Το Φωτογραφικό chat

Οσοι εχετε flickr, εχετε παρατηρησει οτι απο τοτε που πουληθηκε, κανουν follow λογαριασμοι που εχουν φωτογραφιες απο μοντελα κ λινκ σε τσοντο-site;;; :huh2:

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ.

Μάλιστα κάποια ημέρα είχα ταυτόχρονα δύο follows.
Τα έκανα κάθε φορά Block και από τότε δεν είχα άλλη περίπτωση. Γενικότερα στο Flickr φιλοξενείται τέτοιο περιεχόμενο από χρήστες και ίσως θέλουν κάποιες εταιρίες να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Μεταφέρθηκε εδώ ως πιο κατάλληλο νήμα η ερώτηση για ενδιαφέρουσες φωτογραφικές τοποθεσίες στην Σαντορίνη.

Οσοι εχετε flickr, εχετε παρατηρησει οτι απο τοτε που πουληθηκε, κανουν follow λογαριασμοι που εχουν φωτογραφιες απο μοντελα κ λινκ σε τσοντο-site;;; :huh2:

Χθες ειχα 4... Ρε κοριτσια, μια-μια! :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Θέλω βοήθεια. Μεταφέρω τα βίντεο απο τις nikon αλλά και απο την eken h9 στο κινητό. Αυτά είναι σε μορφή mov και ενω τα παιζω με τον mx player εχω το εξής πρόβλημα : στην gallery μου δεν εμφανίζει τις προεπισκοπισεις για τα βιντεακια έτσι εχω π.χ. 50 μαύρα παραθυράκια και πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα για να δω ποιο είναι τι.
Παλιά έκανα μετατροπή σε mp4 χάνοντας σε ποιότητα μιας και γινόταν βιαστικά μεσω του κινητού.
Έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε?
Εσείς τι κάνετε για αυτό το θέμα?
(τωρα μου λείπει η Sony και για το mp4 της 😡)

στο κινητο στα βγαζει μαυρα επειδη προφανως χρησιμοποιεις τον στοκ photo gallery (μιλας για samsung? ) . Σε καθε περιπτωση μπορεις να τα παιξεις ως εχουν με τον MXplayer που υποστηριζει τα παντα απο codecs. Αν βαλεις καποια εφαρμογη οπως quickpic δεν θα βλεπεις μαυρα εικονιδια αλλα κανονικη προεπισκοπηση (αν και προσωπικα μου αρεσει της samsung οπως εχει γινει παρολο που δεν ειναι τοσο γρηγορος).

Απο κει και περα επειδη τα αρχεια ειναι ογκωδη μπορεις να τα μετατρεπεις στον υπολογιστη χωρις να βλεπεις ιδιαιτερες διαφορες στην ποιοτητα σε mp4 ή mkv με powerdirector, wondershare converter κλπ.

Εχω xiaomi redmi note 3 pro και εχω δοκιμάσει πολλές gallery αλλά και το αγαπημένο Quickpic, δυστυχώς όμως σε κανένα δεν μπορώ να εχω προεπισκοπιση. Τωρα στο quick πχ έχει λευκά παραθυράκια.....
Ισως αυτό με την μετατροπή να βοηθήσει.
Αν τα κανω μεσα στο κινητό ξέρεις κανένα app να προτείνεις?

Έχω το powerdirector και στο κινητό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, προτιμάω το σταθερό για τέτοιες δουλειές. Δοκίμασε το wondershare και κάνε τα .mov μετατροπή σε mp4 στα 60fps με bitrate 20-25 mbps και δε θα δεις διαφορά. Είναι μικρότερο αρχείο και παίζει και με όλους τους player

Στάλθηκε από το SM-G935F μου

H Canon έβαλε καινούργια mirrorless, δεν ανοίγουμε θέμα να την κράξουμε που δεν έχει 4Κ video :violent-smiley-030:.
https://m.dpreview.com/news/7049088...00-with-24mp-sensor-and-dual-pixel-af-for-600

:flipout:

Δεν παίζεσαι! :smile:
Ομορφούλικο μηχανάκι όμως.

Ξανακάνω πάλι την ίδια ερώτηση.

Μήπως ξέρει ή θυμάται κανείς πως λέγονται ή τι είδους είναι αυτές οι ωραίες και ακριβές εκτυπώσεις που είδαμε στις φετινές εκθέσεις που ήταν οι φωτογραφίες 'ολοζώντανες';

Να γυρνάς τον φακό στον ήλιο και μάλιστα εστιασμένο στο άπειρο είναι ακριβώς αυτό που είπα παραπάνω, μαζεύεις όλες τις ακτίνες του ήλιου σε ένα σημείο/επίπεδο όπως ακριβώς με τον μεγεθυντικό φακό.
Το επίπεδο είναι ο αισθητήρας, παλιότερα έτσι έκαιγαν και τις υφασμάτινες κουρτίνες του κλείστρου με την μία και τις μεταλλικές με την δεύτερη αν γλίτωναν την πρώτη.

Η συγκεντρωμένη ενέργεια είναι πολύ μεγάλη να αντέξουν ακόμη και για λίγο υλικά.