Να το δοκιμάσω και αυτό, αλλα επειδή η κάρτα εμενα είχε έρθει ήδη σεταρισμενι με διαφορα video sources και Ελληνικά, αυτά πως θα τα ξαναβρώ ?
Υπάρχει τρόπος να κάνω backup ?
υ.γ. παρατήρησα ότι η cpu φτάνει στα 75c είναι ok ?
Thanks
raf
λέω λοιπόν να προχωρήσω με ένα clean install, αλλα όταν παο να κάνω format με το SDFormatter βλέπει την κάρτα ως 125mb, δηλαδή όλα τα υπόλοιπα δεν θα τα πειράξει ?
Και κάτι άλλο, τον διαχωρισμό με το usb stick μπορώ να τον κάνω και μετά, η θα χρειαστεί πάλι clean install ?
Καλησπέρα και ευχάριστο και πάλι,
Εγώ θα ακολουθούσα το clean install που έχει στο επίσημο site με τα NOOBS.
Υπάρχει ένα minimum που πρέπει να είναι το usb stick ?
Και θα ωφελήσει και το buffering ο διαχωρισμός ?
Διαβάζοντας τον οδηγό καταλαβαίνω πως στην περίπτωση του διαχωρισμού η SD πια δεν χρειάζεται να είναι γρηγορη και μεγάλη, άρα αυτή που ήδη έχω αχρηστεύεται, θα μπορούσε να είναι και μια κινεί 4GB ?
υ.γ. Σήμερα παρήγγειλα και ψήκτρες αλουμινίου
ευχάριστο
Έβαλα την 4.0.3 και όταν βάζω σειρά ή ταινία, έχω μαύρη εικόνα με ήχο.... Αν έχει κανένας την 4.0.2 ας την ανεβάσει να την βάλω :worshippy:
Το ίδιο πράγμα είναι. Δημιουργείτε διαφορετικό partition στην sd για τον profile folder που δεν πειράζετε. Λες να ήμουν τόσο μαζόχας και να ξαναρυθμίζω απ'την αρχή κάθε που κάνω update?
Ps είμαι με solo sd απ'την 3.2.4 και έκτοτε έχω περάσει πάμπολλες test builds, betas, rcs και stables, καθώς και πάμπολλους πειραματισμούς, χωρίς ούτε ένα clean install.
Και εγώ με solo sd ήμουν από την 3.2.4, αλλά με τη βιβλιοθήκη που έχω τα πράγματα σερνόταν απελπιστικά.
Εκτός αυτού απέκτησα και πρόβλημα με ένα updata (corrupted sd) που είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχω για usb.
Δεν αντιλέγω, πιθανώς μια καλή sd να μην είχε δημιουργήσει τα παραπάνω προβλήματα, αλλά μετά τον διαχωρισμό system, storage σε sd και usb, δεν έχω πρόβλημα, ούτε στην απόκριση του συστήματος κατά την περιήγηση στη βιβλιοθήκη, ούτε κάποιο άλλο θέμα με τα update. Θεωρώ πως ο διαχωρισμός, δίνει μια επιπλέον διασφάλιση. Αν κάποιος έχει μια γρήγορη και καλή sd μπορεί να μείνει όπως έχει!
Καλησπέρα το usb είναι απαραίτητο να είναι USB 3 η κάνει USB 2 ?
Έβαλα ψήκτρες τελικά, και από 75c έπεσε στα 71c με κλειστό κουτί, με ανοιχτό στα 61c
Μπα! Εγώ είχα μια super duper class 10 Transcend 16GB, το pi με τροφοδοσία 2Α και μετά από 3-4 μήνες corrupt (το γνωστό μύνημα "Successfully removed System/Storage")! Έβαλα USB και ησύχασα! Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι ακόμη και μια καλή και γρήγορη SD card να έχεις είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνει corrupt. Μπορεί σε 5 ημέρες, μπορεί σε 5 μήνες, κάποτε θα γίνει όμως. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να βρείς μια σίγουρη και γρήγορη SD card που θα δουλεύει απροβλημάτιστα με όλα τα releases του openelec (αλλαγές στο software/hardware implementation).
Η λύση του USB είναι μονόδρομος για απροβλημάτιστη λειτουργία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.