Το iPhone4 έφτασε...

Ρε παιδια, με wifi, bt on (και 3G αραια και που - όπου δεν πιάνει wifi) και με ελάχιστη τηλ. χρήση (κανα μισάωρο τηλ) ζήτημα να βγάζει τη μέρα το τιμημένο.

Είναι λογικό;

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Ρε παιδια, με wifi, bt on (και 3G αραια και που - όπου δεν πιάνει wifi) και με ελάχιστη τηλ. χρήση (κανα μισάωρο τηλ) ζήτημα να βγάζει τη μέρα το τιμημένο.

Είναι λογικό;

Με αυτά όλα ανοικτά εμένα μου τρώει 50% μπαταρία την ημέρα μέχρι το άλλο πρωί. Αν δεν τα εχω ανοικτά, ειδικά το bt, τότε η μπαταρία μου παίζει από 70-75% το επόμενο πρωινό.

Είναι λογικό;

Να υποθεσω οτι δεν κλεινεις κανενα προγραμμα που τρεχει στο background ε; ;)

Είναι λογικό;

Nαι πολύ, εγώ δεν τα έχω ποτέ ανοιχτά εγώ.

Πως τα κλείνεις χωρίς sbs?

Αν το τηλ δεν είναι jailbroken, τότε η επίσημη οδηγία είναι : διπλό πάτημα του κεντρικού πλήκτρου, για να μας δείξει ποιές εφαρμογές τρέχουν παράλληλα, συνεχές πάτημα πάνω σε μία εφαρμογή από όλες, μέχρι να δείξει στις εφαρμογές αυτές το σύμβολο - , όπου όταν το πατάμε τις κλείνει. -bye-

Πατας το κεντρικο πληκτρο δυο φορες και ενφανιζεται η μπαρα του multitasking.
Εκει "διαγραφεις" καθε προγραμμα απο την μνημη..

Τι λες τώρα, τώρα το πήρα χαμπάρι! :slapface:

Thanks!!! :)

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Θελει καποια συγκεκριμενη διαδικασια για να γινει αυτο Τακη ?

Βασικα το φορτισα χθες βραδυ, το βραδυ βγηκε από την πριζα, στο backround ετρεχαν καμια 10αρια μαλακιες (αλλα βασικά του τυπου calendar, safari 1 σελιδα κλπ), ηταν ανοικτο το BT (χωρις συνδεση), WiFi (συνδεση - μη χρηση) και 3G (συνδεση - μη χρηση).

Σημερα μιλησα κανα 15 λεπτο με BT μονο.

Συνεχεια εννοειται οτι συγχρονιζει με exchange (κυριως με WiFi - από το πρωι με 3G).

Με όλα αυτα, προ μισης ωρας εφτασε η μπαταρια στο 20%.

Λογικόν;

Πατας το κεντρικο πληκτρο δυο φορες και ενφανιζεται η μπαρα του multitasking.
Εκει "διαγραφεις" καθε προγραμμα απο την μνημη..

Θενκς

Βασικα το φορτισα χθες βραδυ, το βραδυ βγηκε από την πριζα, στο backround ετρεχαν καμια 10αρια μαλακιες (αλλα βασικά του τυπου calendar, safari 1 σελιδα κλπ), ηταν ανοικτο το BT (χωρις συνδεση), WiFi (συνδεση - μη χρηση) και 3G (συνδεση - μη χρηση).

Συνεχεια εννοειται οτι συγχρονιζει με exchange (κυριως με WiFi - από το πρωι με 3G).

Λογικόν;

Πολλες για ενα βραδυ.... :D

Λογικόν;

Οχι. Μηπως τρεχεις απο πισω κανα navigator και δεν το πηρες χαμπαρι;

Ουτε εμενα μου φαινεται αρκετη η μπαταρια.
Αλλα ολο το πειραζω και δεν το αφηνω σε ησυχια
Θελω μια μερα να δω ποσο κραταει με wifi κλειστο οπως και 3g.
Αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομη.

Α Καλο ειναι και η φωτεινοτητα να μην ειναι στο τερμα.

Χρειάζεται να τα κλείνεις με το χέρι για να μην τρώνε μπαταρία;!;

Να σας πω μια πλατφόρμα που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα; Ξεκινάει από And.. :D