Το iPhone4 έφτασε...

Κοντα ειμαστε... Εχει προβλημα το 3g δικτυο της στην περιοχη μας τον τελευταιο καιρο.

Μολις μιλησα και με cosmote support και μου ειπαν οτι οντως υπηρχε προβλημα στην περιοχη το οποιο επιλυσαν και λογικα απο σημερα θα ειναι οκ.

Off topic end.

Από ότι έχω μάθει έχουν τελειώσει και αυτά που στέλνουν με κούριερ οι παροχείς.
Μάλλον πρέπει να περιμένεις την καινούρια παρτίδα...

Εγω παιδια προ ημερων που παρελαβα το δικο μου iphone 4 κατοπιν παραγγελιας βεβαια, μολισ ανοιξε ο πωλητης το ντουλαπακι να μου το δωσει, ειδα καμια 10αρια μεσα....μπορει να ηταν κρατησεις!!!

Τελικα βρηκαμε ενα 16αρι σε εναν Γερμανο, το μεσημερι θα το τσιμπισει (της Γυναικας μου ειναι. Εγω στην αναμονη απο voda)

"Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων..Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου

Τελικά τι γίνεται μ' αυτό το μήνυμα ρε παιδιά στο iphone 4? Το βγάζει - όχι πάντα - καθώς κάνεις touch το εικονίδιο με τα sms. Πως θα γίνει να το εξαφανίσουμε δια παντός? :violent-smiley-030:

ps. Η σύνδεσή μου cosmote εταιρικό συμβόλαιο δίχως 3G.

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε κι ανοίξαμε νέο θέμα (ο Μιχάλης δηλαδή :grinning-smiley-043 ) και το συζητάμε εκεί..
Πρόσεξε σε παρακαλώ, αν στο κάνει με σήμα μια μπάρα ή με 3-4...
Έχω προσέξει οτι σ' εμένα που είμαι βόνταφον, το κάνει με πολύ χαμηλό σήμα.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

"Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων..Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου

Τελικά τι γίνεται μ' αυτό το μήνυμα ρε παιδιά στο iphone 4? Το βγάζει - όχι πάντα - καθώς κάνεις touch το εικονίδιο με τα sms. Πως θα γίνει να το εξαφανίσουμε δια παντός? :violent-smiley-030:

ps. Η σύνδεσή μου cosmote εταιρικό συμβόλαιο δίχως 3G.

Πως γίνεται να κάνεις συμβόλαιο χωρίς 3G? Tι εννοείς?

Δειτε πως θα πληρωνουμε σε λιγο καιρο , εισιτηρια για λεοφωρεια , τραινα κλπ.

http://www.youtube.com/watch?v=of2GBIqP9eA

Παντως στο pacha στην ibiza που ηταν φιλοι μου το καλοκαιρι, με το iphone εκλεισαν τα εισιτηρια και με αυτο μπηκαν στην εισοδο αφου το περασαν πανω απο το μηχανημα για να διαβασει τον κωδικο κρατησης.
Οποτε στο εξωτερικο ηδη το χρησιμοποιουν.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Παντως στο pacha στην ibiza που ηταν φιλοι μου το καλοκαιρι, με το iphone εκλεισαν τα εισιτηρια και με αυτο μπηκαν στην εισοδο αφου το περασαν πανω απο το μηχανημα για να διαβασει τον κωδικο κρατησης.
Οποτε στο εξωτερικο ηδη το χρησιμοποιουν.

Ακριβώς έτσι έκανε κόσμος και check in στο αεροδρόμιο στην Βαρκελώνη.

Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό που δείχνει το video.
Εχει συνδεθεί με κάποιο τρόπο (IMEI; ) το κινητό με πιστωτική κάρτα VISA και χρεώνει αβέρτα....

Ελπίζω μόνο να έχει κανά password το πρόγραμμα, γιατί έτσι και στο κλέψουν το τηλέφωνο θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις.....

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Ακριβώς έτσι έκανε κόσμος και check in στο αεροδρόμιο στην Βαρκελώνη.

Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό που δείχνει το video.
Εχει συνδεθεί με κάποιο τρόπο (IMEI; ) το κινητό με πιστωτική κάρτα VISA και χρεώνει αβέρτα....

Ελπίζω μόνο να έχει κανά password το πρόγραμμα, γιατί έτσι και στο κλέψουν το τηλέφωνο θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις.....

A συγνωμη δεν ειδα καθολου το βιντεο. (κατεβαζω και δεν ... :jester:)
Φανταστηκα οτι ηταν αυτο που ελεγα.

Παρολα αυτα δεν νομιζω κανεις να διανοηθει ποτε να βγαλει κατι τετοιο χωρις password.