nikonrumors.com
Πιστεύω στοχεύει στους μικρούς επαγγελματίες πρωτίστως και έπειτα στους άλλους.Γκρίζα αγορά και σέρβις Νίκον Hong Kong
![]()
Nikon Hong Kong is implementing a hefty administration fee for Nikon grey market repairs - Nikon Rumors
Nikon Hong Kong announced that they will begin charging a substantial “administration fee” for the repair and maintenance of grey market (parallel import) products. According to their official notice, this fee can be up to HK$5,000 (approximately £500/$640 USD). It is important to note that this...nikonrumors.com
Δε ξέρω πόσο καλό ή κακό θα κάνουν στην Νίκον όλα αυτά τα μέτρα που παίρνει με Viltrox κλπ, ίσως εκείνη ξέρει καλύτερα το τί την συμφέρει.Πιστεύω στοχεύει στους μικρούς επαγγελματίες πρωτίστως και έπειτα στους άλλους.
Γιατί οι μικροί επαγγελματίες σπάνε συνήθως τον εξοπλισμό και χρειάζονται επισκευή ΤΩΡΑ από αξιόπιστη πηγή, πολύ λιγότερο οι ερασιτέχνες που πολλές φορές απλά το παρατάνε ή πάνε αλλού.
Οι μεγάλες εταιρίες έχουν άλλες τιμές και συμβόλαια φαντάζομαι και δε χρειάζονται παράγκες.
Γενικά τελευταία η Νίκον δεν μας τα λέει καλά.
Μια με τη Viltrox, μια αυτό, πάνε σε πολύ Canon καταστάσεις και δεν με αρέσει και πολύ..
Το πρόσεξα και εγώ ότι μυρωδιάδες κάνουν "μαθήματα" και βίντεο για είδη φωτογραφίας που δεν κατέχουν.
Είναι σημάδι της εποχής φαντάζομαι, ότι δηλώσεις είσαι και σε χειροκροτούν μάλιστα...
Κατι καλό που έβγαλα από μια συζήτηση που έκανα στο Gemini pro πριν λίγο, γιατί οκ δεν είμαι οικονομολόγος / μάρκετινγκ να καταλαβαίνω γενικά πώς πάνε όλα αυτά (... και είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που είπε για όλες της μάρκες και τις στρατηγικές τους... μιας και έκανα ερωτήσεις πχ κινήσεις Νίκον Σόνυ Κάνον viltrox κλπ) και.... αν υπάρχει ενδιαφέρον με χαρά να ανεβάσω τη συζήτηση να σχολιάσουμε όλα αυτά.γι αυτο θα καταληξουμε με sony παλι ή m43 !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.