Ποιο θεμα της φορτισης;
Υπαρχει τέτοιο θεμα;
Δεν θυμαμαι...
Το μόνο που μου εμεινε απο το thread ειναι τα πολωτικα γυαλια του Ποντιου
Πως φαινεται ο καλός ο δικηγόρος...
![]()
Ελα τωρα που δεν ξερεις ποσο κανει...Skroutz iz your best friendASXETO II:
Ποσο κανει εδω, και (β) αν το παρω απο αμερικα, εδω λειτουργει κανονικα ?
χαχχαχαχα καλά δεν παίζεσαι...
Βρε άσ τον άνθρωπο να κάνει ήρεμος τα μπάνια του στο νησί , τι τον κουρδίζεις;![]()
Ευχαριστω
ASXETO II:
Ποσο κανει εδω, και (β) αν το παρω απο αμερικα, εδω λειτουργει κανονικα ?
Και ματα ευχαριστω.
Τελος, (λεμε τωρα..) ASXETO III:
Αν παρω το 3G, γνωριζετε τι πρεπει να κανω προκειμενου να "παιζει" το 3G ?
(Κατι με την vodafone ας πουμε?)
Ε, μα τωρα εχω αδικο; Μια ωρα λεμε για τα απιστευτα της φορτισης και μου πιανεται απο τα γυαλια για να μας βγαλει hateboys;
Και να φανταστεις ότι αύριο πρωι του πάω βόλτα απ' το νησί. Αναμένω την τελεια φιλοξενία!![]()
![]()
![]()
Μόνο εσύ το κάνεις να ακούγεται τόσο creepy..
Το avatar σου πρέπει να φταίει..![]()
Παίδες, θα έρθει ο Ρουλης Σαντορινη apple hater και θα επιστρέψει apple lover! Είναι άλλωστε το νησί του έρωτα!![]()
Παρε το μικρο απλο να τελειωνεις (φερε μου κι εμενα ενα (με τζατζίκι)
Ναξο; Πιφ; Ειναι μπας κλας για την αυτου μεγαλειότητα τον δικηγόρο μας!Σαντορίνη it is (αυριο επισης).
ΥΓ Αν παραδεχτεις ότι Android suckz θα σου κανω δωρο ενα ζευγαρι γυαλιων ηλιου μη πολωτικών![]()
Ωχ και εγω για Σαντορινη ειχα σκοπο φέτος αλλα ευτυχως που δε εκατσε δλδ... :HTEHETH63:
Apple hater; U (may) have a problem with authority (Pontios) Mr. KoulisΠαίδες, θα έρθει ο Ρουλης Σαντορινη apple hater και θα επιστρέψει apple lover! Είναι άλλωστε το νησί του έρωτα!![]()
LOLΩχ και εγω για Σαντορινη ειχα σκοπο φέτος αλλα ευτυχως που δε εκατσε δλδ... :HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.