Το iPhone4 έφτασε...

Χρειάζεται να τα κλείνεις με το χέρι για να μην τρώνε μπαταρία;!;

Να σας πω μια πλατφόρμα που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα; Ξεκινάει από And.. :D

Ναι οντως ειναι προβλημα.. Αλλα τουλαχιστον δεν κρεμαει το gmail! :p

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Οχι. Μηπως τρεχεις απο πισω κανα navigator και δεν το πηρες χαμπαρι;
Νομιζω ότι ετρεχε το Navigon αλλα δεν του ειχα σεταρει ακόμα καν προορισμό κλπ. Νομίζω έτσι δεν ''κάνει'' κάτι. Εξάλλου μόλις βγεις απο το προγραμμα νομίζω σβήνει και το βελάκι πάνω δεξία (που ειναι για το gps?).

Παντως το να κλεινεις χειροκινητα καθε παπαρια ειναι μεγαλη μαλακια...

LOL @ Ντίνο! :p

Οι εφαρμογές μένουν στο παρασκήνιο ενεργές για λίγο καιρό κ "σβήνουν" τον εαυτό τους, όταν "δουν" ότι δεν χρησιμοποιούνται για αρκετό καιρό.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

E, αυτο ηταν!
Σίγουρα; Ακόμα και αν δεν ''εκανε'' τίποτα; (για το Navigon μιλαμε πάντα). Αφού δεν του ειχα σεταρει ακόμα καν προορισμό.

Εξαλλου, όπως λεει ο Μιχαλης:
Οι εφαρμογές μένουν στο παρασκήνιο ενεργές για λίγο καιρό κ "σβήνουν" τον εαυτό τους, όταν "δουν" ότι δεν χρησιμοποιούνται για αρκετό καιρό.

Αφου εχεις jb, υπαρχουν λυσεις! ;)
Για πε

Για να κλείσουν μόνες τους οι εφαρμογές, θα πρέπει να υποστηρίζουν το λογισμικό 4. Αν δεν...

Επίσης, ανάλογα την εφαρμογή, άλλες κλείνουν γρήγορα, αλλές θέλουν πολύ καιρό για να κλείσουν.

Οταν λες κλεινουν εννοείς ότι εξαφανίζονται και από την Multitasking Bar;

Καλά κι ΕΣΥ τι το θες ανοιχτό το wifi-Bluetooth ανοιχτό το βράδυ;
Τιποτες άλλο δεν ανοιγες να δεις πόσο θα κρατήσει μπαταρία;
Βάλε και τη τελευταία αναβάθμιση μήπως δεις Προκοπη !

Τιποτες άλλο δεν αμοιβές να δεις πόσο θα κρατήσει μπαταρία;

Ουπς σε πιασαμε.
Απο το iphone το εστειλες με αυτοματο ορθογραφο :D

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Οταν λες κλεινουν εννοείς ότι εξαφανίζονται και από την Multitasking Bar;

Όχι δεν εξαφανίζονται από την μπάρα.

Μετά από περίπου 15 λεπτά, οι εφαρμογές που είναι 'εκεί', σταματούν να εκτελούνται, "παγώνουν".

υγ: προσθέτω, ότι ανάλογα την εφαρμογή, εξαφανίζεται κ από την μπάρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Σίγουρα; Ακόμα και αν δεν ''εκανε'' τίποτα; (για το Navigon μιλαμε πάντα). Αφού δεν του ειχα σεταρει ακόμα καν προορισμό.

Εξαλλου, όπως λεει ο Μιχαλης:

Για πε

Σιγουρα.Τα gps προγραμματα "σκιζουν" την μπαταρια αφου ψαχνουν διαρκως δορυφορο.
Για λυσεις, ειχαν ξαναγραφτει εδω, πρεπει να εγκαταστησεις το sbs settings αν θυμαμαι καλα.

Τιποτες άλλο δεν ανοιγες να δεις πόσο θα κρατήσει μπαταρία;

Καταρχην μιλα καλύτερα. Δεν ανέχομαι τετοιο υφος. Μαλιομακά! :p

Βασικα ρε Γιαννη, βαριέμαι να ανοιγοκλείνω συνέχεια BT, WiFi κλπ (και τι να κάνω άλλωστε, να κλεινω το WiFi και να τραβαει τον συγχρονισμό με τον Exchange από 3G; αυτό ειναι καλύτερο; )

Και τωρα μου λετε οτι πρεπει να ανοιγοκλεινω καθε παπαρακι που εχω ανοιξει;

Ελεος δλδ! Αυτά δεν μου τα ειπατε νωρίτερα! :p Που σε Φραγκίσκοοοοοοο :p

Μα τι έγινε απο εκει που η μπαταρια ηταν σουπερ και κρατάει ντουρα 2 -3 μερες ξαφνικά τα παιζει σε μια μέρα????? Οπως και το Multitasking που ΔΕΝ καταναλώνει ενέργεια μπλαμ μπλα μπλα οσες εφαρμογές και αν έχεις ανοικτές τελικά αποδεικνύεται μύθος?????
Τελικα αυτα τα συμπτώματα αφορουν το λογισμικό η παιζει ρόλο και η συσκευή 3gs ή 4?

spcav δεν ακους....

Εφαρμογές ανοιχτές που έχουν σκοπό να ψάχνουν συνέχεια δορυφόρους, να κοιτούν για νέα εμαιλ κτλ κτλ κτλ., είναι λογικό να καταναλώνουν την μπαταρία.....την μεγαλύτερη μπαταρία σε mah σήμερα σε τέτοιου είδους συσκευή !!

Εγω παντως bt, wifi δεν κλεινω ποτε με την νεα μπαταρια. Μονο το βραδυ το βαζω σε flight mode οποτε απενεργοποιουνται αυτοματα. Με την χρηση που κανω, φορτιζω καθε δευτερη μερα.
@Φρανκ: Το οτι το 4ρι εχει την καλυτερη αυτονομια απο οποιοδηποτε smartphone σημερα ειναι αντικειμενικο και βασιζεται σε μετρησεις. Διαβασε οποιοδηποτε σοβαρο review.

Tο εχουμε ξαναπει πολλες φορες, απλα δεν διαβαζετε-θυμαστε καλα.
Οι εφαρμογες ειναι υπευθυνες για το πως συμπεριφερονται στο background.

Οι "σωστες" εφαρμογες , οπως το copilot live , οταν το κλεινεις, μετα απο λιγο σε ρωταει αν θελεις να τερματισειες την εφαρμογη ή οχι.
Επισης , εχει και ειδικη επιλογη στα μενου της, που ενεργοποιει ή οχι το background navigation.
Ετσι λοιπον, μπορω να το εχω ανοιχτο ολη μερα , χωρις να τρωει μπαταρια .

Το navigon, ακομη, δεν εχει τετοια επιλογη.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Εφαρμογές ανοιχτές που έχουν σκοπό να ψάχνουν συνέχεια δορυφόρους, να κοιτούν για νέα εμαιλ κτλ κτλ κτλ., είναι λογικό να καταναλώνουν την μπαταρία.....την μεγαλύτερη μπαταρία σε mah σήμερα σε τέτοιου είδους συσκευή !!

Το Exchange sync που κάνει ο Σύριος δουλεύει με τεχνολογία push, οπότε δεν τσεκάρει κάθε τόσο για email.

Οι περισσότερες εφαρμογές navigation πάντως όντως την τσακίζουν τη μπαταρία.. ανεξάρτητα πλατφόρμας.