To Ipad or not to Ipad?

Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

Ποιο θεμα της φορτισης;

Υπαρχει τέτοιο θεμα;

Δεν θυμαμαι...

Το μόνο που μου εμεινε απο το thread ειναι τα πολωτικα γυαλια του Ποντιου

Πως φαινεται ο καλός ο δικηγόρος...

:P

χαχχαχαχα καλά δεν παίζεσαι... :flipout::flipout::flipout:

Βρε άσ τον άνθρωπο να κάνει ήρεμος τα μπάνια του στο νησί , τι τον κουρδίζεις; :grinning-smiley-043

Ευχαριστω

ASXETO II:
Ποσο κανει εδω, και (β) αν το παρω απο αμερικα, εδω λειτουργει κανονικα ?

ASXETO II:
Ελα τωρα που δεν ξερεις ποσο κανει...Skroutz iz your best friend :p

Λογικα παντως, οταν ερθει επισημα, θα κανει όσα δολάρια -> Ευρω (aka 500 Ευρω η μικρη έκδοση).

Μια χαρα θα παιζει απο USA.

Re: Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

χαχχαχαχα καλά δεν παίζεσαι... :flipout::flipout::flipout:

Βρε άσ τον άνθρωπο να κάνει ήρεμος τα μπάνια του στο νησί , τι τον κουρδίζεις; :grinning-smiley-043

Ε, μα τωρα εχω αδικο; Μια ωρα λεμε για τα απιστευτα της φορτισης και μου πιανεται απο τα γυαλια για να μας βγαλει hateboys; :p

Και να φανταστεις ότι αύριο πρωι του πάω βόλτα απ' το νησί. Αναμένω την τελεια φιλοξενία! :p :p :p

Και ματα ευχαριστω.
Τελος, (λεμε τωρα..) ASXETO III:

Αν παρω το 3G, γνωριζετε τι πρεπει να κανω προκειμενου να "παιζει" το 3G ?
(Κατι με την vodafone ας πουμε?)

Ευχαριστω

ASXETO II:

To 3G από 750 (http://www.skroutz.gr/s/271114/Apple-iPad-3G-16GB.html?keyphrase=Apple+iPad+3G+(16GB))
Το σκέτο από 590(http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Apple+iPad+(16GB))

Από Αμερική από όσο ξέρω το 3G είναι κλειδωμένο στην AT&T και δεν ξέρω εάν ξεκλειδώνει.
Το απλό δεν έχεις θέμα.

Και ματα ευχαριστω.
Τελος, (λεμε τωρα..) ASXETO III:

Αν παρω το 3G, γνωριζετε τι πρεπει να κανω προκειμενου να "παιζει" το 3G ?
(Κατι με την vodafone ας πουμε?)

Πρέπει να κόψεις την Sim σου σε microsim. Δεν είναι δύσκολο και υπάρχουν οδηγίες και βίντεο στο ίντερνετ.
Όταν την δει απλώς φτιάχνεις μια σύνδεση με ονομασία internet και τίποτα άλλο και είσαι έτοιμος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

Ε, μα τωρα εχω αδικο; Μια ωρα λεμε για τα απιστευτα της φορτισης και μου πιανεται απο τα γυαλια για να μας βγαλει hateboys; :p

Και να φανταστεις ότι αύριο πρωι του πάω βόλτα απ' το νησί. Αναμένω την τελεια φιλοξενία! :p :p :p

Θα πας Νάξο ρε? Εγώ φεύγω αύριο.

Παρε το μικρο απλο να τελειωνεις (φερε μου κι εμενα ενα (με τζατζίκι :p)

Ναξο; Πιφ; Ειναι μπας κλας για την αυτου μεγαλειότητα τον δικηγόρο μας! :P Σαντορίνη it is (αυριο επισης).

ΥΓ Αν παραδεχτεις ότι Android suckz θα σου κανω δωρο ενα ζευγαρι γυαλιων ηλιου μη πολωτικών :P

Last edited:
Παίδες, θα έρθει ο Ρουλης Σαντορινη apple hater και θα επιστρέψει apple lover! Είναι άλλωστε το νησί του έρωτα! :D

Παίδες, θα έρθει ο Ρουλης Σαντορινη apple hater και θα επιστρέψει apple lover! Είναι άλλωστε το νησί του έρωτα! :D

Ωχ και εγω για Σαντορινη ειχα σκοπο φέτος αλλα ευτυχως που δε εκατσε δλδ... :HTEHETH63:

Παρε το μικρο απλο να τελειωνεις (φερε μου κι εμενα ενα (με τζατζίκι :p)

Ναξο; Πιφ; Ειναι μπας κλας για την αυτου μεγαλειότητα τον δικηγόρο μας! :P Σαντορίνη it is (αυριο επισης).

ΥΓ Αν παραδεχτεις ότι Android suckz θα σου κανω δωρο ενα ζευγαρι γυαλιων ηλιου μη πολωτικών :P

Και εάν παραδεχτώ ότι η apple sucks θα μου δώσεις ένα ζευγάρι γυαλιά 3D?

Re: Απάντηση: To Ipad or not to Ipad?

Apple hater; U (may) have a problem with authority (Pontios) Mr. Koulis :p

Ωχ και εγω για Σαντορινη ειχα σκοπο φέτος αλλα ευτυχως που δε εκατσε δλδ... :HTEHETH63:
LOL

Αυτό κι αν θα ήταν!

Το μόνο που θα μας έλειπε θα ήταν ένας wet and hot Κλινγκονιανος ΓΔ!

:P

Last edited: