το ταμπελακι που εχει κατω , για πολλους ηταν μπουσουλας και μαλιστα ηταν κολημενο σε πολλες μηχανες
η φωτογραφια ειναι ανεστιαστη, εχει μεγαλη παραμορφωση, το καδρο ειναι χαλια... κατα τ αλλα εντυπωσιαστικαται??
ετσι δεν νομιζω οτι βοηθατε καποιον.....
Ούτε οι χαρακτηρισμοι αυτοί βοηθούν κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Περιμένουμε την δική σου εποικοδομητικη κριτική που θα βοηθήσει τον φίλο μας.
ποιοι "χαρακτηρισμοι" σε πειραξαν??
η φωτογραφια επιμενω οτι ειναι η ανεστιαστη, εχει μεγαλη παραμορφωση, το καδρο ειναι χαλια
δλδ... ο φακος μαλλον ειναι αφερεγγυος, εχει προβλημα... μηπως χρειαζεται μηχανη με vr???
οσο για το καδρο, νομιζω οτι μια μελετη για αυτο το θεμα δεν θα ηταν ασκοπη
Teo τι θελεις να ακουσεις δλδ?? οτι με 180t και f/5.6 δεν υπαρχει περιπτωσει να βγει ανεστιαστη??
αυτο ειναι το προβλημα, οτι οτι εχετε γινει χειροκτροτητες ....
αν το προβλημα ειναι το πρωτο ,δωστε λυση, τα παλαμακια δεν ειναι βοηθεια....
Ομως, οπως δεν βοηθαει να ειμαστε μονο χειροκροτητες, αλλο τοσο δεν βοηθαει η ξερη επισημανση λαθων. Κατα την γνωμη μου κ σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει παντα να συνοδευται κ με σχολια αναλυσης των λαθων ωστε να αποφευχθουν στο μελλον
ποιοι "χαρακτηρισμοι" σε πειραξαν??
η φωτογραφια επιμενω οτι ειναι η ανεστιαστη, εχει μεγαλη παραμορφωση, το καδρο ειναι χαλια
δλδ... ο φακος μαλλον ειναι αφερεγγυος, εχει προβλημα... μηπως χρειαζεται μηχανη με vr???
οσο για το καδρο, νομιζω οτι μια μελετη για αυτο το θεμα δεν θα ηταν ασκοπη
Πολύ ωραία, φίλε, αλλά ήθελε λίγο περισσότερο αέρα προς τα πάνω.
+1, το κτίριο αριστερά είναι ανεπαίσθητα κομμένο πάνω.
...Όσο για την Ιταλία, ακόμα και στην άθλια από θέμα καιρού Λομβαρδία (Μιλάνο και πέριξ), πέρασα ίσως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως φοιτητής, με φιλίες που κρατάνε ακόμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.