Εγώ έκλαψα από τα γέλια.
Ειδικά στο σημείο που του λέει ο Κύπριος "Είσαι βλάκας" και του απαντάει ο Αποστόλης "ΒλάκαΝς, ξέχασες το Νι" πέθανα... αχαχαχαχαχαχα
![]()
"Είμαιν το ίδιον γαϊδούριν.... και δεν ντρέπομαιν "
εντάξει ηθικώς είναι φάουλ.....
....αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!!!![]()
Αλήθεια, για τις πέραν της Ελληνικής, γλώσσες, όπου το γράμμα "Ν" δεν "συνδέεται", ως αρχικό του αντίστοιχου σημαίνοντος, με τις έννοιες του νου (λατ. mens, βλ. αγγλικά mind) ή του νόμου (λατ. lex, αγγλ. law, γαλ. loi), δεν ισχύει η θεωρία του άρθρου περί απευθείας δράσης του ήχου του "Ν" στον εγκέφαλο;
Αυτοί είναι βάρβαροι ρε συ. Οι Ονοματοθέτες δεν έθεσαν κάθε λέξη με ακρίβεια για να έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου. Κάπως έτσι οι επιπτώσεις του Ν στο κουδούνισμα το κεφαλιού τους είναι μόνο έμμεσες.
Δλδ γι' αυτούς το γράμμα του νού είναι το "Μου". "Μου" όπως κάνουνε τα βόδια.
Εμείς ρε παπάρα στην Κόρινθο, εδώ και 2500 χρόνια είχαμε μακράν την καλύτερη. Λαΐδα με το όνομα. Γι αυτό μας λένε ακόμα και σήμερα Λαΐδες.
Εμείς ρε παπάρα στην Κόρινθο, εδώ και 2500 χρόνια είχαμε μακράν την καλύτερη. Λαΐδα με το όνομα. Γι αυτό μας λένε ακόμα και σήμερα Λαΐδες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.