Το iPhone4 έφτασε...

Για οσους θελουν να κανουν γρηγορα κι ευκολα ενα restore as new ... iphone firmware update κι εχουν jailbreak συσκευη με δεκαδες εφαρμογες απο cydia, οργανωμενες σε κατηγοριες, πολλα repos κλπ....υπαρχει λυση τελικα !

http://cydia.saurik.com/package/com.pragmatixconsulting.packagebackup

Δοκιμαστε το.... εγω ακομη περιμενω το jailbreak για 4.1 !-bye-

δλδ με το iphone 4 μεταφερει τα apps / music / movies

πιο γρηγορα ?

δλδ ενα app 40 mb ποση ωρα θα κανει ?
η ενα navigation app ?

γιατι δεν κανω συχνα sync επειδη αργει παρα πολυ ...

ιδιως οταν κανει updating / installing apps
( αλλο ενα πλεονεκτημα του 4 ? ταχυτερο sync ? )

το itunes 10 ... διαβασα πολυ αποθαρρυντικα σχολια στο support φορουμ της αππλε απο οσους το εβαλαν αμεσως
( δεν ανεφεραν προβλημα με jb iphones και infinifolders κ.λ.π. αλλα προβλημα με καποια προσθετα του quicktime ... αλλοι ειχαν εγκαταστημενο final cut και διαφορα προσθετα που δεν καταλαβαινα αλλα δε θυμαμαι να διαβασα για jb phones ( παντα ειναι ενας παραγων αυτο βεβαια )

σε σημειο να κολλαει τελειως η να μην ανοιγει ... οποτε περιμενω update εκτος αν η χρηση του γινει υποχρεωτικη ...

το μηνυμα με τα sms - περι cellular data network ... το βγαζει και σε μενα ... δεν το βγαζε παλια δεν ξερω γιατι ... δεν εχω κανει update carrier settings ...
(3g off )

Last edited:
Δεν βλέπω το λόγο να μην!

Το κακό είναι ότι μην κάνοντας update (για να έχεις jailbreak) χάνεις το HDR που προσφέρει το 4.1, που είναι εντυπωσιακό.

... ευτυχώς όλοι για μας δουλεύουν, και μαγειρεύεται η νέα... απόδραση ;)

Με γειές!

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τo τσίμπησα και εγώ, upgrade από 3G. Εντάξει, turbo! :firstprize:

Έχω 4.01 και itunes 10, προχωράω? :BDBDG54:

Εγω το πήρα χθες και δεν ξερω τι να κανω. Θελω να κάνω jailbrake αλλα μετά άμα βγει jailbrake για την 4.1 το οποιο αναμενεται απο μερα σε μερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω απο δω κι απο κει θα πρέπει να κάνω restore κτλ κτλ κτλ και βαριέμαι απίστευτα. Λεω να περιμενω μερικες μερες ακομα.

Να ρωτησω κι εγω κατι. Ωρες ωρες ακουω κατι ηχους λες και εχω mail αλλα εν τελη δεν εχω και δεν εχω καταλαβει τι ειναι. Αυτο μου το κανε και στο 3GS απο τοτε που εβαλα IOS4. Τι ηχοι ειναι αυτοι μου λετε?

Για πεταξτε καμια ιδεα για το πως θα αδειασω τη μπαταρια του το συντομοτερο (χωρις να ειμαι συνεχεια απο πανω του - να το αφηνω να κανει κατι, βαρυ, χωρις να σταματαει)...

(για να στρωσω την μπαταρια του 1-2 φορες)

Πηρα και εγω τελικα......αλλα 2 συσκευες.
Μουρμουρα η γυναικα για το ποσο ωραιο ειναι και ποσο παλιο φαινεται το δικο της 3G....:furious3:

Το νου σας οι ελευθεροι......:flipout:

Για πεταξτε καμια ιδεα για το πως θα αδειασω τη μπαταρια του το συντομοτερο (χωρις να ειμαι συνεχεια απο πανω του - να το αφηνω να κανει κατι, βαρυ, χωρις να σταματαει)...

(για να στρωσω την μπαταρια του 1-2 φορες)

Πάρτο μαζί σου όπου πας με κάποιο GPS ανοιχτό... σε καμιά ωρίτσα θα είσαι οκ :D

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Παιδιά ένα παιχνίδι που πόσταρε ο takis νομίζω σε κάποια φάση με απίστευτα γραφικά ποιο είναι?

Επίσης από cydia πως βάζουμε sms delivery status?

Thanks! :)

υπαρχει το sms delivery report ... αν κανει κανεις search στο cydia λογικα θα το βρει ...

εγκατασταση

και μετα απο τα settings --> messages --> ψαχνεις να βρεις το delivery report --> flash

delivery mark --> Normal ...

Πολυ βρωμια μαζεύει ο οθονη και δαχτυλιές. Αρχίζει να μου τι σπάει.

Κοίτα να το συνηθίσεις... και το 3gs είναι δράμα απ'αυτό το θέμα... μοιραία κινητό θέλει... δάχτυλο έτσι θα γίνεται...

Πολυ βρωμια μαζεύει ο οθονη και δαχτυλιές. Αρχίζει να μου τι σπάει.

αυτο ειναι συνηθες στα iphone ...

εχει ομως oleophobic coating που διευκολυνει πολυ το καθαρισμα με ενα χαρτομαντηλο η ενα πανι ακομα καλυτερα ...

αν ειναι παλι πιο πολυ βρωμια ( σπανι ) πανι ελαφρα βρεγμενο αρκει να μην μπει νερο απο καμια χαραμαδα
( ακουστικα , sim , dock connector κ.λ.π. )

τα ipod touch δεν εχουν oleophobic coating ομως ουτε καν το καινουριο το 4g οποτε εκει θα ναι πιο δυσκολο

( πιο δυσκολα καθαριζω τα γυαλια μου παρα το iphone ... μια φορα την ημερα και ειναι σαν καινουριο ... ! )

για τις δακτυλιές στο iphone εγώ χρησιμοποιώ αυτό:

http://www.tnt-audio.com/clinica/pronto_e.html

Προσοχή, θέλει πολύ λίγη ποσότητα.
Ψεκάστε σε ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας και με αυτό απλώστε το επάνω στο κινητό.
Μετά με ένα καθαρό πολύ μαλακό πανάκι (εγώ έχω ένα της EIZO που ερχόταν με μια οθόνη, microfibre είναι) το σκουπίζουμε με κυκλικές κινήσεις και γίνεται τζάμι.

Όχι μόνο φεύγουν οι δακτυλιές, αλλά ούτε...ξανάρχονται εύκολα!*

*εκτός αν έχετε μόλις φάει γύρο με τα χέρια! :D