Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Αυτη ειναι η αποψη σου και δεν μπορεις να υπαγορευεις στους υπολοιπους ποια ειναι η αληθεια και ποια τι δεν ειναι.
:SFGSFGSF:
+1

Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Παρόλο που δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω επί του θέματος δεν μπορώ παρά να προσυπογράψω τα παραπάνω.

εγώ είχα έρθει σε αντιπαράθεση παλαιότερα με τον Blizard και εμένα με είχε εκνευρίσει η επιμονή του αλλά πλέον το να τον τραβολογάμε και να του την φυλάμε για 'ότι γράφει το θεωρώ υπερβολικό και άδικο.Ασχέτως αν αυτά που γράφει είναι σωστά,απόδεκτά ή όχι,οφείλουμε να σεβόμαστε την προτίμησή του και όχι να γίνεται το μόνιμο άτομο χλευασμού.
Δεν είναι μαγκιά όλοι εναντίον ενός.
Αυτά γινόντουσαν και γίνονται δυστυχώς στα παιδιά όπου μαζεύονται όλα μαζί και χτυπούν το "διαφορετικό".

Αφήστε τον άνθρωπο να υπερασπίζεται τα πιστεύω και τη γνώμη του.Ενοχλεί κανέναν? Οποιος ενοχλείται ας τον προσπερνάει.
Και εγώ τον είχα "χτυπήσει" παλαιότερα και τί κατάλαβα? Ενοιωσα καλύτερα?Αλλάξα άποψη ή μήπως άλλαξε αυτός?

Αρκετή ζούγκλα υπάρχει εκεί έξω.Ας μην την εισάγουμε και εδώ..

για αυτο σε παω ρε μαγκα !!!!!!!!!:grinning-smiley-043

Το πιασατε πάλι λάθος.

Εγω με τον Bliz οπως και με κάθε εναν απο εσάς δεν εχω τίποτα, δεν με νοιαζει απο ποιον πληρωνεστε για να ζειτε, δεν με νοιαζουν πολλά πράγματα.

Με νοιαζει ομως οτι σε ενα νήμα οσον αφορά τις αναβαθμίσεις των standalone, που ανοιξα εγω, και αναγκάστικα να το κάνω για να αποφυγω the 3 characters of death "P S 3" τους βλέπω σε κάθε ποστ, βλεπω flames να γεννιουνται που την λεω σε κάποιον που δεν κανει τιποτα αλλο απο το να πηδα απο νήμα σε νήμα και να γραφει "Παρτε PS3, Παρτε ps3".

Βρε παιδια, το ειπα και του blizard, εδω ψαχνω για standalone BluRay player (που να δουλευει), ναι, bluray. Ο βλιζ δεν επρεπε τουλάχιστο να εχει πρόβλημα με αυτό (βλέπε "πραγματικός πόλεμος"). Αλλά πάλι flames αναβουν και μαλώνουμε μεταξύ μας.

οσο για

"Αφηστε τον ανθρωπο να υπερασπιζεται την γνώμη του":eek:

να την πει κάπου που θα εχει νόημα - αν εγω φωναζω στην HiEnd σε καθε 3 ποστ οτι προτιμώ τον Λουμίδη απο το Bravo εχει νόημα? Η γνωμη του εδω ειναι off-topic.

To gmt ειναι οτι παρεξηγουν οι αναγνωστες, η συζητηση ματα-ξανατραβα προς το PS3, λενε κι οι αλλοι "ε, παρε κι εσυ ενα ps3" και εγω βγαζω καπνους απο τα αυτιά.
:bang:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΑΝΙΟ!!!!

Θα παω κι εγω να ανοιξω ενα νημα του παιδιου, του ευγενικου και φιλευσπλαχνου, με τιτλο "Ποσο πιο καλό ειναι ενα PS3 απο ενα Standalone" να γραφει εκει, και θα ζητήσω απο τους διαχειριστάς να σβήσουν 8 σελίδες απο αυτό, να συγκρίνουμε επιτέλους τα standalones μεταξυ τους. Αντε πια εχω αναψοκοκκινήσει απο τα νευρα μου.......:furious3:

Απάντηση: Re: PS3 Blu ray vs HTPC Blu ray?

Πως μπορώ να περάσω υπότιτλους σε κατεβασμένη ταινία BLU-RAY 25G και να τα γράψω σε ΒR-R έχω αντιγραφικό.Όπως το "convertxtodvd" στο DVD για BLU-RAY ποιο?

Φίλε δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα που κάνει τα εξής:
Χωρίζει την ταινία σε 2 ή περισσότερα αρχεία και παράλληλα ενσωματώνει και τους ελληνικούς υπότιτλους στο νέο αρχείο mkv και πάντα ΧΩΡΙΣ να χάνεις τίποτα από την αρχική ποιότητα του mkv αρχείου σου.

Noμίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα standalones είναι οι παράλογες τιμές τους στην Ελλάδα. Έχεις κάποιο κονέ Αμερική?

Οντως, τόσο στα HD-DVD (που το HD-E1 του κατοστάρικου) οσο και στα Deck blu-ray των 299$, (κατ' αναλογία 200Ε) οι εκπτώσεις των τιμών δεν εφτασαν ποτέ Ελλάδα.

Το πιό φτηνό BR που εχω δει ειναι 350 ευρω @ Κωτσόβολο και στα Careffour το ιδιο με 330 ευρώ. Σαν μερος των εκπτωσεων δεν το εχω βρει πουθενα - ολες οι τιμες βιτρινας ειναι ακλόνητες απο περισυ το καλοκαιρι (με εξαιρεση το Sony που λέω.)

Τώρα ξερετε τι εκανα περισυ το καλοκαίρι....:p

Re: PS3 Blu ray vs HTPC Blu ray?

Αυτή τη στιγμή αυτό δεν γίνεται. Ουσιαστικά απαιτείται re-authoring ολόκληρου του BluRay και δεν υπάρχουν (για την ώρα) τέτοια εργαλεία.

Ενω στα HD DVD γινεται κανονικοτατα χωρις να απαιτηται re-authoring

Re: PS3 Blu ray vs HTPC Blu ray?

Βασικά εξαρτάται από το πως εννοεί ο καθένας μας το re-authoring. Με βάση τον κλασικό ορισμό, και στα HD DVDs re-authoring κάνουμε για να βάλουμε τους υπότιτλους. Απλά στο συγκεκριμένο φορμά, λόγω της δομής αυτού, αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει, σε αντίθεση με το BluRay format στο οποίο όντως χρειάζεται δραστικό re-authoring.

Re: BLU-RAY to mkv

Το δοκιμασα αλλα δεν παιζει, ειναι ενας οδηγος του γνωστου "κι αν σου κατσει;;;", εμενα δυστυχως δεν δουλεψε. Δυστυχως δεν δουλευει για ολα τα δισκακια.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου παντως :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Φιλε εαν περιμένεις από την Denon na κάνει κυρίαρχο φορμάτ το BR (με μηχανήματα των 1500+ ευρώ) δέσαμε :smash:

Την λύση μπορεί να δώσουν ΜΟΝΟ οι Κινέζοι, και παράλληλα να ελπίζουμε σε αποκρυπτογράφηση του BD+

Και ομως σε πασιγνωστο περιοδικο αυτου του μηνα τευχος (δε λεμε ονοματα) εχει ανακοινωση ΒD player της denon το DVD-3800BD

Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Με την ελπίδα θα μείνουμε όλοι μου φαίνεται ...

Denon και Μarantz θα κοστίζουν τα μαλλιά της κεφαλής τους και Universal player ΔΕΝ πρόκειται να δεις...
Αλλωστε τι θα παίζει ? HD-DVD ? Αυτό που "πέθανε" ? Η μήπως SACD και DVD-Audio που μαζί έχουν δεν έχουν 2% της παγκόσμιας αγοράς ?

Ααα... θα σου βάλω πιπέρι! Για ένα universal Marantz εγώ δίνω όσο-όσο!

Πάντως, δεν ξέρω τι ποσοστό κατέχει το SACD και το DVD-A, αλλά τουλάχιστον το πρώτο έχει "βρει το κοινό του" και τα πάει μια χαρά. Επίσης, και τα δύο υποστηρίζονται από την την πλειοψηφία των επώνυμων players. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει αυτό και με τα HD DVD.

Πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το τόπικ αυτό.

Παρατήρηση δική μου : Ούτε blue ray ούτε ps3 αξίζει ακόμα να πάρει κανείς, διότι δεν υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που να δικαιολογούν το έξοδο για την αγορά της συσκευής. Άσε που τα hd-dvd δεν έχουν και ελληνικούς υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Ααα... θα σου βάλω πιπέρι! Για ένα universal Marantz εγώ δίνω όσο-όσο!

Πάντως, δεν ξέρω τι ποσοστό κατέχει το SACD και το DVD-A, αλλά τουλάχιστον το πρώτο έχει "βρει το κοινό του" και τα πάει μια χαρά. Επίσης, και τα δύο υποστηρίζονται από την την πλειοψηφία των επώνυμων players. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει αυτό και με τα HD DVD.

Βάλε μου πιπέρι Λευτέρη !! Τρελλάινομαι για καυτερά !!!! :flipout::flipout:

Ορθώς αναφέρεις οτι το SACD έχει βρεί το κοινό του (κλασσική, jazz κυρίως).

Αλλά το Marantz που λέμε (BD8002) έχει πολλά μειονεκτήματα...

1. Είναι profile 1.1
2. ΔΕΝ παίζει SACD
3. Στοιχίζει 2100$ στο Αμέρικα
4. ΔΕΝ υποστηρίζει HD-DVD.

Για να λύσεις το (1), πάρε Panasonic DMP-BD50 στα 599$ (ή PS3 στα 399$ και περίμενε το firmware update κατά τον Αύγουστο).

Για να λύσεις το (2) πάρε PS3 (και όχι οποιοδήποτε SONY γιατί δεν το υποστηρίζουν ολα της τα players)

Για να λύσεις το (3) ισχύει ότι και για το (1).

Για να λύσεις το (4), πάρε το Samsung BD-UP5500 στα 599$ ...

Όλα μαζί πάντως, ΔΕΝ !!!!!

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Και ομως σε πασιγνωστο περιοδικο αυτου του μηνα τευχος (δε λεμε ονοματα) εχει ανακοινωση ΒD player της denon το DVD-3800BD

Δεν διαφωνώ ... απλά με τις τιμές που παίζουν η Denon η Marantz και οι λοιποί γνωστοί-αγνωστοι, δεν μπορείς να πετύχεις ανοιγμα της αγοράς στις μάζες...

Επαναλαμβάνω, εαν δεν μπουν οι Κινέζοι και δεν αυξηθει κατακορυφα η προσφερόμενη ποσότητα υλικου (με ταυτόχρονη πτώση τιμων) δεν θα γινει τιποτα ουσιαστικό...

Και θεωρώ οτι εαν οι πολλαπλές προστασίες του BR φορμάτ δεν ανοιξoυν τα πράγματα δεν θα ειναι ευνοικά για το στρατόπεδο του BR ...

Re: Make HD Movie

Eki_65 αυτο που εχω στρο μυαλο μου ειναι το εξης.Να εχω μια ταινια σε Dvd και με το καταλληλο προγραμα να την κανω hd.