Το Φωτογραφικό chat

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tablet,laptop ή κάτι τέτοιο που να μπορώ να βλέπω τις φωτογραφίες μου και να τις ευχαριστιέμαι.
Το κινητό μου έχει ωραία hd οθόνη αλλά είναι μικρό.
Το lenovo laptop μου έχει σκουπίδι οθόνη.
Η lg ips οθόνη που έχω είναι κάτι ενδιάμεσο αλλά της λείπει το glossy.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tablet,laptop ή κάτι τέτοιο που να μπορώ να βλέπω τις φωτογραφίες μου και να τις ευχαριστιέμαι.
Το κινητό μου έχει ωραία hd οθόνη αλλά είναι μικρό.
Το lenovo laptop μου έχει σκουπίδι οθόνη.
Η lg ips οθόνη που έχω είναι κάτι ενδιάμεσο αλλά της λείπει το glossy.

τιποτα απο τα δυο....:smash:

Κοίτα Παναγιώτη, για να ευχαριστιέσαι τις φωτογραφίες σου........Macbook Pro με οθόνη retina....... όλα τα άλλα απλώς δεν ....
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά, πάρα πολλά.
Koίτα στα μεταχειρισμένα μήπως βρείς καλή ευκαιρία.

Προσωπικά προτιμώ Apple. Εχω ένα iPad Air και ευχαριστιέμαι να βλέπω φωτογραφίες. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα έκανα ένα side by side presentation του Flickr Account μου με παρατεταγμένα : iPad air, iPad Pro, Mac Book Pro & iMac. Ολα είχαν κορυφαία ποιότητα εικόνας, αλλά ξεχωρίζω ως ιδανική διάσταση το IPad Pro. Για ποιό οικονομική λύση το iPad Air έχει ίδια ποιότητα οθόνης και είναι πολύ βολικό να το έχεις παντού μαζί σου.

Εχει usb θυρα για να συνδέσεις τον εξωτερικό σκληρό;
Παλιότερα είχα ipad και ipad mini και ήταν περιπέτεια να περάσω αρχεία ποσό μάλλον να τα δω από εξωτερική συσκευή.

Εχει ένα εξωτερικό καλώδιο/adapter για σύνδεση με USB (πχ stick) αλλά δεν μπορεί να δώσει ρεύμα στον εξωτερικό σκληρό. Υπάρχουν όμως εφαρμογές στο iOS για network access/browse μονάδων τοπικού δικτύου

Για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, υπάρχει και το Teclast X98 Air 3G με οθόνη Retina ίδια (LG) με το "πρωτότυπο" (μη με ρωτάτε ποιά έκδοση) στα 140 από κίνα μεριά, αλλά έχει γίνει δυσεύρετο...

Το απλό αν θυμάμαι καλά έχει μια ελαφρώς υποδεέστερη οθόνη (ίδια ανάλυση), η οποία εξακολουθεί βέβαια να είναι "κλοπή" από όσα λέγονται...

καλα ρε παιδια κλεισατε το νημα της nx1?
πατε καλα?
το ποιο ενεργο νημα nx της Ελλάδας?
να ρωτησω εδώ κατι που θελω η να ανοιξω νέο με τιτλο nx1?

καλα ρε παιδια κλεισατε το νημα της nx1?
πατε καλα?
το ποιο ενεργο νημα nx της Ελλάδας?
να ρωτησω εδώ κατι που θελω η να ανοιξω νέο με τιτλο nx1?

τι εννοεις το πιο ενεργο??
μηπως ψαχνεις κανενα λουρακι??:chinscratch:

κοιταξε, εγω είμαι συντονιστης αλλου και δεν θα συμμετάσχω στις κοντρες σας...
ως απλο μελος εδω, εχω μια απορια για το gammadr της nx1 και ρωταω, να ανοιξω νέο νημα με τιτλο nx1?

Ως απλό μέλος και εσύ όπως και εμείς σεβάσου τους συντονιστές της κατηγορίας οι οποίοι μέχρι τώρα κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

κοιταξε, εγω είμαι συντονιστης αλλου

ε τοτε σιγουρα θα ξερεις καλυτερα απο μενα τους κανονες του φορουμ
εδω στο chat , μπορεις να κανεις οποιαδηποτε ερωτηση
τωρα αν θες να ανοιξεις νεο νημα για την nx1 ....εξας!!!