ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

Εγώ έκλαψα από τα γέλια.

Ειδικά στο σημείο που του λέει ο Κύπριος "Είσαι βλάκας" και του απαντάει ο Αποστόλης "ΒλάκαΝς, ξέχασες το Νι" πέθανα... αχαχαχαχαχαχα

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Εγώ έκλαψα από τα γέλια.

Ειδικά στο σημείο που του λέει ο Κύπριος "Είσαι βλάκας" και του απαντάει ο Αποστόλης "ΒλάκαΝς, ξέχασες το Νι" πέθανα... αχαχαχαχαχαχα

:flipout::flipout::flipout:

Βρίσκω τα αστεία με την προφορά ή τη διάλεκτο των άλλων κακόγουστα. Ειδικά αυτό το βιντεάκι ήταν στα όρια του σαδισμού.

"Είμαιν το ίδιον γαϊδούριν.... και δεν ντρέπομαι"

εντάξει ηθικώς είναι φάουλ.....

....αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!!! :flipout:

Re: Απάντηση: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

"Είμαιν το ίδιον γαϊδούριν.... και δεν ντρέπομαιν "

εντάξει ηθικώς είναι φάουλ.....

....αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!!! :flipout:

Μην κόβεις το ν λέμε, να κουδουνίζει το κεφάλι :flipout:

Αλήθεια, για τις πέραν της Ελληνικής, γλώσσες, όπου το γράμμα "Ν" δεν "συνδέεται", ως αρχικό του αντίστοιχου σημαίνοντος, με τις έννοιες του νου (λατ. mens, βλ. αγγλικά mind) ή του νόμου (λατ. lex, αγγλ. law, γαλ. loi), δεν ισχύει η θεωρία του άρθρου περί απευθείας δράσης του ήχου του "Ν" στον εγκέφαλο;

Αλήθεια, για τις πέραν της Ελληνικής, γλώσσες, όπου το γράμμα "Ν" δεν "συνδέεται", ως αρχικό του αντίστοιχου σημαίνοντος, με τις έννοιες του νου (λατ. mens, βλ. αγγλικά mind) ή του νόμου (λατ. lex, αγγλ. law, γαλ. loi), δεν ισχύει η θεωρία του άρθρου περί απευθείας δράσης του ήχου του "Ν" στον εγκέφαλο;

Αυτοί είναι βάρβαροι ρε συ. Οι Ονοματοθέτες δεν έθεσαν κάθε λέξη με ακρίβεια για να έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου. Κάπως έτσι οι επιπτώσεις του Ν στο κουδούνισμα το κεφαλιού τους είναι μόνο έμμεσες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

Αυτοί είναι βάρβαροι ρε συ. Οι Ονοματοθέτες δεν έθεσαν κάθε λέξη με ακρίβεια για να έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου. Κάπως έτσι οι επιπτώσεις του Ν στο κουδούνισμα το κεφαλιού τους είναι μόνο έμμεσες.

Δλδ γι' αυτούς το γράμμα του νού είναι το "Μου". "Μου" όπως κάνουνε τα βόδια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ

Δλδ γι' αυτούς το γράμμα του νού είναι το "Μου". "Μου" όπως κάνουνε τα βόδια.

Ακριβώς, τους επιτρέπειν μόνον λίγον οξυγόνον στον εγκέφαλον για να μην πεθάνουν.

Ο ΑιΝσταιΝ λένε πως κάθε πρωί μαζί με το γάλα έλεγε ενενηνταεννιά φορές την φράση από το Φατσομπουκι.
Εγώ με το ταπεινό μου IQv ακόμη προσπαθώ :flipout:

Εν τω μεταξύ το αντίστοιχο γράμμα του φοινικικού αλφάβητου από το οποίο προήλθε το δικό μας Ν, το nun, σημαίνει (καθώς τα στοιχεία του φοινικικού αλφάβητου δεν ήταν παρά συλλαβογράμματα που αντιστοιχούσαν σε απλές λέξεις) ψάρι ή χέλι. Πού ο νους ή το Νουνού.

Αλλά ξέχασα. Φαντάζομαι ότι ο συγγραφέας του πονήματος ασπάζεται ολόκληρο το "σετάκι" απόψεων, πως καταγόμαστε από αυτόχθονες που πήραν το αλφάβητο από τον Προμηθέα.

μη ξεχναμε οτι οι προγονοι μας κοροιδευαν τις ξενες γλωσσες,προφεροντας βαρ βαρ οπως εμεις τωρα λεμε για τα κινεζικα τσιν τσον,εξ ου και το βαρβαροι.

Κοίτα να σε πω, το νησί που κατάγομαι ήταν κάποτε μπορντέλο που κατέβαιναν οι πειρατές και περνούσαν καλά. Οπότε η προ-προ-προ-προ-προ-προγιαγιά μου ήταν πόρνη ή στην καλύτερη περίπτωση τσατσά. Μετά περάσαν μια βόλτα και οι Βενετοί.

Καταλαβαίνεις λοιπόν... Βαστάω από πόρνη και από μαφιόζο ξέρω εγώ... ε λοιπόν κύριε για την καταγωγή μου μια χαρά μιλάω...

Εμείς ρε παπάρα στην Κόρινθο, εδώ και 2500 χρόνια είχαμε μακράν την καλύτερη. Λαΐδα με το όνομα. Γι αυτό μας λένε ακόμα και σήμερα Λαΐδες.

Ε γι' αυτό θα έκανε και στην Κόρινθο το πανελλήνιο συνέδριο ο Αλέξανδρος. Θα είχε προβλέψει και άφτερ πάρτι με τις ντόπιες εταίρες.

Εμείς ρε παπάρα στην Κόρινθο, εδώ και 2500 χρόνια είχαμε μακράν την καλύτερη. Λαΐδα με το όνομα. Γι αυτό μας λένε ακόμα και σήμερα Λαΐδες.

damn it

μου ρίχνεις στα αυτιά.... :furious3: