Να πω την αληθεια γλυκοκοιταζα την a6000. Από την άλλη είναι σιγουρα μεγαλυτερη απο την RX100...
Εγω εχω ανάμικτα συναισθήματα. Εχω την d7000 και την a6000 και ομολογώ ότι με έχει ζορισει πολύ. Ειδικά στα ετοιμα jpeg η nikon είναι πολύ μπροστά για τα δικά μου γούστα. Είναι τέλεια σαν spec's αλλά δεν μου έκανε το κλικ. Με την nikon θα παω, θα βγάλω φωτογραφίες και τέλος. Με αυτήν όλο πειράματα είμαι. Και το "φταίξιμο" θα το ρίξω στους φακούς, μιας και τους nikon αλλά και με μερικούς m42 την χαίρομαι. Αυτό που λένε μερικοί "το γράψιμο"
Και προσωπική γνώμη είναι για μαύρη.
Και πιο εύκολα θα "φύγει" αν δεν σοθ αρέσει, και ποιο όμορφα κάθονται οι φακοί.
Σε σχέση πάντα με την ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ δίχρωμη Olympus omd em10 που είχα πριν. Ίσως η πιο όμορφη μηχανή.
Ωρες ώρες σκέφτομαι να παρω μια om μόνο για την βλέπω....
Ελπίζω να μην σε χαλαω την διάθεση και να δω υπέροχα πράγματα απο εσένα, δείχνοντας έτσι ότι εχω άδικο.
Με το καλό λοιπόν
H Sony A6000 είναι κάμερα φετίχ, έτσι και μάθεις γίνεται προέκταση του χεριού σου .. δε την αφήνεις με τίποτε.
Πρόσφατα αγόρασα την 6500 και με πιάνω στα πράσα να κρατώ περισσότερο την μικρότερη... πολλοί οι λόγοι βέβαια πχ δεν υπάρχει λόγος να μετρώ κλικς στη νεότερη για ερασιτεχνική χρήση.
Παρακολουθώ τον Teo που κάνει παπάδες μαζί της.
Ωχ προβλεπω αγγελια για πωληση 7200... λολ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@kbouk:
@everyone: το σοφοτερο είναι να περιμένουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ Reviews όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.
Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ κάμερα.
Μένει να αποδειχτεί ΠΟΣΟ καλή είναι.
Τελικά δεν άντεξα σήμερα..... Την έκανα την αμαρτία μου....
Από εβδομάδα με το καλό περιμένω μια Sony A6000.
Δεν έβγαινε ο προϋπολογισμός για τις πιο καινούργιες.
Μπράβο, πολύ καλή επιλογή Πάνο, πιστευω ότι θα σε καλύψει για μεγάλο χρονικό διάστημα ! εύχομαι πάντα εστιασμένες φωτό σαν την προηγούμενη !![]()
Τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις.
Και ναι:
τις συγκεκριμένες λέξεις , τις φωνάζω για να γίνουν καλύτερα αντιληπτες.
Είσαι οκ με αυτό ;
Φίλε pano, άκου και μια άλλη άποψη πριν προχωρήσεις σε παραγγελία.
Καταρχήν τα 600 ευρώ της α6000 kit δεν είναι σε καμια περίπτωση ευκαιρία. Αυτή ήταν και η τιμη της πριν 2 χρόνια. Απλά τους τελευταίους μήνες είχε ανέβει (για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε επί του παρόντος) και προφανώς τώρα ξαναπέσε. Αν την θέλεις τόσο πολύ και δεν έχεις άμεσα διαθέσιμο το budget θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις 400-450 και θα τη βρεις άνετα μεταχείρισμενη ακόμα και εντός εγγύησης κατάσταση καινούριας, μιας και επειδή έχει πουλήσει πολύ και σε διάφορα γνωστα site "κινειται" πάρα πολύ. Στα 400 με 450 εκεί θα έλεγα ότι είναι ευκαιρία και όχι στα 600.
Πάμε λίγο παρακάτω όμως. Πιστεύω ότι αγοράζοντας την με σκοπό να την έχεις πάντα μαζί, μόλις δεις τις δυνατότητες της, δυστυχώς η 7200 σου θα μένει στο ντουλάπι και θα πιάνει σκόνη. Ειδικά όταν δεις πόσο ωραία κι εύκολα μπορείς να δουλεύεις και τους vintage φακούς που έχεις εκεί να δεις χαρά. Οπότε θα σου προτείνω κάτι άλλο και θα σου έλεγα να το σκεφτείς σοβαρά. Επειδή δεν νομίζω ότι είσαι πολύ του sport αλλά ψάχνεις καλή ποιότητα εικόνας κυρίως, και σου άρεσει και η χρηση manual φακών, πουλάς την 7200 (για χρηματοδοτηση) και πας για α7 την οποία μπορείς να βρεις μτχ το σώμα ακόμα και 700 με 800. Θα έχεις μόνο μια αλλά θα την έχεις σχεδον πάντα μαζί όπως θα είχες και την α6000 μιας είναι πολύ κοντά σε μέγεθος-βάρος. Αν θες να τη δοκιμάσεις κιόλας αλλά και πως δουλεύει με παλιούς φακούς στείλε μου και μνμ να τα πούμε αν είσαι Αθήνα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.