Πρώτα πας System>OpenELEC>Services και ενεργοιποιείς το SSH
Μετά System>System Info και σημειώνεις την διεύθυνση ΙΡ που πήρε το Πι.
Στο Putty, βάζεις στο αρχικό παράθυρο την διεύθυνση ΙΡ, επιλέγεις SSH και πατάς Open.
Ανοιγει το τερματικό, βάζεις username: root \ password: openelec και είσαι μέσα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου,ολα οκ!!Πατάς control x σε ρωτάει να κάνει save πατάς yes.
Σε ρωτάει για το όνομα και πατάς enter.
Εγώ χρησιμοποιώ το WinSCP για να μπαίνω στο σύστημα αρχείων του Openelec. Με ένα text editor που "καταλαβαίνει" Linux κάνεις άνετα τη δουλειά.
επισης ειδα αυτο το θρεντ
http://avclub.gr/forum/showthread.p...i-Udoo-και-Cubox-i/page25?highlight=raspberry
αλλα διαβασα στην πρωτη σελιδα οτι τα φλακ ακομα δεν αναπαραγονται καλα (τις υπολοιπες 45 ακομα δεν τις διαβασα.
εγω αρχικα αυτο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω ενα τετοιο μηχανηματακι, να του συνδεσω και μαι οθονιτσα για να ειναι αυτονομο απο τηλεορασεις κτλ, και να μπορω να το συνδεσω σε ενα dac και απο εκει να παιζω τα flac μου. αυτο με νοιζει πρωτα απολα και επειτα τα στριμαρισματα κτλ κτλ. πιστευετε μπορει να λειτουργησει απροβληματιστα σαν εναν htpc για την δουλεια αυτη? αν ναι και εχετε καποιο θρεντ να με κατατοπισετε, σας ειμαι υποχρεος. αν παλι δεν υπαρχει κατι και πρεπει να διαβασω και τις 100 σελιδς, να το κανω. να ειστε καλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.