Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!
Το πιασατε πάλι λάθος.
Εγω με τον Bliz οπως και με κάθε εναν απο εσάς δεν εχω τίποτα, δεν με νοιαζει απο ποιον πληρωνεστε για να ζειτε, δεν με νοιαζουν πολλά πράγματα.
Με νοιαζει ομως οτι σε ενα νήμα οσον αφορά τις αναβαθμίσεις των standalone, που ανοιξα
εγω, και αναγκάστικα να το κάνω για να αποφυγω the 3 characters of death "P S 3" τους βλέπω σε κάθε ποστ, βλεπω flames να γεννιουνται που την λεω σε κάποιον που δεν κανει τιποτα αλλο απο το να πηδα απο νήμα σε νήμα και να γραφει "Παρτε PS3, Παρτε ps3".
Βρε παιδια, το ειπα και του blizard, εδω ψαχνω για standalone BluRay player (που να δουλευει), ναι, bluray. Ο βλιζ δεν επρεπε τουλάχιστο να εχει πρόβλημα με αυτό (βλέπε "πραγματικός πόλεμος"). Αλλά πάλι flames αναβουν και μαλώνουμε μεταξύ μας.
οσο για
"Αφηστε τον ανθρωπο να υπερασπιζεται την γνώμη του"
να την πει κάπου που θα εχει νόημα - αν εγω φωναζω στην HiEnd σε καθε 3 ποστ οτι προτιμώ τον Λουμίδη απο το Bravo εχει νόημα? Η γνωμη του εδω ειναι off-topic.
To gmt ειναι οτι παρεξηγουν οι αναγνωστες, η συζητηση ματα-ξανατραβα προς το PS3, λενε κι οι αλλοι "ε, παρε κι εσυ ενα ps3" και εγω βγαζω καπνους απο τα αυτιά.
:bang:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΡΑΝΙΟ!!!!
Θα παω κι εγω να ανοιξω ενα νημα του παιδιου, του ευγενικου και φιλευσπλαχνου, με τιτλο "Ποσο πιο καλό ειναι ενα PS3 απο ενα Standalone" να γραφει
εκει, και θα ζητήσω απο τους διαχειριστάς να σβήσουν 8 σελίδες απο αυτό, να συγκρίνουμε επιτέλους τα standalones μεταξυ τους. Αντε πια εχω αναψοκοκκινήσει απο τα νευρα μου.......:furious3: