Το Φωτογραφικό chat

Ένας φίλος χρειάζεται για την ερχόμενη Πέμπτη ένα φακό 150-600mm για Nikon μοντούρα.
Υπάρχει διαθέσιμος για δανεισμό ή ακόμη και ενοικίαση;
Όπου ρώτησε για ενοικίαση στα γνωστά μαγαζιά δεν τον είχε κανένας.

121-viral-eikones-einai-poli-paraksenes-ponires-kanoun-kollisete-3.jpg

ενταξει αυτο ειναι συστημα εστιασης ...... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Sony α9

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ Κ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΑΙΤΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΔ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ Ε;

Καλό το σύστημα εστίασης!!!! Χαχαχαχα!

Τελικά δεν άντεξα σήμερα..... Την έκανα την αμαρτία μου....

Από εβδομάδα με το καλό περιμένω μια Sony A6000.
Δεν έβγαινε ο προϋπολογισμός για τις πιο καινούργιες.

Μου κάθεται πολύ βολικά στο χέρι, είναι πολύ κομπάκτ και είναι full specs για τις ανάγκες μου. Μου φαίνεται σαν κομπάκτ κομάντο. Και μου χρειάστηκε πολλές φορές να κομπάκτ σώμα με δυνατότητες.

Καλό το σύστημα εστίασης!!!! Χαχαχαχα!

Τελικά δεν άντεξα σήμερα..... Την έκανα την αμαρτία μου....

Από εβδομάδα με το καλό περιμένω μια Sony A6000.
Δεν έβγαινε ο προϋπολογισμός για τις πιο καινούργιες.

Καλώς να την δεχτείς! Μεγειες!

Καλώς να την δεχτείς! Μεγειες!

Σ´ ευχαριστώ πολύ!

Έχω κολλήσει με αυτό το μηχανάκι πολύ καιρό τώρα. Αρχικά ψαχνόμουν για κάτι σε μτχ αλλά δεν μπορούσα να δώσω ντούκου το ποσό. Η Α6000 έπεσε κάποια στιγμή τυχαία στα μάτια μου επειδή είχε σκόπευτρο και τιμή όχι τόσο προσιτή αλλά καλή λόγο του ότι έχουν βγει οι πιο καινούργιες.

Μου άρεσαν και φωτό στο Flickr αλλά και από παιδιά που την έχουν εδώ.

Μεγειά φίλε και καλοκλίκωτη! :ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!

Περιμένω να μάθω την Τρίτη το πρωί αν υπάρχει σε ασημί με τιμή προσφοράς αλλιώς θα πάω σε μαύρη. Μου χει κάψει την καρδιά η ρημάδα. Κάθε μέρα την χαζεύω.

599 έχει μαζί με τον φακό 16-50.

Στα μεγάλα πολυκαταστήματα η προσφορά σταμάτησε. Στα μισά skroutzομάγαζα παίζει ακόμα στα 598.

Στα υπόλοιπα παίζει στα 745.

Την χάζευα όλα το απόγευμα σήμερα. Κοιτούσα το μενού και έχει πολύ θρμα για μελέτη. Μου άρεσε όπως ήταν στημένο. Υπάρχει και το νήμα στο φόρουμ μας οπότε έχω και υλικό για μελέτη. Μου άρεσε το σκόπευτρο αλλά μου είναι ακόμα λίγο περίεργο καθώς προέρχομαι από χώρο dslr.

Απάντηση: Re: Sony α9

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ Κ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΑΙΤΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΔ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ Ε;

Απαράδεκτο!!!
Μας προσβάλλεις όλους τους Διαχειριστές!

Εγω εχω ανάμικτα συναισθήματα. Εχω την d7000 και την a6000 και ομολογώ ότι με έχει ζορισει πολύ. Ειδικά στα ετοιμα jpeg η nikon είναι πολύ μπροστά για τα δικά μου γούστα. Είναι τέλεια σαν spec's αλλά δεν μου έκανε το κλικ. Με την nikon θα παω, θα βγάλω φωτογραφίες και τέλος. Με αυτήν όλο πειράματα είμαι. Και το "φταίξιμο" θα το ρίξω στους φακούς, μιας και τους nikon αλλά και με μερικούς m42 την χαίρομαι. Αυτό που λένε μερικοί "το γράψιμο"
Και προσωπική γνώμη είναι για μαύρη.
Και πιο εύκολα θα "φύγει" αν δεν σοθ αρέσει, και ποιο όμορφα κάθονται οι φακοί.
Σε σχέση πάντα με την ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ δίχρωμη Olympus omd em10 που είχα πριν. Ίσως η πιο όμορφη μηχανή.
Ωρες ώρες σκέφτομαι να παρω μια om μόνο για την βλέπω....
Ελπίζω να μην σε χαλαω την διάθεση και να δω υπέροχα πράγματα απο εσένα, δείχνοντας έτσι ότι εχω άδικο.

Με το καλό λοιπόν

η αληθεια ειναι οτι και εγω ψαχνομαι για μια μικρη να την κουβαλαω και πιο ευκολα... Σκεφτομουν καμια RX100, μετα ειπα για mirrorless, αλλα ακομα δε ξερω.