tiniakos
AVClub Fanatic
Όταν θα γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα, μέχρι τότε καταναλωτισμός δίχως αύριο.
Όταν θα γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα, μέχρι τότε καταναλωτισμός δίχως αύριο.
Εγώ ανάποδα το βλέπω! Μέχρι να γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι είναι που πρέπει να ακολουθούμε το παράδειγμα. Μετά, αν κάποια στιγμή γίνουμε έμπειροι και με βαθιά γνώση του θέματος, τότε ναι, μας αξίζουν οι εξωτικοί εξοπλισμοί αφού θα τους εκμεταλλευτούμε.
(Έλα όμως που όλοι είμαστε κατά βάθος και λίγο γκατζετάκηδες...!!)
Ακριβώς όπως τα λες, δες το παράδειγμα της Samsung, μας έβγαλε την καλύτερη mirrorless της αγοράς με διαφορά εκείνη την περίοδο (nx1) και πούλησε μεταξύ συγγενών και φίλων...ενώ η canon βγάζει το ''έκτρωμα'' eos m1 πριν χρόνια και πουλάει ποιο πολύ από ότι ολόκληρη η γκάμα mirrorless άλλων κατασκευαστών.
Καλύτερη στα χαρακτηριστικά γιατί στη φωτογραφία δεν είδαμε τίποτα αξιοσημείωτο.
Για να καταξιωθει μια καινούργια εταιρεία σε οποιονδήποτε χώρο χρειάζονται πολλά πράγματα να γίνουν σωστά και επιτυχημένα.
Η xiaomi στα κινητά και όχι μόνο έδειξε το δρόμο,οτι μπορείς να έχεις κορυφαία ποιότητα σε λογική τιμή.
Και πως μπόρεσες να καταλάβεις σε ποιο βαθμό έχει δεχθεί επεξεργασία μια φωτογραφία, τη στιγμή που δεν έχει δει το RAW αυτούσιο. Δες τις φωτογραφίες από τα link του τελευταίου φωτογράφου που έβαλα και σύγκρινε την ΝΧ1 με τις άλλες μηχανές. Εγώ έχω δει πολύ δυνατές φωτογραφίες, απ' όλες τις μηχανές. Μην αποξιώνεις έτσι ένα σύστημα, απλά επειδή δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα ή είσαι fun κάποιας άλλης. Το σύστημα ΝΧ της Samsung, με τις δύο τελευταίες μηχανές, την NX1 και την NX500 στέκεται στο ανταγωνισμό και συγκρίνεται με ποιο σύγχρονες μηχανές. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχει ακόμη χάσει την αξία του.Αυτό έλεγα και τότε φίλε ότι οι καλές φωτογραφίες από Nx1 είναι λόγω πολύ καλού editing μετά στο pc σε σημείο που συχνά αλλοιώνεται υπερβολικά το αρχικό υλικό.
Αν ήταν οκ φωτογραφικά στα δικά μου ματια, θ αγόραζα κ εγώ μια,
Και από τιμές; στα ύψη, πολλά λεφτά ρε παιδιά
Ενώ αυτό είναι από "φυσικού" του, χωρίς φίλτρα και ματζούνια...
Θα ζητήσω τα ρέστα από τον μπαμπά μου που δεν με έκανε να βλέπω τέτοια χρώματα με τα ματάκια μου στην παραλία. Κάτι πρέπει να έχουν. Ήμαρτον!
http://avclub.gr/forum/showthread.php/66797-Χρώμα!?p=1057934710&viewfull=1#post1057934710
Ασε τις τιμες στην ακρη. Ή την ποικιλια φακων...Ή την εδραιωμενη βαση χρηστων και και και. Φωταγραφικα που λετε...που υστερει μπορει καποιος να μου εξηγησει;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.