giorgos.ko
AVClub Enthusiast
Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi
Πλεον ΟΛΟΙ οι επίσημοι πωλητές ( farnell & RS) πουλάνε made in the UK
Πλεον ΟΛΟΙ οι επίσημοι πωλητές ( farnell & RS) πουλάνε made in the UK
Το μηχανάκι καταπληκτικό. Το έστησα και μετά το πήγα στον κουμπάρο μου για δώρο. Δεν πολυσκαμπαζει απο ηλεκτρονικά αλλα ο συνδυασμός xbmc και χειρισμού μέσω του τηλεχειρισμού της τηλεόρασης του, να ναι καλά το cec, τον κατέπληξε. Τα add ons του λάμδα τον αποτελειωσαν![]()
Κουμπωμένος USB πάνω και ήχος με downmix απο την τηλεόραση... Απλά πραγματάκια αλλα φοβερά χρηστικα! Ήθελα να του δείξω και airplay αλλα δεν έβγαζε το εικονίδιο το iphone4 που έχει. Ίσως έχει παλιό ios. Για κάποιο λόγο δεν μας έκανε login το YouTube add on. Δοκίμασα και με τη 4.4.4 και με την 4.4.6' αλλα τζίφος.
Αν δεν είχα ήδη pc με xbmc καρφωμένο πάνω στην tv μου, θα αγόραζα και για εμένα ένα (η απλά ο κουμπάρος δεν θα είχε πάρει ποτέ το δώρο του![]()
Εγώ έχω ήδη βάλει αγγελία το ΗΤPC μου.
Δεν ξερω αν το εχει προσπαθησει κανεις, αλλα υπαρχει εφαρμογη με usb dvb-t stick να γινεται και ψηφισκοε δεκτης (με ή χωρις pvr..) ?
ταλαιπωρήθηκα μέρες με το youtube addon, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι για να παίξει ΔΕΝ θέλει να κάνεις login... :ADFADF1:
Καλό και άγιο, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχει πολλούς και διάφορους περιορισμούς (που δεν έχουν τα σύγχρονα htpc, αλλά βέβαια δεν ενοχλούν και όλους)...
Συγνώμη kougis, αλλά λες ότι θα κάνει την ίδια δουλειά ενας μονοπύρηνος στα 700 και 512MB RAM, με τον διπύρηνο στα 3 GHz με 2 giga ram;
Για να μην αναφέρω τη μητρική και όσα συνεπάγεται.
Μακάρι αλλά δεν το νομίζω..
Συγνώμη kougis, αλλά λες ότι θα κάνει την ίδια δουλειά ενας μονοπύρηνος στα 700 και 512MB RAM, με τον διπύρηνο στα 3 GHz με 2 giga ram;
Για να μην αναφέρω τη μητρική και όσα συνεπάγεται.
Μακάρι αλλά δεν το νομίζω..
Κάπου διάβασα οτι έβαλαν usb dvb-s stick.με το tvheadend.Δεν ξερω αν το εχει προσπαθησει κανεις, αλλα υπαρχει εφαρμογη με usb dvb-t stick να γινεται και ψηφισκοε δεκτης (με ή χωρις pvr..) ?
Κάπου διάβασα οτι έβαλαν usb dvb-s stick.με το tvheadend.
Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι σαν αυτα.Υπάρχει τρόπος για να κουμποσεις πάνω στο πι πάνω από 2 σκληρούς sata ;έτσι ώστε να γίνει nas.χωρις docking station.
Καλησπέρα,
Απο πού μπορώ να το αγοράσω?
Είναι αξιόπιστο το http://raspberrypi.rsdelivers.com/default.aspx ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.