Δεν ειναι θεμα να αποφασισει κανεις τιποτα, ειναι θεμα απλης λογικης Δημητρη..
Εκτος και αν νομιζεις οτι 180 δολλαρια ειναι φθηνη τιμη για τα εξαρτηματα ΜΟΝΟ χωρις να προσθεσεις τα επιπλεον κοστη μεχρι να βγει ενα προιον στο ραφι οποτε ΤΟΤΕ θα διαμορφωθει η τελικη τιμη...
Έχει προϊόντα η Apple τα οποία έχουν χαμηλό περιθώριο κέρδους;
Για σκέψου το..
Για καθειστε ρε παιδια!!!!
Οταν ανακοινωθηκε περσι το Ipad , ολοι ειπανε οτι ειναι ΠΟΛΥ φτηνο για αυτα που προσφερει.
Δεν μιλαω για Ελλαδα κυριως, αλλα για Αμερικη που ετσι κι αλλιως αυτη κινει τα νηματα.
Ειδα απειρα reviews και ολοι παραδεχονταν οτι , δεν ξερουν πως η Apple καταφερε να βγαλει το iPad σε τετοια τιμη... ολοι το υπολογιζαν γυρω στο 1000 αρικο.
Αλλο τι γινεται τωρα στην Ελλαδιτσα μας, που σε λιγο δε θα μπορουμε ουτε τα βασικα να παρουμε.
Ακομη και τωρα , ο ανταγωνισμος δεν εχει τιποτα να δειξει, κι εκεινο το κακομοιρο Samsung galaxy εχει πιο ακριβα, με 7αρα οθονη kai φυσικα καμια σχεση σε χειρισμο κι ευχρηστια.
Προφανως δεν εχεις παιξει με galaxy tab....
To ipad δεν ειναι ακριβο, απλα εχει παλιώσει και μας σερβίρουν το στοκ εν όψη του νέου....
Προφανως δεν εχεις παιξει με galaxy tab....
To ipad δεν ειναι ακριβο, απλα εχει παλιώσει και μας σερβίρουν το στοκ εν όψη του νέου....
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια, σοβαρό site μου παράθεσεις.
Μετα απο 2.5 μηνες μακράν το καλύτερο gadget που έχω αγοράσει χωρις καμμια έλειψη, φορητοτατο και κατα 90% αντικατάστησε το laptop.
Το έχω ξαναπεί, εινα μονοδρομος για καποιον που θελει μια all in one συσκευή μαζι του. Αν το θέλετε για το σπιτι μονο κοιτάξτε κατι σε 10 ιντσες....ειτε ipad ειτε * android
Δεν σου λεει κατι οτι το 16% των αγοραστων το επεστρεψαν;
Τελος παντων, καλα να εισαι να το απολαμβανεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.