Αν μπορει κάποιος να με διαφωτίσει.. Με τον ήχο, τι γίνεται; Αν δεν υπάρχει ενισχυτής με hdmi μένει με το δικάναλο;
Το πρόβλημα ειναι ότι το παράγγειλα και μετά σκέφτηκα ότι δεν έχει έξοδο ήχου για τον ενισχυτή. Την πατήσαμεν.
Στην δικιά μου panasonic ο συνδυασμός δεν έπαιξε,δοκίμασα και την γραμμήhdmi to tv optical tv to av
σε δικαναλο παιρνεις καρφάκι σε rca στερεο και δεν εχεις προβλημα,πας στις επιλογές ήχου και ρυθμίζεις ανάλογα
Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά σας παρακαλώ, με μία γνώμη. Απο την μία θέλω να παίξω με το πι λόγω βαρεμάρας, επίσης με το mk808b (android) δεν ευχαριστιέμαι ούτε 720, απο την άλλη είναι πολλά τα λεφτά (ακόμα και αυτά τα 50 - 70 αλλά τρώγετε ο κ....ς μου). Μία σκέψη είναι να δώσω αν τελικά το πάρω μόνο το 30αρι για το σώμα, καλώδιο ρεύματος να βάλω τον φορτιστή απο το samsung galaxy s που έχω, ενώ τα υπόλοιπα περιφερειακά κουτσά στραβά υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Αξίζει να αλλάξω το android το οποίο στην ουσία είναι αποκλιστηκά για xbmc και να πάω στο πι? Η τβ μου μου είναι η panasonic plasma TH-42pv60eh
Εγώ φιλέ μου προσπάθησα πανω απο τρεις φορες αυτό τον οδηγό αλλά παντα στο τέλος δεν μπουταρει....
Εκανα όμως αυτό και ****ει και δέρνει ...
http://www.xbmchub.com/forums/raspb...de]-install-openelec-usb-under-5-minutes.html
Εγώ φιλέ μου προσπάθησα πανω απο τρεις φορες αυτό τον οδηγό αλλά παντα στο τέλος δεν μπουταρει....
Εκανα όμως αυτό και ****ει και δέρνει ...
http://www.xbmchub.com/forums/raspb...de]-install-openelec-usb-under-5-minutes.html
εγω του μπλογκ εκανα και φαινεται να δουλευει κανονικα. λεω φαινεται γιατι ειμαι δουλεια κ απλα βλεπω οτι συνδεεται το yatse στο pi. Δεν καταλαβαινω ομως τη χρησιμοτητα του usb stick σαν storage. Ειναι για να βαλουμε εκει τα media ή θα το χρησιμοποιησει το openelec/xbmc για temp files/metadate κτλπ;
...και από ήχο τι λέει με το καρφί;
εγω του μπλογκ εκανα και φαινεται να δουλευει κανονικα. λεω φαινεται γιατι ειμαι δουλεια κ απλα βλεπω οτι συνδεεται το yatse στο pi. Δεν καταλαβαινω ομως τη χρησιμοτητα του usb stick σαν storage. Ειναι για να βαλουμε εκει τα media ή θα το χρησιμοποιησει το openelec/xbmc για temp files/metadate κτλπ;
Το δευτερο! metadata & fanart & posters/covers. Δεν ξερω για temp files...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.