Καμια σχεση!! Τι παει να πει στο jpg η στιγμη ειναι μοναδικη και στο raw εκατονταδες;; Τα εχεις μπερδεψει... Κ το jpg της fuji Πανο απο raw προερχεται. Τι παει να πει αυτο;; Γραφιστας εισαι οταν προσθετεις πραγματα που δεν υπαρχουν ή να κανεις μιξη στοιχειων απο διαφορες φωτογραφιες οπως πχ συννεφα απο την μια, δεντρα απο την αλλη, θαλασσα απο την τριτη κτλ. Το να φερνεις στα μετρα σου το raw χρησιμοποιωντας τα δεδομενα που εχει καταγραψει ο αισθητηρας κ τιποτε αλλο, δεν ειναι γραφιστικη. Ειναι η δημιουργια περαν του κλικ. Αν εσυ θελεις να μεινεις στο κλικ, δικαιωμα σου. Αλλα μην χαρακτηριζεις γραφιστικη κατι το οποιο ειναι καθαρα φωτογραφια. Για πολλους φωτογραφους θα ελεγα οτι το raw ειναι η κουζινα ενος σεφ οπως ειπατε κ το jpg ειναι το fast food. Φυσικα κ για τα δυο, βασικος παραγοντας ειναι η καλη πρωτη υλη, δηλ το καλο κλικ. Αν δεν υπαρχει το καλο κλικ κ τα 2 πανε περιπατο.
Απο το κινητό πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ? Ακόμα και στο Flickr στην εφαρμογή δεν έχει για bbcode. Μόνο απο browser γίνεται? Υπολογιστή σπάνια θα βολέψει μιας και η ώρα που μπαίνω εδω, εχω μόνο κινητό.
Βασικά με ενδιαφέρει ο τρόπος απο flickr εδώ... Ευχαριστώ
Μονο απο browser. Γενικα το app τους θελει δουλεια ακομα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γίνεται και από κινητό αλλά είναι πολύπλοκο. Πρέπει να μπεις στο flickr από τον browser του κινητού και να πας στην σελίδα με την φωτογραφία. Πας κάτω και πατάς το flickr.com και γίνεται η σελίδα όπως στο pc. Πας επάνω πατάς το share και εμφανίζεται το παράθυρο με τους bbcodes. Κάνεις αντιγραφή και επικόλληση. Εγώ έτσι βάζω φωτό εδώ από το κινητό ή άλλες φορητές συσκευές.
Οκ αυτό είχα δοκιμάσει και παλιά αλλά ειπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι απίστευτο που δεν έχουν βάλει αυτή την δυνατότητα στην app του Flickr
Αν τους αρχιζαμε παντως στο κραξιμο στις κριτικες στο app, θα το προσθεταν, γιατι δε ξερω γενικα σε ποσους ειναι χρησιμο το bbcode.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πέφτει γενικά κράξιμο. Και στα νήματα εντός flickr αλλά και εκτός. Τους έχω γράψει κι εγώ 2-3 φορές κάτι εκθέσεις σε survey, όπως πολύ άλλοι χρήστες, αλλά δεν ιδρώνει εύκολα το αυτί τους....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.