Τα καλιαρντά και τα ποδανά δεν τα μιλούσαν κάποτε οι κουτσαβάκηδες για να μην ανττιλαμβάνονται τα...όργανα της τάξεως;
Ααααα..Είσαι όμως λεπτός όπως πάντα αδερφέ!
Μουτζο....![]()
Σωστοτατη η αλληλουχια που εγραψες,αλλα η τοσο γρηγορη εποχη μας,με τοσα ερεθισματα,δε νομιζω οτι μας επιτρεπει να εντρυφησουμε και στο θεμα της γλωσσας.Ειναι αρκετα..εξειδικευμενη η εποχη μας και τεχνολογικη που αναγκαστικα πιστευω ο πλουτος σε καποιους τομεις οδηγει σε ενδεια καποιους αλλους,χωρις να υπονομευσει τοσο πολυ τη σκεψη η την ευρωστια του πνευματος..
Παντα προσωπικες αποψεις,φιλικα Αγης..
τσεκά λακά να μην σε μίσογα παλολακαμά ,,,
το διπέ νεί στράκιπου ,, δεν το πισβλε ? φουα μιετεγα τον ρνιπέ απο λοκό και σταριγού ...
Σέ όλη μου την εφηβεία τα ποδανά ήταν δεύτερη γλώσα μου , δεν θυμάμαι πως γίναν μόδα τότε , πάντως όλοι οι Πετραλωνίτες μιλάγαν κατακόρον ...
κουστεα και φτοά το γουδιτρά
http://www.youtube.com/watch?v=t9FyyedY_hM
Αιχην ιδυν αναφαιρθηνσς..Θυμήθηκα το γνωστό ανέκδοτο με τον Κύπριο που παραγγέλνει τοστ:
- Θα ήθελα να μου πατήσετε μιαν φρέσκιαν μπαγκέταν, με κασέριν, τομάταν, αγγούριν....
- Σας παρακαλώ κύριε, προσπαθήστε να μην βάζετε "νι" στο τέλος, με μπερδεύετε... τι άλλο θα θέλατε μέσα;
- Α! ΟΚ. Ζαμπό και μπέικο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.