Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

υπαρχει το sms delivery report ... αν κανει κανεις search στο cydia λογικα θα το βρει ...

εγκατασταση

και μετα απο τα settings --> messages --> ψαχνεις να βρεις το delivery report --> flash

delivery mark --> Normal ...

thanks φίλε μου!

Εμένα πάλι η οθόνη μου φαίνεται ότι μαζεύει πολύ λιγότερη βρωμιά από το 3G,σχεδόν τίποτα δηλαδή!

στο 3gs δεν ειχα ποτε θεμα διοτι φορουσα ζελατινα απο την 1η μερα τωρα δεν εβαλα και μου φαινεται καπως

Να ρωτησω το εξης;

Apps κλπ που κατεβαζω και εγκαθιστω απευεθειας απο το iphone (και μετα κανω transfer / sync με itunes) μενουν καπου ως αρχεια;

Edit
Η ιδια ερωτηση ισχυει και για οτι app κατεβαζω και μεσω itunes στο mac...

Last edited:
Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Να ρωτησω το εξης;

Apps κλπ που κατεβαζω και εγκαθιστω απευεθειας απο το iphone (και μετα κανω transfer / sync με itunes) μενουν καπου ως αρχεια;

Edit
Η ιδια ερωτηση ισχυει και για οτι app κατεβαζω και μεσω itunes στο mac...

Από το apptrackr που αναφέρω παραπάνω, όπως προείπα εμένα δεν μου δουλεύει!

το installous εχει επιλογη transfer με το συγχρονισμο οποτε θα τα μεταφερει αν ειναι στο ον η επιλογη αυτη ...

αυτα που κατεβαινουν απο itunes τα βρισκει κανεις στο μακ με δεξι κλικ show in finder

Merci :)

Για την ακριβεια ειναι στο /Users/ΧΧΧ/Music/iTunes/iTunes Media/Mobile Applications

(lol @ Apple - που τα βαζει δλδ στο ''Music'' :p)

Παίδες μπαίνω από το iphone στο apptrackr, και μου λέει "safari cannot download this file", σε όσα αρχεία και αν έχω προσπαθήσει. Ξέρει κανείς γιατί?

είναι jailbroken το iphone σου και έχεις εγκαταστήσει τον safari download manager από cydia?

Restore στην 4.01 (οπως ηρθε μαμα δλδ) δεν βλεπω να γινεται (το itunes 10 λεει θα κανει αναγκαστικα και update στην 4.1) ;

κανονικα ναι restore θα κανει στην 4.1 πλεον

υπαρχει μια διαδικασια περιπλοκη που ακολουθει τον οδηγο του downgrade στην ουσια ...

με τα shsh

Last edited:
Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Restore στην 4.01 (οπως ηρθε μαμα δλδ) δεν βλεπω να γινεται (το itunes 10 λεει θα κανει αναγκαστικα και update στην 4.1) ;

Υπάρχει τρόπος αν είσαι jb