To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Εγώ πήρα τρία το τελευταίο διάστημα, όλα made in UK και στο κουτί τους από Element 14. Μπορεί παλιότερα να έφερναν άλλες παρτίδες.
Τα κινέζικα μπορείς να τα βρεις και 30 ευρώ στο νετ, τα εγγλέζικα έχουν 40ρι..

Εγώ το πήρα 22 ευρώ αλλά αρχίζω και φοβάμαι την ποιότητά του..

Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Εγώ το πήρα 22 ευρώ αλλά αρχίζω και φοβάμαι την ποιότητά του..

Μην φοβάσαι τίποτα. Έτσι κι αλλιώς με 22 δεν πας ούτε cinema.

Βασικά δεν ξέρω αν θα μου ρθει καν :P Σίγουρα ειναι made in china αλλά πόσο θα αντέξει (σε overclocking κλπ) θα φανεί (αν έρθει λέμε..)..

Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

ΤCC ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αγ.Γεωργίου 28 & Ραμνούντος, Ν.Ιωνία, τ.κ: 14234, Αθήνα. -> σύμφωνα με αυτα που γράφει, επίσημος αντιπρόσωπος της RS στην Ελλάδα.

εδώ και το minisite για το Pi -> http://gr.rsdelivers.com/campaigns/microsites/12/el-gr/raspberry-pi.aspx

παίδες, λογικά θα έχει αναφερθεί παλαιότερα αλλά.... κουμπί για on/off?

sorry απο αγνοια ρωτω,ποιος ο λογος να το κλείνεις το Rpi?

sorry απο αγνοια ρωτω,ποιος ο λογος να το κλείνεις το Rpi?

και γιατί να μένει ανοικτό; :BDGBGDB55:

DIY ->

kalodiorevmatos.jpg

http://www.fractalbit.gr/?p=2414

Εγώ το παρείγγειλα με αυτό http://www.ebay.com/itm/251493544396?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649. Υπάρχουν και άλλα κόλπα αλλά για μένα αυτό είναι το πιο ευχρηστο..

αυτό -αν καταλαβαίνω- καλά, θα έχει επίσης το ίδιο αρνητικό με το δικό μου το χειροποίητο... ουσιαστικά θα θέλει διπλό πάτημα για να ανοίξει το Pi, μετά από κάθε (soft) power off που θα κάνεις από το XBMC... Την πρώτη θα κλείνει -εντελώς-, και την δεύτερη θα ξανανοίγει...

Re: Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

αυτό -αν καταλαβαίνω- καλά, θα έχει επίσης το ίδιο αρνητικό με το δικό μου το χειροποίητο... ουσιαστικά θα θέλει διπλό πάτημα για να ανοίξει το Pi, μετά από κάθε (soft) power off που θα κάνεις από το XBMC... Την πρώτη θα κλείνει -εντελώς-, και την δεύτερη θα ξανανοίγει...

Προφανώς θέλει 2 φορές άνοιγμα-κλείσιμο. Για ακόμα πιο "τεμπέληδες" μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.ebw.gr/el/Product/40925/PRIZA-SOYKO-TILECH-NI-1-1-ON-OFF-1150W-FHT-7901-FHT

Ερώτηση: Πιστέυετε πως με μια τέτοια και με το raspbmc θα ειμαι οκ όσο αναφορά στην ταχύτητα (χωρίς usb stick εννοώ)..

Re: Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Που είναι οι "Ρυθμίσεις περιεχομένου πηγής";

Δεξί κλίκ στην πηγή που θέλεις π.χ. ταινίες και επιλογή επεξεργασία πηγής - Ορισμός περιεχομένου -Ρυθμίσεις -Πρωτιμόμενη γλώσσα -el

To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Δεξί κλίκ στην πηγή που θέλεις π.χ. ταινίες και επιλογή επεξεργασία πηγής - Ορισμός περιεχομένου -Ρυθμίσεις -Πρωτιμόμενη γλώσσα -el

Δεν το βρίσκω.
Όταν είσαι στο κεντρικό μενού δεν μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στην επιλογή βίντεο ούτε στην επιλογή ταινίες.
Μήπως γίνεται μόνο στις ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες;
Εγώ θα ήθελα να βλέπω ελληνική περίλιψη στις ταινίες που βλέπω online από MuchmoviesHD.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Προφανώς θέλει 2 φορές άνοιγμα-κλείσιμο. Για ακόμα πιο "τεμπέληδες" μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.ebw.gr/el/Product/40925/PRIZA-SOYKO-TILECH-NI-1-1-ON-OFF-1150W-FHT-7901-FHT

Μια τέτοια έχω και γω. Βέβαια επειδή χρησιμοποιεί radio frequencies και όχι infra red frequencies πρέπει να έχεις το κοντρολάκι της πρίζας συνέχεια πρόχειρο. Και επειδή όσοι έχουν logitech harmony ή κάποιο τηλεχειρηστήριο για όλα, το ιδανικό θα ήταν μια πρίζα με infra red για το βάλουμε στο logitech μας. Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Δεν το βρίσκω.
Όταν είσαι στο κεντρικό μενού δεν μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στην επιλογή βίντεο ούτε στην επιλογή ταινίες.
Μήπως γίνεται μόνο στις ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες;
Εγώ θα ήθελα να βλέπω ελληνική περίλιψη στις ταινίες που βλέπω online από MuchmoviesHD.

Λοιπόν. Αν αναφέρεσαι σε απευθείας ανάγνωση στα ελληνικά μέσα από ένα addon π.χ. MuchmoviesHD αυτό δεν είναι εφικτό, αν ο ίδιος ο συντάκτης του addon δεν έχει τέτοια επιλογή.
Αν όμως δημιουργήσεις βιβλιοθήκη με ταινίες από addon, πράγμα που είναι σχετικά απλό, τότε θα έχεις δηλώσει σαν πηγή Video τον κατάλογο που σώζονται τα Links με προέκταμα (strm). Αν το έχεις κάνει αυτό τότε μπορείς να έχεις τις ταινίες στην βιβλιοθήκη σου σαν να είναι τοπικά αρχεία. Αυτό που σου πρότεινα είναι από το κεντρικό μενού και ανάλογα με το skin σου (εγώ αναφέρομαι στο Confluense) στα VIDEO επιλόγεις από τα submenus που βρίσκονται κάτω από την μπάρα το [Αρχεία]. Εκεί υπάρχουν οι πηγές από τις οποίες αντλούνται τα στοιχεία στη βιβλιοθήκη. Σε εκείνες τις πηγές θα κάνεις δεξί κλικ.

Ελπίζω να μην σε έμπλεξα γιατί θεώρησα δεδομένο πως έχεις μια δημιουργήσει ήδη μια βιβλιοθήκη steaming ταινιών στο xbmc!

Προσωπικά έχω στη βιβλιοθήκη μου αρκετές stream ταινίες (συνήθως παλαιότερες) με ελληνικότατους τίτλους και σύνοψη πλοκής!