαλτός της sony για να "προπαγανδίσει" το br στο φόρουμ; Τέτοια σχόλια δεν έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις... Έτσι τα απλά μέλη που σε διάβασαν θα σκεφτούν: "καλά αφού τον κράζει ακόμα και ο συντονιστής φαντάσου τι τσάτσος της sony είναι! κάτσε να τον κράξω κι εγώ"...

potis21 που ακριβώς είδες την εκτροπή του blizard; Έγραψε κάνα ποστ του στυλ "η sony σας γ***ει όλους"; Αντίθετα εσείς του κάνετε απαξιωτικά κ ειρωνικά σχόλια. Εσύ "για να δωσεις στο εν λόγω ατομο να καταλάβει ποσο εκτός θέματος ειναι" του κάνεις υβριστικά σχόλια;;;;; Και περιμένεις ο άλλος να μην σου απαντήσει; Τα δικά σου σχόλια είναι οκ ενώ του άλλου είναι "εξυπνάδες"; This is δημοκρατία για σένα; Χαρά στην υπομονή του που δεν σου απάντησε στο ίδιο ύφος... Στα λέω αυτά επειδή όπως λες είσαι μορφωμένος άνθρωπος και οικογενειάρχης που δίνει πατρικές συμβουλές...
Και πες ότι "παρεκτράπη" (που δεν το'κανε σε καμία περίπτωση). Έτσι τον επαναφέρει στην τάξη ο συντονιστής; Λέγοντας ότι τα παίρνει απ'τη sony; Και το λέει αυτό όχι ένα οποιοδήποτε μέλος αλλά ο συντονιστής! Είναι διαφορετικό να παρανομεί ένας πολίτης και διαφορετικό να παρανομεί ένας αστυνομικός...

Πρόσεξε κανείς ότι επειδή ακριβώς το άτομο έχει ήδη φάει ένα ban προσπαθεί να γράφει τεκμηριωμένα κ ευγενικά; Το σεβάστηκε κανείς αυτό; Όχι! Πατάτε σε αυτή την αδυναμία του για να τον τσιγκλάτε κ να τον προσβάλλετε περισσότερο! Και αυτό το βλέπει ξεκάθαρα όποιος έχει διαβάσει το thread. Mε το που έγραψε το πρώτο ποστ ο blizard πέσατε να τον φάτε (δεν μιλάω για όλους φυσικά). Δώστε ρε μία δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο!

Λοιπόν εγώ δεν ξαναμιλάω για το θέμα γιατί υπάρχουν και άτομα που έχουν ήδη πει ότι έχω τον blizard για ευεργέτη, ότι είμαι φίλος του, ότι είμαι ο ίδιος χρήστης μ'άλλο όνομα κ διάφορες άλλες τέτοιες βλακείες. Εμένα με πειράζει να βλέπω έναν να λέει ότι "το br είναι καλύτερο απ'το hddvd γιατί χωράει 50gb αντί 25" και τον άλλον να του απαντάει στο στυλ "άσε ρε που ήρθες πάλι να μας κάνεις προπαγάνδα για τον εργοδότη σου τη sony"!

Παρόλο που δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω επί του θέματος δεν μπορώ παρά να προσυπογράψω τα παραπάνω.

εγώ είχα έρθει σε αντιπαράθεση παλαιότερα με τον Blizard και εμένα με είχε εκνευρίσει η επιμονή του αλλά πλέον το να τον τραβολογάμε και να του την φυλάμε για 'ότι γράφει το θεωρώ υπερβολικό και άδικο.Ασχέτως αν αυτά που γράφει είναι σωστά,απόδεκτά ή όχι,οφείλουμε να σεβόμαστε την προτίμησή του και όχι να γίνεται το μόνιμο άτομο χλευασμού.
Δεν είναι μαγκιά όλοι εναντίον ενός.
Αυτά γινόντουσαν και γίνονται δυστυχώς στα παιδιά όπου μαζεύονται όλα μαζί και χτυπούν το "διαφορετικό".

Αφήστε τον άνθρωπο να υπερασπίζεται τα πιστεύω και τη γνώμη του.Ενοχλεί κανέναν? Οποιος ενοχλείται ας τον προσπερνάει.
Και εγώ τον είχα "χτυπήσει" παλαιότερα και τί κατάλαβα? Ενοιωσα καλύτερα?Αλλάξα άποψη ή μήπως άλλαξε αυτός?

Αρκετή ζούγκλα υπάρχει εκεί έξω.Ας μην την εισάγουμε και εδώ..

Ίσως εσύ και οι παραπάνω να νομίζετε ότι μόνο ο bliz είναι ο προβληματικός. Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτη ειναι η αποψη σου και δεν μπορεις να υπαγορευεις στους υπολοιπους ποια ειναι η αληθεια και ποια τι δεν ειναι.

Last edited: