Το Φωτογραφικό chat

καλυτερα οι γιαγιαδες και τα γαιδουρακια, παρα τα ξεκωλα και οι ... τυροπιτες:flipout:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

καλυτερα οι γιαγιαδες και τα γαιδουρακια, παρα τα ξεκωλα και οι ... τυροπιτες:flipout:

Και οι πίττες οι χωριάτικες, με τα χορταρικά και τα τυριά.....ξέρεις εσύ.....:eating::eating:

Τριγυρνάει αυτές τις μέρες μια ιδιαίτερη μηχανή στα χέρια μου.
Μόλις ασχοληθώ καλύτερα μαζί της θα σας πω εντυπώσεις.

Σχετικοάσχετο.. Αγόρασα 1 χρόνο unlimited Amazon Cloud Drive με 5$. Με τις ταχύτητες που έχουμε εδώ Ρουμανία, είναι ό, τι πρέπει για backup.. 9.5GB upload σε 16 λεπτά :))

eab30804-deba-484b-8098-8f762fe4d307.jpg~original

18f983ba-cefb-4695-ade6-a0209a87c906.jpg~original

Σχετικοάσχετο.. Αγόρασα 1 χρόνο unlimited Amazon Cloud Drive με 5$. Με τις ταχύτητες που έχουμε εδώ Ρουμανία, είναι ό, τι πρέπει για backup.. 9.5GB upload σε 16 λεπτά :))

eab30804-deba-484b-8098-8f762fe4d307.jpg~original

18f983ba-cefb-4695-ade6-a0209a87c906.jpg~original

Διαχειριστής κι εσύ ; Κοινόχρηστα βλέπω. .. :flipout:

Εχω μια απορία. Υγρα μαντηλάκια καθαρισμου οπως αυτα που πουλανε τα Lidl για γυαλιά κάνουν για καθαρισμά φακού ή δεν κάνουν και ποτε να τα χρησιμοποιουμε; Για παραδειγμα αν κανουν (και δεν απαγορευεται) μπορουμε να τα χρησιμοποιούμε όταν έχει ελάχιστη σκονη ο φακός ώστε να "γυαλίσει" τελέιως ή καλό ειναι να τον αφήνουμε όπως ειναι; Υπάρχει περιπτωση να τον γρατσουνισουν πχ οταν εχει καμια σκληρη βρώμα ή να χαλάσει η επίστρωση απο τα χημικά που περίεχουν; Κουβαλάω πάντα μερικά μαζί μου στην φωτογραφική τσάντα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρεπει να τα χρησιμοποιώ. Αναφέρομαι στα απλα W5 που μπορεί να έχουμε δει όλοι και όχι σε εξειδικευμένα για κάμερες

Έχω χρόνια να καθαρίσω τους φακούς μου με κάτι υγρό. Μόνο Lenspen, κι αυτό όχι πολύ συχνά...

Έχω χρόνια να καθαρίσω τους φακούς μου με κάτι υγρό. Μόνο Lenspen, κι αυτό όχι πολύ συχνά...
+1000. Κάποτε είχα μαντηλάκια και υγρό της Hama. Από τότε που πήρα Lenspen δεν τα χρησιμοποίησα ξανά. Αν προσέχεις τις δαχτυλιές το μόνο που χρειάζεται είναι ένας blower και ενίοτε Lenspen.

χρονια αγαραζω τα μαντηλακια meopta, ειναι απλα τελεια, αλλιος χαρτακια για στριφτο:beatnik2:

Για βοηθείστε με βρε παιδιά , έχουμε κάποιον φίλο εδώ (δραστηριοποιείται στο φωτογραφικό κομμάτι του φόρουμ) που μένει η πηγαινοέρχεται Μπρατισλάβα , δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι .

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Για βοηθείστε με βρε παιδιά , έχουμε κάποιον φίλο εδώ (δραστηριοποιείται στο φωτογραφικό κομμάτι του φόρουμ) που μένει η πηγαινοέρχεται Μπρατισλάβα , δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι .
Ο Ηλίας ο Paparrazi αν δεν κάνω λάθος (ή δεν μετακόμισε)

Άρθρο της Elizabeth Carmel στο περιοδικό Outdoor Photographer.
Φωτογραφική εξερεύνηση στην Ελλάδα.
Πόσο μα πόσο αληθινό...

http://www.outdoorphotographer.com/columns/fleeting-vistas/a-photographic-exploration-of-greece.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Read%20More&utm_campaign=OP%20NL%20120715#.VmajsoSlilM

Το έχει ξεφτυλίσει όμως στο HDR η κοπελιά. Την επόμενη φορά θα της δώσω την κάρτα σου :p