Ελεγα να κατέβω σημερα πρωί στη photovision αλλά με αυτα που γράψατε δεν θα το κάνω, θα ξανανέβω στις 3.00 στην Imagetech γιατι εχθες την είδα στα πεταχτά αφου παρακουλούθησα δυο σεμινάρια ενα πρωι ενα απογευμα και ήμουν γκολ... στις 4.00 έχει και επισημη παρουσιαση της GH5 ..
Fuji, OLYMPUS. Panasonic, PENTAX ειναι εκει και η SONY απουσιάζει και στις δυό , τι να κάνω Φάληρο ? δεν με ενδιαφέρουν οι παραδοσιακοί κατασκευαστες DSLR.
Έφαγα το λιγο χρόνο μου στην Fuji να πιασω την ΧΤ2, σωστο το σωμα σε μεγεθος βαρος λειτουργικότητα, βρήκα ελλιπές το γκριπ για τα δικα μου γούστα , ζήτησα και έβαλα το πρόσθετο γκριπ στη μηχανή ενός παιδιού που την είχε δίπλα και προθυμοποιήθηκε γιατι η εκθεσιακή είχε το αντικλεπτικό και δεν το βγάζανε, δεν βελτιώνει καθόλου το landscape κράτημα μονο το οριζόντιο. Δευτερη παρατήρηση ίσως όχι τόσο σημαντική τόσο η εκθεσιακή όσο και αυτή του παιδιού με μονό σημείο δεν είχε ακαριαία εστϊαση, καμία σχέση φυσικά με την ΧΤ1 πολύ πιο γρήγορη αλλά όχι ακαριαία, θελω να πιστευω ότι οφείλεται στις ρυθμϊσεις που είχαν τα δύο σώματα ή αλλιώς εχω κακομάθει πολύ. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα της όπως τα έβλεπα στην οθόνη της σε προεπισκόπηση. Θα ξαναπεράσω σήμερα να δώ και τη medium format πρότασή της.
ΥΣ
ΕΜ1 mkii υπήρχε κανονικά εχθές στο περίπτερο της OLYMPUS.