To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Osmc διανομή δεν χρησιμοποιεί κανένας;
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εν λόγω διανομή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το εβαλα σε μια καρτα και δε μου κανει setup το tvaddons

Μαν τις τελευταίες μέρες έχω στήσει καμια 10αρια osmc και το repo αυτό μπαίνει μία χαρά.
Είσαι σίγουρος ότι το κάνεις σωστά;

Πως ακριβώς είναι πολύ καλύτερο αφού έχει μόνο Ελληνικούς όταν το άλλο έχει ΚΑΙ τους Ελληνικούς (υπερσύνολο δηλαδή)? ;)
Όταν το e-radio θα έχει και τον δικό μου πάντως, θα το ξανασκεφτώ πάντως :2thumb22sup:

Συμφωνώ με craven Tunein κάνεις έναν λογαριασμό περνάς αγαπημένα κ είσαι έτοιμος...
Θες Android, ios, Windows, kodi έχεις παντού τα αγαπημένα σου κ είσαι έτοιμος!!!

Πως ακριβώς είναι πολύ καλύτερο αφού έχει μόνο Ελληνικούς όταν το άλλο έχει ΚΑΙ τους Ελληνικούς (υπερσύνολο δηλαδή)? ;)
Όταν το e-radio θα έχει και τον δικό μου πάντως, θα το ξανασκεφτώ πάντως :2thumb22sup:

Επειδή έχω βάλει και τα δυο σε libreElec σου λέω οτι στο tune in εκεί που εχει π.χ. επιλογές για σταθμούς απο Νησιά ή απο Αθήνα κτλ αλλά και σε άλλα σημεία δεν εχει τίτλους (είναι κενό) ενώ μπορείς να το επιλέξεις και να μπεις πιο μέσα και επίσης χρειάζεται πολυ περισσότερο χρόνο να προχωρήσει στο επόμεμενο μενού από ότι στο e-radio.
Οπότε ποιο είναι καλύτερο;

Υπάρχει δυνατότητα το pi3 με openelec να δουλέψει με ir control όπου να λειτουργεί και να το ανοιγοκλείνει? Πιθανολογώ οτι εδώ έχουμε μια εκδοχή. Δουλεύει? (αν γνωρίζει κάποιος) Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικά?

Απάντηση: Re: To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Υπάρχει δυνατότητα το pi3 με openelec να δουλέψει με ir control όπου να λειτουργεί και να το ανοιγοκλείνει? Πιθανολογώ οτι εδώ έχουμε μια εκδοχή. Δουλεύει? (αν γνωρίζει κάποιος) Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικά?

Θα το κλείνει αλλά δεν νομίζω να το ανοίγει.
Για ποιο λόγο όμως να το κλείνεις;

@kougis καλύτερο για τον καθένα είναι υποκειμενικό...για παράδειγμα για σένα είναι καλύτερο φαγητό το παστίτσιο κ για μένα οι μελιτζάνες...αφού για σένα είναι πιο φιλικό κ βολικό το e-radio σίγουρα είναι για σένα το καλύτερο!!!

@virtus σίγουρα με την λειτουργία hdmi-cec κανείς τα πάντα εκτός από να το ανοίγεις....

Το Pi είναι σχεδιασμένο να είναι always on. Μην ψάχνεστε για κλείσιμο.
Το δουλεύω σε LG τηλεόραση με το τηλεκοντρόλ της, μια χαρά παίζει. Σχεδόν όλες οι λειτουργίες που χρειάζομαι, να φανταστείτε ότι στην αρχή είχα και ασύρματο ποντίκι πάνω το οποίο και έβγαλα γιατί δεν το δούλευα ποτέ.

Εύκολες λύσεις για να κλείνετε το Rpi:

1) καλώδιο με διακόπτη:
https://www.skroutz.gr/s/8376190/OE...icro-USB-B-male-1-5m-K-1470.html?from=catspan
ή απ'εξω:
https://www.aliexpress.com/item/Ras...32506209791.html?spm=2114.13010608.0.0.YHSf6L

2) Αντάπτορας ρεύματος με διακόπτη:
https://www.skroutz.gr/s/4645605/SAS-100-15-031.html

Σε περίπτωση που σας βολεύει το άνοιξε-κλείσε απλά αποσυνδέοντας το καλώδιο παροχής ρεύματος, κάντε το απο την πριζα και όχι απο την micro USB του Rpi, για να αποφύγετε τη φθορά της.

@kougis καλύτερο για τον καθένα είναι υποκειμενικό...για παράδειγμα για σένα είναι καλύτερο φαγητό το παστίτσιο κ για μένα οι μελιτζάνες...αφού για σένα είναι πιο φιλικό κ βολικό το e-radio σίγουρα είναι για σένα το καλύτερο!!!

@virtus σίγουρα με την λειτουργία hdmi-cec κανείς τα πάντα εκτός από να το ανοίγεις....

Δοκιμάστε το tune in σε raspberry Pi με LinreElec και μετά ξαναμιλάμε για παστίτσια.

Re: Απάντηση: Re: To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Δοκιμάστε το tune in σε raspberry Pi με LinreElec και μετά ξαναμιλάμε για παστίτσια.

Δεν θα μπορέσω είμαι με osmc...
Ξέχασα να σε ενημερώσω δεν ακούω ελληνικούς σταθμούς...(μόνο αθλητικά)...
Αρα αυτούς που θέλω σίγουρα δεν θα με βολέψει με την καμία το eradio....
Κ ξαναλέω..ότι εσένα σε βολεύει αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο κ για μένα...εσυ το έχεις πάρει λίγο πατριωτικά!!!
Αν βολεύεσαι εσυ με αυτό μην ακούς κανένα!!!

Εγω το e-radio το ανακάλυψα πριν 2-3 μέρες. Ένα γρήγορο zapping έκανα.
Το tune in το έχω λίγες μέρες παραπάνω. Στο κινητό μου το έχω πολλούς μήνες και είναι πολύ καλό γι' αυτό και το κρατάω.
Όμως στο LibreElec δεν δουλεύει σωστά.
Δεν είναι θέμα παστιτσιου ή μουσακά ούτε κολοκυθόπιτας.
Δεν λειτουργεί σωστά. Έχει bugs. Όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά δεν μπορείς να πεις οτι είναι θέμα ορέξεως.
Δεν ξερω σε osmc πως λειτουργεί γι' αυτό και δεν έχω άποψη αλλά σε LibreElec έχω.

Κ σε μένα που λειτουργεί σωστά;
Αρα είναι καλύτερο το tune in!!
Κ φυσικά οι μελιτζάνες!!!!
Τέλος!!!!

Κ σε μένα που λειτουργεί σωστά;
Αρα είναι καλύτερο το tune in!!
Κ φυσικά οι μελιτζάνες!!!!
Τέλος!!!!

Σε osmc μπορεί...

Osmc και εδώ και παίζει μία χαρά. Αλλά πραγματικά πια έκδοση έχετε; Γιατί κυκλοφορεί από 3 developer

Ξανα λέω ότι κυκλοφορεί από 3 developer πριν συνεχίσει το δουλεύει καλύτερα στην τάδε διανομή ένα addon που έχει σχέση μόνο με το kodi και όχι με το που τρέχει το kodi.