Το Φωτογραφικό chat

Για helexpo ψηνομαι και γω (αν υπαρχει ακομη προσκληση :p). Πειτε ποτε ψηνεστε (ή pm)...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Και δυο ακόμα 6, οπότε μένουν άλλες 2. Υπόψη ότι αν κάποιοι (ή όλοι) βρεθούμε με τον Κώστα, έχει κι άλλες.

παιδιά έχω και εγώ ακόμη προσκλήσεις στα χέρια μου, όσοι ειστε κοντα μου Πειραια στειλτε π.μ. να σας δωσω ή να σας κρατήσω αν κατσει και βρεθουμε Σαββατο μεσημερακι που λεω να ανεβω ...

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Δεν έχω p.m. οπότε οι προλαλήσαντες 4 είσαστε εντάξει και έχω άλλες 4.

Επειδή θα προτιμούσα να πάω Παρασκευή μιας που το γραφείο μου είναι κοντα, πως θα μπορέσω να πάρω τη πρόσκληση;

Thanks!

Και δυο ακόμα 6, οπότε μένουν άλλες 2. Υπόψη ότι αν κάποιοι (ή όλοι) βρεθούμε με τον Κώστα, έχει κι άλλες.
Ποιοι είναι οι 2 ;
Ο atari4 και ποιος άλλος ;
Αν είμαι εγώ, μη δεσμεύσεις πρόσκληση και τυχόν δεν έρθω. Κρίμα θα είναι.

Δεσμευσε και για Ηλια, και αν θελει κανας αλλος πολυ, θα του δωσω τη δικη μου. :p

Τάκης και drg1974, κλείσαμε από εμένα με Ηλία μέσα φυσικά - αν και έχω μια που μάλλον δεν θα έρθει ο φίλος. Θα το γνωρίζω οριστικά την Παρασκευή όμως.

Η εισοδος παντως οπως βλεπω ειναι δωρεαν κατοπιν εγγραφης. Αυτο για να μην αγχωνομαστε με προσκλησεις, thanx παντως kbouk!

Εγώ έκανα εγγραφή, και υποτίθεται ότι θα μου ερχόταν η πρόσκληση στο Mail μου.
Δεν ήρθε ποτέ.
Το ίδιο και στη γυναίκα μου που έκανα το ίδιο.

Σαν επισκεπτης ή σαν ερασιτεχνης φωτογραφος;
Εγω δε δοκιμασα ακομα να δω, ισως δεν ερχεται αμεσως...

Αυτο που ξερω είναι ότι κρατας στο χερι πρόσκληση και εφόσον έχεις κανει υποχρεωτικά registration δεν περιμένεις , ειδαλως γινεται εκεινη τη στιγμή στην ουρά αν υπάρχει. Ίσως όμως να μην έχω καταλαβει καλά τη διαδικασία. Ϊσως σημερα να μπορώ να αφήσω σε περίπτερο στη Λ. Κηφησίας στους Αμπελοκήπους 4 προσκλήσεις για οποιον θελει να πάρει απο μια το πολϋ δϋο και να την έχει σιγουρα στα χερια του.

Αναγράφω όσους μου έχουν πει ότι θέλουν πρόσκληση, αφαίρεσα όσους μου είπαν ότι βρήκαν ήδη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με:

1) etsap
2) atari
3) takisot
4)Under Fire
5) drg1974
6) Θ.Νίκος

Οπότε έχω άλλες 3, και η πιθανότερη μέρα για μένα είναι το Σάββατο γύρω στις 11 το πρωϊ. Όποιος θέλει βέβαια και μπορεί, βρισκόμαστε πιο πριν και παίρνει την δικιά του.

Εγώ έκανα εγγραφή, και υποτίθεται ότι θα μου ερχόταν η πρόσκληση στο Mail μου.
Δεν ήρθε ποτέ.
Το ίδιο και στη γυναίκα μου που έκανα το ίδιο.

Εκανα εγγραφη και ηρθε κανονικα το mail με τον κωδικο εγγραφης.

Οποτε Δημητρη για μενα μη κρατας προσκληση. Θα προσπαθησω ναρθω και γω Σαββατο πρωι μηπως και πετυχηθουμε... ;)

Εχω αφήσει άλλες 4 προσκλήσεις στο περίπτερο Ερυθρού Σταυρού και Λ. Κηφησίας Αμπελόκηποι , όποιος δεν προλαβαινει να παρει απο τον Δημήτρη περνάει και ζητάει απο τον περιπτερά την προσκλησή του αναφέροντας το όνομά μου (Κώστας Μπουκουβάλας) για όσους δεν το γνωρίζουν.

Και εγώ σήμερα έκανα ηλεκτρονικη εγγραφή αλλα κωδικός ειδόδου στο mail εγγραφής δεν ήρθε, δϊπλα γράφει σαφώς ότι πρέπει να έχεις στο χέρι την πρόσκληση έντυπα ή ηλεκτρονικά.

ίσως να ανεβω και πρωί και απογευμα Σάββατου γιατι γράφτηκα στα 2 σεμινάρια της Αdler , και τίποτε να μην μου αρέσει απο αυτά που θα ακοϋσω θα απολαύσω να τη βλέπω ...

εμένα με email μου ήρθε κωδικός εγγραφής αλλά καμία πρόσκληση... Έκανα εγγραφή σαν ερασιτέχνης. Έχει κάνει κανείς άλλος σαν κ μένα;

εμένα με email μου ήρθε κωδικός εγγραφής αλλά καμία πρόσκληση... Έκανα εγγραφή σαν ερασιτέχνης. Έχει κάνει κανείς άλλος σαν κ μένα;

Ναι αυτο εκανα και γω. Δινουμε απλα τον κωδικο στην εισοδο και σου δινουν εκει κανα καρτελακι εισοδου λογικα. ;)

Και εγω σαν ερασιτέχνης έκανα αλλά στο mail κωδικός δεν ήρθε ... Αλαίν ντελόν ..θα δοϋμε επιτόπου.

Καλημέρα σας

Έκανα εγγραφή πριν από λίγο και μου ήρθε αμέσως ο κωδικός.

Κοιτούσα τους εκθέτες και τα brands που θα είναι στην έκθεση αλλά δεν είδα πουθενά τη Nikon. Δεν θα είναι στην image tech;