Θα χρησιμοποιούσα το VR σε ταχύτητα κάτω του 1/180 γνωρίζοντας τη σταθερότητα του χεριού μου . Έχω διαβάσει πως όταν η ταχύτητα κλείστρου είναι ίση η χαμηλότερη από την εστιακή του φακού τότε χρειάζεται VR , αναλόγως βέβαια και την τεχνική του φωτογράφου . Στη δική μου περίπτωση χρειάζομαι περίπου 50% επιπλέον ταχύτητα ανάλογα την εστιακή .
Και ναι , στην E-PL5 ( αν θυμάμαι καλά) το είχα δοκιμάσει να έχω συνέχεια ενεργοποιημένο το IS (είναι το VR της Olympus) και σε μεγάλες ταχύτητες είχα χειρότερο αποτέλεσμα από το εάν το είχα OFF .
To flickr εχε δωσει δωρεαν καποια στατιστικα του εκαστοτε λογαρισμου οπως συνολικα views, faves κ αλλα. Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο, αλλα ετσι για τον τζερτζελε![]()
Εδω και χρονια teo...
Α, λες για συνολικα, αυτο δε το θυμαμαι. Σε καθε φωτο ξεχωριστα παντως το ειχε.
οχι ρε συ. Μονο στο πληρωμενο pro σου τα εδειχνε. Μιλαω για views κ faves του λογαριασμου..οχι της καθε φωτο ξεχωριστα
To flickr εχε δωσει δωρεαν καποια στατιστικα του εκαστοτε λογαρισμου οπως συνολικα views, faves κ αλλα. Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο, αλλα ετσι για τον τζερτζελε![]()
που ειναι αυτο ? κατι stats που κλικαρω με πανε στη σελιδα να γραφτω για pro ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.